Şimdi Ara

Kontratım bitiyor. Hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Ben 2 yıldır Türk Telekom Vdsl yalın internet kullanıyorum. İndirme hızı 24 Mbps ve 67 tl aylık ücret ödüyorum. Şimdiye kadar hız sorunu ve kopma sorunu falan yaşamadım. Açıkçası memnunum fakat kontratım dolduğunda aynı tarife 120 küsür lira olacakmış. Bu da çok pahalı bana uygun değil. Bir kaç gün önce Türk Telekom'dan arayıp yeni bir tarife önerdiler. Bu da aynı hız, 300 gb kotalı (kota dolduğunda internet yeni ay başına kadar kapatılacakmış) sizin için 89 tl dediler. Bende pahalı dedim kapattım. Diğer sağlayacılar hakkında bilgim yok. Bu yüzden danışmak istedim. Ben yine aynı şekilde . Vdsl kullanmak istiyorum (fiber yok) aynı hız yalın internet kullanmak istiyorum. Tarife ücretleri ne kadar? Sizce bir sorun yaşar mıyım? Türk Telekom'un önerdiği 89 liralık tarife uygun mu? Ben ttnet'ten arayan kişi çok pahalı olduğundan diğer sağlayıcıların daha ucuz olduğunu duyduğundan bahsettiğimde BTK'ya göre fiyat belirleme yapılıyor. Çok zaman geld, diğerleride bu şekilde ya da size söylemedikleri başka ek ücretler vardır gibi şeylerden bahsetti. Kısaca siz ne önerirsiniz?



  • BTK mı diyormuş bunlara "insanların 67 lira ödediği interneti taahütü bitince 120 liradan çakın" diye?
    Saçmasapan konuşmasınlar.Senin 120 liraya verdiğin internetin daha hızlısını adam 80-85 lira ortalama fiyata veriyor.Hem de senden alıp.
  • Netspeed 75 mbps 84 tl 35 mbps 76 TL taahhutsuz fiyatlar
  • netspeed'e taşıyosun interneti avucunu yalıyo türk telekom o fiyatlarla daha çok müşteri kaybedecek türk telekom, 120 liraya 24 mbps ne ? adamlar 84 liraya 75 mbps veriyor,sorun yaşamazsınız taahhüt bitmeden 1 hafta önce yollayın evrakları netspeede hattınızın taahhütünün bitmesinden 1 gün önce aktifleşmesini isteyin 1 gün önce aktifleştirsinler sorun yaşamazsınız ben öyle yaptım 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum türk telekoma ekstradan para yedirmeye ne gerek var aynı hizmet aynı kalite daha ucuzken
  • netspeed gibi firmalar telekom alt yapısını kullanıyorlar... port kirası ödüyorlar telekoma neden mi ucuz internet veriyor devlet teşviki alıyorlar o yüzden vergiden muhaflar ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    BTK mı diyormuş bunlara "insanların 67 lira ödediği interneti taahütü bitince 120 liradan çakın" diye?
    Saçmasapan konuşmasınlar.Senin 120 liraya verdiğin internetin daha hızlısını adam 80-85 lira ortalama fiyata veriyor.Hem de senden alıp.
    Çok takip edemiyorum. Bir çok servis sağlayıcı ismi duydum. . Benim gibi pek çok takip etmeyen insanların önceliği Türk Telekom oluyor. Onlarda bahsettiğiniz rakamlara göre aşırı yüksek fiyat söylüyorlar. Ben öğrenmiş oldum. Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Tabiki değerlendireceğim.


    Ben diğer firmalarda çok daha ucuz olduğunu söyledim. Telefondaki temsilcide artık zam geldiğini ve fiyatların aşağı yukarı tüm sağlayıcılarda aynı olduğunu fiyatları BTK belirliyor gibi bir şeyler söyledi. Eğer fiyat bizimkinin çok altındaysa, onun için ek bir şeyler çıkar falan dedi. İnanmadım tabiki araştıracağımı söyledim. Kapattı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbaykal26 -- 15 Eylül 2019; 21:6:54 >
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Toptan tarife üzerinden alıyorlar. Vergi muafiyeti söz konusu değil.
  • Türk telekoma iptal faksı çek seni arayıp iptal etmeyin su fiyattan devam edin diyecekler o fiyatı kabul et ak git
  • Bana da 89 lira dediler. 54 lira ödüyorum şu an. Fazla olduğunu söyledim. Daha iyi bir teklif yok dedi. Türknet ve netspeed değerlendireceğim. Kullanan arkadalar tavsiyede bulunsun lütfen.
  • Netspeed geçin beklemeyin hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.