Şimdi Ara

++ANA KONU / SORU CEVAP / BODY BUILDING / FITNESS++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. forum içi hem dağınıklığın düzelmesi, sorulan sorularin düzgün cevaplanmasi adina böyle bir baslik acma geregi duydum. fitness, bodybuilding ile alakali tüm sorulari bu baslikta toplayalim.

    ps:yaklasik 6 7 senelik bir fitness, bodybuilding gecmisine sahibim. elimden geldigince diger arkadaslara ek yardimci olmak isterim.

    ps2: modlardan ricam konuyu sabitlemeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdelphia -- 18 Eylül 2019; 23:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5 ayda iyi bir form aldım. Güç konusunda biraz daha artış istiyorum . citrulline ve kreatin kullansam etkisi olurmu?
    protein takviyesi almıyorum çünkü çok iyi besleniyorum.
  • biraz daha temiz karbonhidrati arttirabilirsin(bulgur vs). Tabi ki şeker problemin yoksa. Supplement konusuna gelecek olursak; antrenman, uyku ve beslenmeden sonra geliyor. Agir antrenmanlar yaptikca, squatini deadlifini kisacasi agir kaldirdigin zaman guc esigin yukselir. Citr. bir donem kullandim pek faydasini gormedim ama creatine sayesinde guzel hacimler aldim ve squatta 150 160 kilolara ciktim. Creatine kullanimi icin ise yukleme donemi tavsiye etmem antrenmandan once bir scoop yeterli olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bobby Zzz kullanıcısına yanıt
    Kreatin Güç arttırımı için önemli ve gözle görülür etkisi var. Eğer Böbrekler sağlam ise ve vücut yan etki göstermiyor ise kullanabilirsiniz. Benim 1 yıldır vazgeçilmez Supplementim. Onun dışında hissedilir etki eden Suplement yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada 3 gün full body çalışıyorum. Her gün başka bir program kullanıyorum bunu değiştirmeli miyim? Her gün bir büyük compound hareket var onu 5x5 şeklinde yapıp diğer hareketlere geçiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grken

    Haftada 3 gün full body çalışıyorum. Her gün başka bir program kullanıyorum bunu değiştirmeli miyim? Her gün bir büyük compound hareket var onu 5x5 şeklinde yapıp diğer hareketlere geçiyorum
    5x5 sistemi faydali ama diger comp. egzersizlere gore daha agir, daha duzenli beslenme ve antrenmandan tam efor sarfettirmek gerekir. dh body builders konusunda fotografli bir fullbody workout paylastim. onu yapmani oneririm. ek olarak program degisimlerinde ise yaptigin programin etkisini gormen icin bir 20 25 antrenman yapmani tavsiye ederim.

    hatta link;
    /--47511058-2299#140057253



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdelphia -- 21 Eylül 2019; 1:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robdelphia kullanıcısına yanıt
    5X5 yapmıyorum aslında sadece bench press squat ve deadlifti öyle yapıyorum bunları da 3güne böldüm..bunlardan sonra da daha bölgeye yönelik hareketler yapıyorum
  • Haftada üç gün antrenman yapıyorum. Antrenmanım 2 saati geçiyor. Kardiyo yapmıyorum ama yapmak istiyorum. Doğrusu 2 saatten sonra Kardiyo olmuyor ne nerji yetiyor ne de zamanım oluyor. Ne yapmam lazım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kanguruuu K kullanıcısına yanıt
    2 saat çok uzun bi süre zaten antreman süresini 1 saate düşür bence kardiyoyada enerjin kalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Programım çok iyi bence. Çok iyi verim aldığımı düşünüyorum. En son düşüneceğim şey programımı değiştirmek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar fitness'a yazıldım. Yaklasık 1 yılda diyet ile 23-24 kg verdim suan 167 cm 73.7 KG ye sahibim. Vücut yağ oranım yüzde 23.5
    Şuan 5 antreman 30 dk koşu bandı 20 dk bisiklet 10 dk eliptik yapıyorum. Spor hocam beslenme konusunda diyetisyene danısmam gerektiğini söyledi , Nasıl bir beslenme programı izlemem gerekiyor ?
  • Selamlar, 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Amacım kilo vermek vs değil kilo boy oranım gayet iyi. Ancak daha enerjik hissetmek, sağlıklı olabilmek için spora başlamak istiyorum. Freeletics tarzı uygulamalar buldum ancak bir spor salonuna da üye olabilirim. Ama salona üye olursam aletleri ve kaç dk ne yapacağımı vs bilmiyorum, MacFit düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.