Şimdi Ara

NBA 2K20 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
11.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu açılmıştır arkadaşlar. PC kullanıcıları için hayırlısıyla buradan devam edebiliriz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 2018 ve 2019'dan sonra bu sene de aynı oyun olursa es geçmeyi düşündüğüm seri.
  • Merak etmeyin 2018 veya 2019 ile arasındaki tek benzer kısmı grafikler. Zaten bir çok reddit ve twitter kullanıcısı değişiklikten memnun. En memnun edici değişikliklerden biri ise oyuncunun bire birde crossover yapmadan sıyrılabilir olması. Ancak Lag sorunu, donma, kasma, gecikme süresi/açılma süre problemleri nedeniyle şu an için puan derecelendirme mükellefiyetinde olan platformlarca 2K tarihinin en kötü puanını almış durumdalar. Şikayetler üzerine her şeyin sadece sunucular üzerinden yürüdüğünü söyleyen firma yetkilileri 2019 yılı Kasım ayına kadar sorunu kökten çözüleceği görüşünde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk34_34

    Merak etmeyin 2018 veya 2019 ile arasındaki tek benzer kısmı grafikler. Zaten bir çok reddit ve twitter kullanıcısı değişiklikten memnun. En memnun edici değişikliklerden biri ise oyuncunun bire birde crossover yapmadan sıyrılabilir olması. Ancak Lag sorunu, donma, kasma, gecikme süresi/açılma süre problemleri nedeniyle şu an için puan derecelendirme mükellefiyetinde olan platformlarca 2K tarihinin en kötü puanını almış durumdalar. Şikayetler üzerine her şeyin sadece sunucular üzerinden yürüdüğünü söyleyen firma yetkilileri 2019 yılı Kasım ayına kadar sorunu kökten çözüleceği görüşünde.
    sadece 2k tarihinin değil, steam tarihinin en kötü 2. puanını aldı oyun. buna rağmen reddit ve twitter kullanıcıları memnun demeniz beni şaşırtıyor. ve arkadaş haklı, oyunun 2018 veya 2019'dan hiçbir farkı yok.




  • Yanlış olmasın 2K’ nın bu yıl ki yapımından elbette memnun değiller. Bu arada değişiklik var efendim. Bu konuda sizi birebir oynamaya davet etsem ya da tuco’nun videosu ile ispatlamamı ister misiniz? Kendisi iyi bir eleştirmendir. Steam topluluk lideri gibi çıkar için Oyun Motorlarını öven kullanıcı değildir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.03 güncellemesi performans sorunlarını gideriyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Hala lag problemleri devam etmekte. 2 veya 3 güncelleme sonrası tamamlanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun tam anlamıyla leş. 9700k,16 GB ram, 1080ti ekran kartlı sistemi yormasını, kasasını bir yana bırakırsak( 70 fps üstüne çıkmıyor sistem) oyunculara bir ağırlık gelmiş gibi. Sanki üstünde +50 kg yük varmış da öyle oynuyor hepsi. Hareket ettirirken sp modun da bile input lag varmış havası yaratıyor( v-sync kapalı). Defans yapmak aşırı zor. Savunmada adam değiştirmekte. Olmamış gibi kısacası. Bir de oyuna gelen bu güncellemeleri kürekli olarak indirebileceğiniz bir yer var mı acaba? Belki düzelmiş tir fps.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeşim oyun tam anlamıyla berbat olmuş. Servetlerı güncellemeleri şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk34_34 -- 18 Eylül 2019; 2:23:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk34_34

