Şimdi Ara

Tek Ders Sınavı için başvuru yaptığım halde listede adım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskişehir Osmangazi'de okuyorum. 19-20 Eylül arasında tek ders sınav başvuruları vardı, gittim dilekçe doldurdum verdim. Bugün saat 15:00'te tek ders sınavı vardı. Dünden beri harıl harıl çalışıyorum sınavı verip mezun olayım diye. Biraz kestireyim kalkıp tekrar devam ederim dedim. Sitenin duyurular bölümünde tek ders sınav programı ve öğrenciler listesi yayınlanmış, bi baktım adım yok. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum a dostlar. Güzel güzel sövdüm rahatladım, birazdan öğrenci işlerine gidip hesap sormayı planlıyorum. Başvurduğum halde nasıl adım olmaz?

    Ne güzel dersi verip mezun olacaktım, şimdi işin yoksa bekle dur. Okulu uzattığım için dönemlik harç parası yatırmam gerekiyordu. Danışmana mail attım, gittim öğrenci işlerine sordum. "Tek ders sınavına girmek için harç parasını yatırmama gerek var mı" dedim. Gerek yok dediler. Şimdi gittiğimde inşallah bana harç parasını yatırmadığınız için başvurunuz geçersiz sayılmış demezler. O zaman büyük olay çıkar.


    Edit : Geldim ogrenci islerine sordum, otomasyon bolumune yonlendirdiler. Gidip sordum kadin kontrol etti vermis oldugum dilekceyi buldu. Ama tek derse basvurabilmek icin dersi daha once almis, devam sartini yerine getirmis ve kalmis olmaniz gerekiyormus. Ben ilk defa almaya calistim o yuzden alamamisim. Bu dersi yaz okulunda almaya calismistim, kontenjan dolmadigi icin ders acilmamisti. Her turlu 1 sene kacacakmis yani bana. Her iste bi hayir var diyelim gecelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 24 Eylül 2019; 12:12:14 >











  • Tek dersin kaldığından emin misin? Gidince 2 dersin daha varmış demesinler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Hayir hayir bildigin tek dersim kaldi. Ogrenci islerini ariyorum fakulte sekreterini arayin diyolar, fakulte sekreterini ariyorum biz bilemeyiz bolum sekreterini arayin diyolar. Orayi ariyorum biz sadece gelen listeleri yayinlariz siz basvuru yapmis oldugunuz ogrenci islerini arayin diyolar.

    Gel de cik isin icinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.