Şimdi Ara

Galaxy Fold hâlâ çok kırılgan ve Samsung bu durumun son derece farkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung’un kısmen facia ile sonuçlanıp piyasaya çıkışı ertelenen katlanır akıllı telefonu Galaxy Fold, düzeltilmiş hâliyle yakında satışa sunulacak. Güney Kore’de kullanıcılara ulaşmaya başlayan 2000 dolarlık cihaz, ilk incelemelere göre ise hâlâ kırılgan. Bu kez değişen şey ise Samsung’un bu durumun bilincinde olması ve kullanıcılara ciddi uyarılar yapması.
    Özel bir telefona özel davranmanız gerektiğini size kutuyu açtıktan sonra, telefonu açtıktan sonra ve hatta reklamlarda söyleyen Samsung, cihazın ekranının ne denli hassas olabileceğine vurgu yapıyor. Uyarılar arasında cihazın su ve toz geçirmez olmadığını ve bu elementlerden korunması gerektiği gibi standart cümleler yer alsa da, dokunmatik bir ekrana “yumuşak dokunulması gerektiğine” dair sözler oldukça dikkat çekici.
    JerryRigEverything kanalının sahibi de eline gelen ikinci jenerasyon Galaxy Fold ile sağlamlık testinde uyarıların tamamını doğruluyor. Cihazın ekranı, esnek olması için polimer bir yapıya sahip ve bu yapı, tırnaktan bile daha yumuşak. Bunun anlamı, cihazın içeride yer alan büyük ekranına tırnaklarınızla biraz bastırmanız bile kalıcı bir iz bırakabiliyor.
    Menteşesi de detaylı biçimde incelenen cihaz, bu alanda ciddi bir sağlamlık vadediyor. Videoda menteşe ters yöne doğru ciddi bir kuvvetle zorlansa da teslim olmuyor.
    İnanılmaz bir fiyatla gelen, türünün ilk örneklerinden olan Galaxy Fold, Samsung’un bu kez tam olarak kabul ettiği şekilde narin bir telefon. Bu narin cep telefonu, şimdiye kadar sahip olduğunuz tüm kullanım alışkanlıklarını değiştirmeye sizi zorlayacak. 
     







  • Özel kullanıcılar için güzel bir ekran teknolojisi. Gelişime açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menteşe bir o kadar sağlamken pikseller bir o kadar narin. Asıl kullanılacak yere dokunurken ecel terleri dökeceksem kalsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 tane yedek ekranı kutuya koyarlarsa olur bu iş

  • sanki o başlık "galaxy fold is still very much fragile and samsung is perfectly aware of that" gibi bir şeymiş de çevrilmiş gibi. Kaynak vermen gerekiyor editör çeviri yaptığın zaman. Kötü çeviri yapınca da kurtulamıyorsun kaynak vermekten. Kaynak ver adamın asabını bozma.

  • Bu tür cihazlar ve teknolojiler geleceğe yön vermekte daha iyisini yapasıya kadar en iyisi BU :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran oranı o kadar özentisiz yapılmış ki kapalı haliylr çok ince ekran açuldığında ise günümüz standartın dışında bir ekranla karşılaşıyoruz. Kapandıktan sonra menteşr bölgesi bombemsi bir hava görünüyor ve 2000 dolar; geleceği gören birisi bunu almaz bunun 4. 5. Jenerasyonda daha güzelleri ve hatalarıyla kısmen giderilmiş olanını ancak görürüz. Bilmiyorum benim gibi düşünenler var mıdır ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3E5F5BDEA

    Ekran oranı o kadar özentisiz yapılmış ki kapalı haliylr çok ince ekran açuldığında ise günümüz standartın dışında bir ekranla karşılaşıyoruz. Kapandıktan sonra menteşr bölgesi bombemsi bir hava görünüyor ve 2000 dolar; geleceği gören birisi bunu almaz bunun 4. 5. Jenerasyonda daha güzelleri ve hatalarıyla kısmen giderilmiş olanını ancak görürüz. Bilmiyorum benim gibi düşünenler var mıdır ?
    Ayrıca spen desteklemesi gerekli. O kadar büyük ekrana kalem desteği vermemek çok mantıksız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Şşşşşt çaktırma XD

  • Evet mantıklı düşünüyorsun, yine de 2000 $ sakız parası olan tabaka alacaktır. Onların almadı demek de telefonun geliştirilmesi için bir sebep. Kimse almazsa durum “acaba katlanan telefonlara talep yok mu?” şeklinde değişebilir ve teknolojinin geleceğini etkileyecektir.
    Yine de standart kullanıcı için en az 3-5 nesil geçmesi lazım dediğin gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda kendiliğinden oluşan en ufak hasarda da kullanıcı hatası diye kullanıcıya faturasını kilitleyip umursamazlar artık.

  • Firmaların yeni şeyler denemesi güzel.. ama bu katlanır cihazların piyasada herkesin ulaşacağı fiyatlara gelmesi için.. çinli yan firmaların modellerini piyasaya sürmesi gerekir.. bekliyecez daha en az 2_3 yıl.. bir ara hologram erkan teknoloji leri konuşuluyordu?.. o telefonlara ne oldu..

  • cbabuccuoglu kullanıcısına yanıt
    Bunu buraya değil yaptığın çevirinin altına ve biri seni uyarmadan önce koyacaksın.
  • Evet yapacak bir şey yok. Bir marka bu furyaya girişecekti, o da Samsung oldu sonuçlarına katlanacak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden urunler de yazilimlar da testleri bitmis, hatalarindan arindirilimis halde satilirdi. Simdi beta, hatta alpha asamasindaki urunleri satip sonradan yamalarla duzeltmeye calisiyorlar. Bu telefon kesinlikle cope atilan 2000$ dan baska bir sey degil. Ancak 3. nesilde biraz adam olur.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hatamız affola, unutmuşuz. Sizin huzurunuza nasıl böyle bir hatayla çıkarım kendimi affetmem mümkün değil.
  • tutturamadılar işte zaten bir riskti. Gereksiz bir çıkış oldu diğer markalar hiç bu topa girmedi farkındaysanız
  • cbabuccuoglu kullanıcısına yanıt
    Benle bir alakası yok bunun. Haberciliğin de tercümanlığın da bir ahlakı vardır. Öğrenmiş olduğunu, bundan sonra dikkatli davranacağını düşünüyorum.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Efendim tabii ki her içerikte elden geldiğince dikkat ediyoruz fakat anlarsınız ki bazen dikkatten kaçıyor. Her insana olabilecek bir şeyi böyle bir üslupla, senli benli konuşmayla, kafamı bozma gibi laflar kullanarak uyarmanız da hiçbir şeyi değil ama insanın şevkini kırıyor. Benim içerik yazarken bu aklıma gelecek mi hayır ama denyonun biri hayatında kim bilir ne zorluklar yaşıyor da internette tanımadığı insanlara kaba saba konuşuyor diye düşündürecek.

    Her şekilde, uyardığınız ve dikkatiniz için teşekkür ederim. Bu sayfaya en az benim kadar katkınız var bir yanlışı düzelttiğiniz için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.