Şimdi Ara

Turk.net ve Millenicom'da yaşadığım rezillikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her şey 1 Nisan 2019 tarihinde başladı, Türkiye AKN ile vedalaşırken biz internet ile vedalaşmaya başladık. 2 yıllık Türksat kontratımın son 2 ayının bu aya denk gelmesi çok üzücü oldu çünkü 2 yıldır Türksat kullanım süresinde 1 kere internet kesintisi yaşamıştım ve onu da ikindi saatlerinde müşteri hizmetlerine bildirdim akşam 9 civarı sorunum çözüldü. AKN'nin kalkması ile birlikte aldığım 50MBit 500GB AKN paketi (Engelli tarifesi) 75₺'den 160₺'ye çıkmıştı ve bu bizim için kabul edilemezdi neyse hemen kolları sıvayıp farklı bir internet sağlayıcı aramamla başladı çok zor olmamakla birlikte Türknet ile tanışmıştım.

    Türknet ile tanışmamız baştan patlak verdi çünkü Türknet'in bağlanması tam 40 gün sürdü, bu sürede internetim olduğu için çok takmamıştım kafama ama Türknet'in merkez binası olan Tekirdağ'dan İstanbul'a yürüyerek kablo çekilir 40 günde... Yine engelli paketi kullanıyorduk ve 35Mbit'in fiyatı 52₺ idi. Evde hem ben hem ailem IPTV kullandığı için 35Mbit yetmedi ve Türksat kadar memnun olmasam da (haftada 1, geceleri 1 saat civarı kesinti yaşıyordum çünkü) 100Mbit'e kadar pakete geçmeye karar verdik bu da 60₺ idi aşırı uygun ve altyapımın desteklediği hız olan 93Mbit'i gayet güzel kullanıyordum. Kayışın kopması taşınmamızla başladı yeni taşındığımız evde YAPA vardı ayrıca Türk Telekom'un da 85Mbit altyapısı var gayet güzel. Nakil işlemlerini taşınmamızdan 2 gün önce başlattım taşındığımız gün de nakil işlemleri başladı, kabus da başladı. Temmuz ayında başlattığımız nakil işlemini 2 ay bekledik her gün destek talepleri şöyleydi, böyleydiler. Bu iş böyle olmaz diyerek başka bir firmaya nakil aldırmaya karar verdim ve bu firma da Millenicom.

    1 ay önce de Millenicom ile Whatsapp müşteri hizmetleri üzerinden konuşmaya başladım ve durumu anlattım, bana en kısa sürede internetin geleceğini söylediler Millenicom'da da engelli paketi başvurusunda bulundum yine 100Mbit'e kadar 2 gün sonra sözleşme imzalamak için bir yetkili geldi eve buraya kadar her şey tamam ama kalan sürede her gün "Başvurunuz ile ilgili çalışmalar devam etmektedir aciliyetiniz belirtildi en kısa zaman içerisinde işlemleriniz tamamlanacaktır." "Sözleşme kimlik gibi dökümanların yüklenmesi beklenmektedir." "Başvurunuz döküman bekleme durumundadır." gibi cevaplar aldım yahu bari daha mantıklı bir yalan söyleseydiniz, kimliğin nesini bekliyorsunuz geldiniz eve fotoğrafını çekip gittiniz...

    Böyleyken böyle, sıkıntılarım bu şekilde Türk Telekom'u yazma sebebim de Türknet'in sürekli Türk Telekom'a suç atması. Bu saatten sonra Türksat'a dönmek istesem taşındığım evde altyapısı yok Türk Telekom'un eline kaldık neredeyse kimsenin bu sorunları yaşamaması aklıma engelli paketi kullandığımız için mi bu muameleyi görüyoruz sorusunu getiriyor ne yalan söyleyeyim... Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum başta da söylediğim gibi şikayet edersem bana bir faydası olur mu, çünkü bu nakil sürecinde Türknet fatura kesmeye devam ediyor.







  • Türk telekom'a geçerseniz sıkıntısız kullanırsınız. %25 engelli indirimiyle birlikte selfy 50 mbps paketi uygun olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alisssons A kullanıcısına yanıt
    internette bulamadım söylediğiniz paketi
  • Hocam Türk Telekom bütün bireysel kampanyalarda engelli ve yakınlarına %25 indirim sağlıyor. Özel olarak belirtilmiyor yani tarifelerde.
    Link de bu.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.