Şimdi Ara

R9 270 ve Açılmayan Windows

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2. eldenbir r9 270 aldım. İşyerindeki bilgisayarda denedim. Windows açıldı ama sürücü kurunca windows açılmamaya başladı. Ancak güvenli kipte görüntü alabiliyorum. Baktım olmuyor evdeki rx580 li sisteme takayım dedim.

    Evdeki sistemde yine aynı sorun oldu. Windowsu sıfırlamak istedim ancak windows logosu sonrası sistem donuyor. Nvidia bir kartla sıfırlamayı tamamlayıp r9 270 i tekrar taktım. Ancak yine windows logosu sonrası görüntü alamama saddece güvenli kipte görüntü alma sorunu devam ediyor.

    Fikriniz varsa sevinirim. Geçen hafta yine amd bir kart aldım. Yine aynı sorun yüzünden iade ettim. Bu sefer arkadaş parayı iade etmiyor. O yüzden bir çözümü varsa kartı kullanmam gerekli.



  • HOcam driver yükledikten sonra o sorun oluşuyorsa güvenli kipte açıp driverı kaldır.Daha sonra yüklediğin driverin farklı versiyonunu yükle.Diğer bir teorim sisteminde kurulu diğer ekran kartının driverı ile çakışıyor olabilir onu kaldırıp yeniden deneyebilirsin tahminimce sorunun çözülecektir.
  • Bence kart bozuk hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRC32

    HOcam driver yükledikten sonra o sorun oluşuyorsa güvenli kipte açıp driverı kaldır.Daha sonra yüklediğin driverin farklı versiyonunu yükle.Diğer bir teorim sisteminde kurulu diğer ekran kartının driverı ile çakışıyor olabilir onu kaldırıp yeniden deneyebilirsin tahminimce sorunun çözülecektir.
    Windows su an sıfır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.