Şimdi Ara

Rambo ve Ad Astra, gişede beklentileri karşılayamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eylül ayının en merakla filmlerinden olan Rambo: Last Blood ve Ad Astra nihayet sinemaseverlerle buluştu. Cuma günü itibarıyla ülkemizde de vizyona giren iki film, gişedeki ilk hafta sonu performanslarıyla beklentileri karşılayamadı. Rambo: Last Blood ve Ad Astra, Türkiye'de henüz yayınlanmayan Downton Abbey filminin ciddi anlamda gerisinde kaldı.

    Sylvester Stallone'nin başrolünde yer aldığı Rambo: Last Blood, Kuzey Amerika'da ilk hafta sonunda toplam 19,01 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmiş. Brad Pitt'li uzay filmi Ad Astra'nın ise 19,21 milyon dolarla Rambo'yu ufak bir farkla geride bıraktığını görüyoruz. Ancak her iki film de Downton Abbey'in epey bir gerisinde kaldı. Downton Abbey, toplamda 31 milyon dolarlık Kuzey Amerika ilk hafta sonu performansıyla bu hafta sonunun kralı oldu.

    Downton Abbey'in dünya genelindeki açılış hasılatı 61 milyon dolar seviyesinde. Ad Astra ise 45 milyon dolar hasılat elde etmiş. Rambo: Last Blood'un Kuzey Amerika haricindeki gişe performansıyla ilgili henüz bir bilgi yok.

    Ad Astra'nın toplam bütçesinin yaklaşık 87 milyon dolar seviyesinde olduğu belirtiliyor. Filmin bütçesini geri kazanması için gişe macerası sonunda 200 milyon dolar gibi bir hasılata ulaşması gerekiyor. Şu anda biraz zor görünse de imkansız değil. Rambo: Last Blood filmi ise yaklaşık 50 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanmıştı. Yapımcı şirket Lionsgate'in filmden önemli bir kar elde edeceğini tahmin edebiliriz.

    Downton Abbey, Rambo: Last Blood ve Ad Astra bu ayın son 'büyük' filmleriydi. Önümüzdeki ay ise Joker ve Gemini Man gibi önemli filmler vizyona girecek. Özellikle de Joker'in gişe performansı merakla bekleniyor. 



  • Sinema sektörü gün geçtikçe sadece Hayran Sağma sektörüne döndü. Ramboyu konuşmayacam bile Trailer dahi seyretmedim Afişine 2 saniyeden uzun bakmak bile bence israf. gel gelelim Ad Astra Filmini Sinemada seyrettim. Bu Film başlı başına bir israf. öncelikle Senaryo diye birşey yok Filmin %80'i Kafa konuşması ki bu sinemada en nefret ettiğim şeydir. ilk dakikadan itibaren filmin kalitesizliğini belli ediyor. ilk 10dakika güzel bir aksiyon sekansından sonra kendi kendine konuşan bir Brad Pitt seyrediyorsunuz. parasını zamanını israf etmek isteyen gitsin.
    ad astrayı yıldızlar arası ile karşılaştırmamanız lazım, filmi izlerken brad pitt'in tek başına bir filmi nasıl sırtladığını görüyoruz. Eğer brad pitt olmasaydı muhtemelen çok çok daha düşük izleyici sayısına ulaşırdı. Yinede film izleyiciyi brad pitt sayesinde etkiliyor ve ağlatıyor..
  • ad astrayı yıldızlar arası ile karşılaştırmamanız lazım, filmi izlerken brad pitt'in tek başına bir filmi nasıl sırtladığını görüyoruz. Eğer brad pitt olmasaydı muhtemelen çok çok daha düşük izleyici sayısına ulaşırdı. Yinede film izleyiciyi brad pitt sayesinde etkiliyor ve ağlatıyor..

  • O tarz film umuduyla gittim, sonuna kadar bişeyler olmasını bekledim. Çünkü epey beklentiye girdim film boyunca. Film bitti bu ne şimdi dedim. Beğenmedim. Bu kadar malzemeyle çok daha iyi bir film yapsalarmış keşke.



    İzlemezseniz bişey kaybetmezsiniz. Aksine 2 saat kazanırsınız. Upgrade filmini izleyebilirsiniz bunun yerine.



