Şimdi Ara

Acer Predator XB271H ekranda yatay çizgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer Predator XB271H ekranında ortaya çok yakın bir düz çizgi çıktı. Bu çizginin üstünde görüntü net iken altında net değil. Çizgi arada bir flaş yapıyor ve biraz altında bulunan görüntüyü kopyalayıp o sırada gösteriyor. Daha önce ekranın orta sol kısmında bir aydınlanma olmuştu, ben onu backlight bleed sanmıştım, büyük ihtimal sorunun kaynağı buradan kaynaklanıyor. Çünkü çizgi tam onun olduğu yerden çıktı ve sonradan farkettiğim dipte bir çizgi daha var. Monitörün garantisi bitti ve 1 ay sonra bu aydınlanma oluştu, garantiye gönderemedim tabi. Kabullenip kullanırken 3 ay sonra bu çizgi olayı patlak verdi.

    Sorun acaba panelde mi yoksa monitörün devre kartında mıdır? Araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Bunu tamir edecek yeterlilikte bir yer var mıdır onu da bilmiyorum. Servise göndermeyi düşündüm ama Acer servisi "ServisPoint" in şikayetvarda konularını okuyunca güvenemedim, çünkü ürün bedeli kadar ve hatta fazla ücret istedikleri yazılmış. Eski monitörümü denedim sıkıntı yok. Sorun ekran kartından değil. 144Hz için displayport kullanıyordum, hdmi denedim sorun çözülmedi.

    Yatay çizgi flaş videosu
    https://sendvid.com/aspa3ms4

    Çizginin altı bulanık ve görüntü kopyalama(30. saniyede imleç ile net belli oluyor) videosu
    https://sendvid.com/i0uk6zp7

    Acer Predator XB271H ekranda yatay çizgi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 17 Eylül 2019; 11:56:4 >



  • Üstteki mesajda 2-3 gün öncesinin hali. Şu an tek çizgi kayboldu onun yerine daha silik 7-8 çizgi geldi. Çizginin altında bulanıklaşma ve pixelleşme bazen oluyor bazen olmuyor. Önce çizgi flaş atarken bu sefer alt ekran çok hafif çakar yapıyor. Siyah arkaplanda net değil bu sefer yeşilde daha belli oluyor. Gittikçe evrim geçiriyor, bakalım sonu nereye varacak :).

    http://sendvid.com/9eifcazj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 17 Eylül 2019; 11:18:19 >
  • Ümidim yok ama yine de uplayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.