    Aynen kardeşim oyun tam anlamıyla berbat olmuş. Servetlerı güncellemeleri şart.
    Valla online oynamadım hiç en son 2k17 de bırakmıştım online oynamayı. Şut tusuna basıyorum bırakıyorum şut barı hala yarım saniye sonra dolmaya başlıyordu lagdan. Allahtan yıllardır gelen şut tuşuna kaç saniye basılı kalacağı kas hafızama yerleşmiştir de sorun yaşamıyorum ama ya yeni başlayan adam???? Ve asla düzeltmemişlerdi bu sorunu. Eminim bu sorun şimdi de bir önceki oyun olan 2k19'da da vardı. Lanet olsun böyle firmaya tekelleştiler leşleştiler. Bir daha asla para vermem. Müşteriyi düşünmeyeni ben niye düşünüp öveyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaz başında 2k19 35tl civarına düşmüştü gene dönüp yüzüne bakmamıştım. bir köşeye çekildim NBA live gibi rezil rüsva olmalarını bekliyorum artık.
  • Hakkını yemeyeyim oyunda ciddi bi değişiklik var. Ama o.çocukları lag ve server sorunlarını hala çözmemişler. Ben anlamıyorum ya bu çakallar bizimi yoluyor. Maç yapmak için bile gece girmem gerekiyor. Yada sadece offline career yapıcaksın. Amk senin ben 2K
  • 1.03 güncellemesinden sonra düzelecek dediğimiz oyun yine aynı sorunları vermeye başladı. My Parkta squad olarak müsabakalara çıkmak isteyen kullanıcıların oyun içinde donma ve kasma sorunu yaşadıklarını, oyundan atma sorunu yaşadıklarını, lag probleminin müsabakalara da yansıdığını rahatlıkla görülebilmekte. 1.04 güncellemesi her an gelebilir.
  • Bence bitmemiş bir oyunu piyasaya sürmüşler. Ayıp ya vallahi yazık günah. Kim oyunu adam gibi oynuyor. Artık Nba Live gelmeli ki bunlarında kalkan g.tleri iner o zaman. Yoksa bunlar tekellikle bizi fena soyacaklar gibi.
  • Chris Smoove' a Montana' da ikamet eden bir hayranı twitterdan üzerinden 'Çok akıcı bir oyun olmalı, neden bende senin gibi bu akıcılıkta oynayamıyorum?'diye yazmış. Chris Smoove bu soruya cevap vermemiş. Ancak hepimiz bilmeliyiz ki 2K sunucuları Miami' de. Chris Smoove' da Miami' de ikamet ediyor. Yani sunucuları bulunduğu ülkede olup lag sorunu yaşayan bir arkadaş Türkiye' de olsa bu problemin daha fazla olduğuna şahit olurdu.
  • Rec Center, My Park ve Pro Am' de oyundan atma, donma gibi şikayetlerin bir çoğu için açıklık getirelim. Mümkünse takım olarak oynamayın. Takım olarak Rec Center, Pro Am veya My Park oynayan arkadaşlar donma ve oyundan atma sorunu yaşamamak için lütfen takımınızı kurduktan sonra tekrar Joystickinizden yön tuşu ile sola basarak(analog değil) ekranda beliren telefonunuzdan 'Who Online' girerek takımda olan tüm arkadaşlarınızı MUTE' layın. Buna rağmen oyundan atma sorunu devam ediyorsa Offline olarak oynadığınız lig maçını yarıda bırakıp online Rec Center, Pro Am ve My Parka girmiş olmanızdan kaynaklanıyordur. Bu nedenle lig maçınızı bitirmeden online oynamamaya dikkat edin. Saygılar..
  • Merhaba, arkadaşlar oyunu kurdum fakat yazı karakterleri okunmuyor. 2K19 kurduğumda da geçen sene böyleydi ve oynamadan silmiştim. 2K20'de de aynısı oldu bu sorun neden oluyor olabilir. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Yazı karakteri dediğin tam olarak ne,açabilir misin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk34_34

    Yazı karakteri dediğin tam olarak ne,açabilir misin?
    Bildiğin yazı karakteri. Mesela menülerde yazanlar, takım isimleri, ekrana ilk açılışta mesela soru bişey geliyor o bende 1-2 karakter ile gösteriyor. Yani ne soru var ne de yes veya no gözükmüyor vs. çok tuhaf ama niye böyle oluyor anlayamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.