    Gravity'yi beğenmedim, beterin beteri varmış.



    Derecelendirme yaparsam kendim için;

    100 - Interstellar









    40 - Gravity



    20 - Ad Astra

  • Ad astra filmi ziplesen 10 dklık filmin olurdu. Heyecan aksiyon kısacası filmde ruh yoktu santra blanckk uzayda geçen bir filmi vardı o daha iyiydi.gitmesen hiçbirşey kaybetmezsinimtv de verse maç izleseniz daha iyi...

  • Filmi merakla bekliyordum ama harbi o kadarmı kötü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rambo mu kaldı artık neyin peşindesiniz

  • bu film resmen israf

  • Sinema sektörü gün geçtikçe sadece Hayran Sağma sektörüne döndü. Ramboyu konuşmayacam bile Trailer dahi seyretmedim Afişine 2 saniyeden uzun bakmak bile bence israf. gel gelelim Ad Astra Filmini Sinemada seyrettim. Bu Film başlı başına bir israf. öncelikle Senaryo diye birşey yok Filmin %80'i Kafa konuşması ki bu sinemada en nefret ettiğim şeydir. ilk dakikadan itibaren filmin kalitesizliğini belli ediyor. ilk 10dakika güzel bir aksiyon sekansından sonra kendi kendine konuşan bir Brad Pitt seyrediyorsunuz. parasını zamanını israf etmek isteyen gitsin.

  • aynen kardeşim

  • ikiside tırt film çünkü. izledim bende . millet artık ufkunu açaçcak senaryo istiyor. interstellar gibi

  • kadalt kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMDb'den yorumlara bakayım dedim. Şunu görmem yetti. "2.7 billion miles of daddy issues".
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0LDB0Y

    Sinema sektörü gün geçtikçe sadece Hayran Sağma sektörüne döndü. Ramboyu konuşmayacam bile Trailer dahi seyretmedim Afişine 2 saniyeden uzun bakmak bile bence israf. gel gelelim Ad Astra Filmini Sinemada seyrettim. Bu Film başlı başına bir israf. öncelikle Senaryo diye birşey yok Filmin %80'i Kafa konuşması ki bu sinemada en nefret ettiğim şeydir. ilk dakikadan itibaren filmin kalitesizliğini belli ediyor. ilk 10dakika güzel bir aksiyon sekansından sonra kendi kendine konuşan bir Brad Pitt seyrediyorsunuz. parasını zamanını israf etmek isteyen gitsin.
    Gişede başarısız olduğuna göre demek ki hayran bile sağamamışlar. Rocky'yi de Rambo'yu da aynı kişi oynuyor farkı ne? En basit fark; Rocky'nin saçı kısadır, Rambo'nun saçı uzundur. Akılda böyle kalmıştır. Bu filmde Rambo'nun saçı kısa... Eski hatıraları bile canlandırmıyor. Bu kadar basit bir şeye bile itina göstermemişler. Fragmanı görür görmez "olmamış" dedim. Gişede çakılmış işte...
  • Ad Astra, bence de beklenini verememiş.Spoiler olmaması için pek bir şey demek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAMBO'yu ilk gün izledim. Adama para lazım olmuş. Zaten iyice sabunluk oldu.
    Gitmiş Liam NEESON'ın Taken filminin yarısını kopyalamış. Sonuna da Rambovâri bir sahne koymuş.
    Al sana Rambo Son Kan. Gelsin paralar. Oyunculuk desen zaten yoktu. Yine yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 23 Eylül 2019; 20:34:9 >
  • Yakında rambo cennette falan diye de film yapar bu holywood

  • Filmler o kadar tirt ki beles film cehenneminden bile izlemeye usendim.

  • adastra yı izledim dandik film . basit bir senaryo var zoraki aksilikler çıkartılıyor yolda sırf heycan olsun diye ayda korsanlar falan saldırıyor :), sonuç zaten hayalkırıklığı. sakın gitmeyin millet kötü yani.

  • Rambo filmini merak ediyordum
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Son filmi saymazsak, önce ki filmler gayet iyiydi. Oyunculuğu da gayet iyi. Oyunculuğu kötü olduğu için mi, ilk kan 1-2 hasılat ve seyirci rekorları kırdı.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.