Şimdi Ara

World of Horror oyunu MS Paint ile hazırlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz günlerde tamamen ASCII kodlarından grafik tasarımı yapılan bir oyun projesinin haberini paylaşmıştık. Bu kez MS Paint ile görselleri hazırlanan sıra dışı bir oyun daha karşımızda. Bu oyun yakında konsollara çıkacak.


    World of Horror neler sunuyor?


    World of Horror adındaki oyun yarı zamanlı bir dişçinin elinden çıkmış. Pawel Kozminski hem dişçilik okuyor hem de kalan zamanında oyun tasarlıyor. Kozminski oyun geliştirme programları kullanmadığını ve 1-bit siyah ve beyaz sahnelerden oluşan oyunun kendisi için bir rahatlama seansı gibi geldiğini ve bu şekilde daha fazla çizgi roman havası kattığını ifade ediyor.


    Ayrıca Bkz.İki Android uygulamasında daha zararlı yazılım ortaya çıktı

    World of Horror oyunu 1980 Japonya’sında bir kıyı köyünde geçiyor. Köyde yaşayanlar tamamen çıldırmış durumda ve denizlerden gelen canavarlar tarafından da işgal edilmiş. Göreviniz 5 farklı hikâyede araştırma yapmak, dikkatli olmak ve sıra tabanlı mücadelelerde canavarlarla kapışmak.


    2004 yılından bu yana korku romanları ve mangalar okuyan Kozminski’nin oyununa da bu kitaplar ilham kaynağı olmuş. World of Horror oyunu yıl sonuna doğru PS4, Nintendo Switch ve Steam için indirilebilir olacak.


     


     



     







  • Yetenek olduktan sonra "Paint" ile bile harikalar yaratılıyor. Görsellerde de görüldüğü gibi...
  • hani çocuğa pahalı bir oyuncak alırsın, 2 gün sonra bakarsın oyuncağı bırakmış çaydanlıkla falan oynuyor, bu da onun gibi birşey , bi yanda ray tracing derken ASCII oyundan sonra bir de Paint çıkmış

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.