Şimdi Ara

Booking.com Rezervasyon iptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce farkında olmadan iptal edilemeyen bir rezervasyon yaptım. Kart bilgilerimi de girdim 0 TL provizyon görünüyor. Ancak iptal edilemediğini farkedince rezervasyon durumunda kart bilgisini güncelleyip 10 TL limitli sanal kartı girdim. Sonra otele mesaj attım cevap olarak 24 saat içinde geçerli kart girin rezervasyonunu iptal edemeyiz dediler. Şimdi bütün para benden çekilebilir mi? Çekilemezse ne olur?



  • Rezervasyonunu iptal et, iptal etmezsen ve gitmezsen "no show" olarak sanal karttan çekmeyi deneyeceklerdir. Bu durumda ne olur bilmiyorum.

    İptal edersen yine sanal karttan çekmeyi denerler ama çekemezler. Bankan sana sorarsa ben hizmeti almadım diyerek kurtarabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cleanton

    Rezervasyonunu iptal et, iptal etmezsen ve gitmezsen "no show" olarak sanal karttan çekmeyi deneyeceklerdir. Bu durumda ne olur bilmiyorum.

    İptal edersen yine sanal karttan çekmeyi denerler ama çekemezler. Bankan sana sorarsa ben hizmeti almadım diyerek kurtarabilirsin.
    Rezervasyonu iptal etmedim. Onlara iptal edin diye mesaj attım. Onlar da etmeyip geçerli kart bilgisi girin diye cevap verdiler. Girmeyince 1 gün sonra karttan da çekemeyince iptal edildi. Ben etseydim ücretli iptal olduğu için borçlu konumuna düşebilirdim bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.