Şimdi Ara

Google Pixel 4'ün 15 Ekim'de tanıtılacağı resmen açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google'ın yaklaşan akıllı telefon modeli olan Pixel 4'ün tasarımından özelliğine kadar sızmayan veya resmi olarak açıklanmayan bir tarafı kalmadı. Cihazın ne zaman tanıtılacağı da dilden dile dolaşıyordu ve beklenen açıklama Google'dan geldi.
     

    Başka cihazlar da tanıtılabilir

    Google basına gönderdiği davetiyelerde Pixel 4'ü 15 Ekim tarihinde tanıtacağını duyurdu. Şirketin gönderdiği davetiyede "Google tarafından yapılan yeni şeyleri görmeye gel." gibi bir ifadenin yer alması ise bu tanıtım etkinliğinde Pixel 4 modeli ile beraber başka cihazların veya servislerin de tanıtılacağına işaret ediyor. Bu cihazlar yeni Google Home ve Chromebook modelleri olabilir.
    Etkinlik programı ne olursa olsun gecenin yıldızının Pixel 4 olacağı su götürmez bir gerçek. Google uzun bir süredir akıllı telefonlarında tek kamera kullanmaya devam ederken, rakipleri ikili, üçlü hatta dörtlü kameralara geçmiş durumda. Şirketin Pixel 4 modelinde çift kamera kurulumuna geçmesi bekleniyor. Tüm bu söylentilerin ne denli doğru olduğunu ise 15 Ekim tarihinde hep birlikte göreceğiz.
      







  • Şimdi telefon böyle çıkınca aa Apple'ı kopyalamış diyenler olacaktır kamera tasarımında :D
    Ama bunların sızıntıları Apple'ın sızıntılarından da önceydi...

    Neyse cihaz olarak umarım bu kez, sorunsuz iş yapar bir şey çıkarmayı başarabilirler.

  • Bana göre cihaz alınacaksa saf Android ya da iOS alınmalı. Bunu beklerdim ama Türkiye’ye gelmeyeceği için pas geçiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt
    Birbirini kopyalasalarda önemsiz çünkü ikiside çok çirkin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisindan cihaz alipta guncel ve guvenli kalmak icin ya Apple IOS ya da Android te Pixel 4 XL ve sonrasina bakilmasi sarttir. Malum suan icin aldiniz mi 3 yil sonrasina anca ...


    Kamerasi ilk sizintilara gore Pixel 3 lerdeki ile birebir ayni sensormus :/ . Ki oyle ise elinde benim gibi Pixel 2 XL sahiplerini ve Pixel 3 model sahiplerine karsi bir soru isareti olabilir ...

  • Cihazdan çok yeni Google kamera uygulamasını beklemekteyim 😁😁😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir telefona yüksek para verirsem bu Pixel 4 olurdu. Ama Türkiye'ye gelmediğinden alamıyorum. Hiçbir telefon 2bin TL'nin üstü etmiyor. Çünkü en kral android telefonu bile yazılım desteği 2 yıl sonra bitiyor.

    Pixel 4 Android 10 ile çıkıyor. Android 13'ü bile alacak. Ama diğer telefonlar. Amiral gemisi denilenler Android 9 ile çıkıp en son olarak Android 11 alıyor en iyi ihtimalle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberNight -- 17 Eylül 2019; 21:48:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.