Şimdi Ara

Vazgeçemediğimiz Oyun Haber Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, uzun yıllardır takip ettiğim birkaç oyun haber sitesini sizlerle paylaşarak konuyu başlatmak istiyorum. Belki bilmediğimiz, kıyıda köşede kalmış güzel siteleri de bu vesileyle öğrenmiş oluruz. Ayrıca, şu oyun çöp, bu oyun çöp gibi sığ yorumlardan da biraz uzaklaşmış oluruz diye düşündüm.

    1. N4G

    Çoğu kişinin bildiğini tahmin ettiğim bu sitede, kullanıcıların gönderdiği haberlere ulaşabiliyoruz, en çok rağbet gören haberlerin sıcaklık dereceleri de ayrıca belirtiliyor. Zaten sloganı da "Hottest Game News & Rumors".

    2. Gamersyde

    Yakın zamanda yepyeni bir görünümle yayın hayatına devam eden bu adresimizde ise yeni çıkan ya da yakın zamanda çıkacak oyunların yüksek çözünürlükteki videolarına/görsellerine ulaşabiliyoruz. Satın almak istediğiniz ama kararsız aldığınız bir oyunu araştırmak istediğinizde kullanabileceğiniz güzel bir kaynak.

    3. Gamekyo

    Bu adres için sadece haber konusunda hızlı olduklarını söyleyebilirim. Diğer iki örneğe göre biraz sönük kalabilir, sanırım duygusal bir bağım olduğu için yıllardır ara ara girer bakarım.







  • gematsu devamlı takip ederim.
  • N4g,ign ve merlinin kazanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.