Şimdi Ara

sıfır km suv araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sıfır km
    suv
    dizel
    otomatik vites


    arkadaşlar babam tutturdu illa yüksek araba olacak diye.

    sıfır km olması şart çünkü %90 engelli raporumuz var.

    ben 28 yaşımdayım ama açıkçası pek anlamıyorum araç işinden.sadece sürmeyi biliyorum ki onda bile usta değilim. neyse...

    aracı daha çok babam, arada sırada izne eve gidersem ben kullanacam. benim aradığım şey biraz konforlu olsun. mesela duster kullanıyordum şantiyede. hiç sevmiyordum. yoruyordu araç beni.

    azcık teknolojik özellikleri olsun. geçenlerde tucson sürdüm ilk defa o araçta geri vites kamerası gördüm. bayıldım la ne güzelmiş alacağım arabada olmalı fakat zaten araştırdığıma göre yeni model araçların hemen hemen hepsinde varmış.

    bütçe olarak araçlar aynı fiyatlarda zaten. en ucuz suv sanırım duster ama onu da ben istemiyorum. gerisi 200-250 bin tl arası.

    benim gözlemlediğim araçlar; hyundai kona, opel grandland x, peugeot 3008, ford kuga. sanki bu dördüne göre 3008 biraz daha iyi.

    yorumlarınızı, tavsiyelerinizi beklemekteyim. bu arada tabi ki başka sitelerden, kullanıcı yorumlarını da araştıracağım.

    teşekkürler.

    not: araç kaza bela olmazsa uzun yıllar bizde kalacak. piyasası olsun olmasın hiç önemli değil.







  • 2019 model 3008, yeni motorlu ve şanzımanlı dizel-otomatik.
  • Skoda Karoq öneririm. Bizzat maslak Skoda'da aracı görme ve deneyimleme fırsatım olmuştu. O an ekonomik gücüm olsa gözüm kapalı alırdım. Fiyatı da muadillerine göre uygun. Tam bir fiyat performans canavarı. Bir o kadar da şık ve güzel. Bir inceleyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.