Şimdi Ara

CHP'nin Beyoğlu Adayı Alper Taş'ın apo Posteri Önünde Konuşma Yapması!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaynak: ekşi sözlük
    Video: a haber

    Pek güvenilir kaynaklar değil ama video gayet gerçekçi durduğundan paylaşma gereği duydum. Eğer ki bu video doğru ise Atamızın mirası olan partiyi böyle tiplere peşkeş çekenleri de, çekilenleri de ayıklamazlarsa yazıklar olsun. Buna dur demeyen, rengini belli etmeyen Meral Mommy'ye de diyecek iki çift sözüm olur. Bizler iktidarın yaptıklarını yapmamaya çalışmaktan bi hâl olmuşken bu kravat ekibi neden dikkat etmez hiçbir şeye. Bilmiyor muydunuz allah aşkına bu adamın ne olduğunu sanki? Veya bunun gibi kaç tane adam vardır oralarda. Buna göz göre göre izin verenler! Alayınız omurgasızsınız!

    Video:https://www.ahaber.com.tr/video/gundem-videolari/chpnin-beyoglu-adayi-alper-tas-ocalan-posterinin-onunde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altmisbirbucuk -- 16 Eylül 2019; 23:36:24 >



  • Geçmişi eşeleme çabaları bunlar, seçimler olana kadar neredelerdi? Darbe vurma medyası bunu sunmuş da gerisinde niyeyse sessiz, kirli ittifak diyenlere bakmamak lazım, seçim var diye İmralı adasına tekne yollandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 17 Eylül 2019; 0:18:57 >
  • Onlar bunları Görmez anca pkk nin ve hdpnin hain ilan ettiği, Türkiye için itirafçı birisi olabilecek terörist Osman Öcalanı çevirip çevirip hükümete duruyorlar. Ama imamoğlunun halay çektiğini, dag kadrosundaki teröristlerin oy istediğini bunları felan gormezler birden kör olu veriyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpde de terörist olan bazı milletvekilleri yok mu sanki? Aslında bu tür herifleri barındırmamak için çok küçük parti kuracan, yoksa illaki 100 kişiden biri terörist çıkar.
  • BALASAGUN29 kullanıcısına yanıt
    Tarih bilmezlik bu işte...
    Ac bak kürt raporunu hangi kişi yayimlatmış. Kürtleri meclise kim sokmuş.

    Trde ulusalci %10'dur apolitik ulusalcılarla %14 15'tir. Geriye oy kullanan %16'lik chp kesimi sosyal demokrattır. Ki dedem de bu chpde ecevit'le calismistir. Chp'nin toplam oyu aslen %30 civari ideolojik olarak. Ancak apolitize olanlar yuzunden %24 26 oluyor. Muharrem ince mesela muhafazakarlardan falan oy almadi öz chp kitlesi verdi. Milliyetciler ve biraz da kurtlerle %31 kusur oldu. Her chp yakını oy verse 35'i aşardı.

    Kuruluş dönem kemalizmi ulusalci olabilir ama baykal'a kadar chp tutarli bir ulusalcilik sergilemedi iç politikada. Hamasetci oldular tabi ama ulusalci denebilir bir parti degil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alper Taş aslında CHP'li değil, ÖDP'lidir. O nedenle bu olayı CHP'lilere yıkmak doğru bir hareket olmayacaktır. ÖDP'liler düşünsün artık...
  • Detayı veya partisi umurumda değil benim aslında. Bu şahsın, benim atamın partisinde olması zoruma gitti. Sonrasında çıkması, algı yaratılması hiç fark etmez. Geçmişinde böyle bir şey olan adamın geleceğine güvenecek değilim. Öyle yapacaksak zaten apoyu da çıkaralım, iyi biri olmuştur belki. Akpsi mhpsi chpsi iyi partisi saadeti yok bu işin. İçinde terörist barındıran varsa atmadıkça hepsine gururla söveceğim. O kravatlılar senin benim, bizim üstümüz değil. Bizim altımızdır. Biz hepsinin üstündeyiz bunu bu milletin unuttuğunu fark ettim. Üzgünüm ama öyle. Biz onları yalıyoruz onların bizi yalaması gerektiğini unutuyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.