Şimdi Ara

Huawei, Mate 20 Pro ve birçok modeli için EMUI 10 beta kullanıcıları arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Uzun zamandır beklenen Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modelleri geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Android 10 tabanlı EMUI 10 ile gelen cihazlar maalesef Google servislerinden mahrum. Bugün ise eski modeller için EMUI 10 beta testlerinin başladığını gördük.

    Ayrıca Bkz.Samsung’un 30 TB kapasiteli SSD’si hiç bozulmayacak

    Google servisleri eski modellerde yerini koruyacak


    Huawei forumlarına açılan konuda, Huawei telefonlar için EMUI 10, Honor telefonlar için Magic UI 3.0’ı test edecek beta kullanıcıları aranıyor. Android 10 tabanlı bu iki arayüz için en çok merak edilen konu tabii ki yine Google servisleri. Mate 30 ve Mate 30 Pro’nun aksine, eski modellerde Google servisleri konusunda herhangi bir sorun yaşanması beklenmiyor. Android 10 tabanlı EMUI 10’a güncellemesine rağmen Mate 20 Mate 20 Pro, Honor 20 Pro ve Honor View 20 gibi modellerde Google yerini koruyacak.



    Daha önce ortaya çıkan takvime göre, EMUI 10 güncellemesi ilk olarak Kasım ayında P30 serisi için yayınlanacak. Mate 20, Mate 20 Pro, Honor 20, Honor 20 Pro kullanıcıları Aralık ayını; P30 Lite, P20 serisi ve Mate 10 serisi kullanıcıları ise 2020’nin Mart ayını bekleyecekler. 2020’nin ikinci çeyreğinde daha fazla modele güncellemenin yayılacağını da belirtelim. Android 10’a geçecek toplam Huawei modeli sayısının 30’un üzerinde olduğunu söyleyebiliriz.








  • Mate 20 pro verirseniz ben beta kullancısı olabilirim. Huawei ??

  • Ne yalan söyleyeyim, hiç kullanmadım Google Servislerini telefonda. Gmail, Maps, Youtube servislerini ve haricindeki Facebook, Twitter gibi servisleri hep bilgisayardan kullanıyorum (neden ön yüklü geldiğini de anlamam, sonuçta Play'den isteyen kurabilir). Gmail yerine kendi iş yeri servisimi, Maps yerine Here kullanıyorum. Video olayı zaten sarmıyor telefonda, müzik olayını ise şarj nedeniyle çok sık kullanmıyorum, kaldı ki yukarıda bahsettiğim ve bahsetmediğim tüm servisler tam bir pil düşmanı.

    Arkadaşlarımın hepsi, bu yüzden ya pil ya da telefon değiştirmek zorunda kaldı bir iki kere. Ben şu anda, Galaxy S3'ü orijinal pili ile 1.5 gün ortalama dayanım ile kullanmaktayım. Bu arada belirteyim, wi-fi (gece 12:00-sabah 09:00 hariç) tam gün, Galaxy Watch Sport nedeniyle zaman kısıtsız bluetooth, tüm senkronizyonlar tam açık şekilde kullanıyorum.

    Elzem servisler değil hiçbirisi...





  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Sizin bu yorumunuzu görünce istatistiklere bakma gereği duydum, sadece YouTube izlenmelerinin yüzde 70’i mobil uygulamadan geliyormuş ve YouTube’un günlük 30 milyon aktif kullanıcısı varmış, sizin için elzem olmayabilir fakat dünya için baya elzem gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama bu istatistik benim için anlamlı değil, Google için anlamlı bir istatistik ve buna rağmen özellikle Google servisleri ve haricindekilerin (ki bana Google'ınkilerin de) ön yüklü gelmesi ve kaldırılamıyor olması anlamsız geliyor. Üstelik başkalarının da yüklenmesine izin verilince daha da saçma geliyor. Bellek, işlem gücü harcıyor kullanılmadığı halde.
  • Mate 20 kullanıyorum ama hma l29 olduğu için betaya katılamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google uygulamaları in yüklü gelmemesi cok daha iyi. B7r sürü hic kullanilmayan Google uygulamalarını güncellemek ve bundan ötürü hafızada yer kaybı olmayacak.

    Ben p20 pro kullanıcısıyım. Huawei buna p30 pro daki gibi android sistemi getirsin, 1 saniye düşünmem hemen geçerim.

    Gapps paketi ile canımın istediği Google uygulamasını yüklerim.

  • Mate 30 pro tanıtıldı ana siz bunu haber yapmadınız. Huawei sansürününüzün sebebi ne?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.