Şimdi Ara

Park Halindeki Aracıma Çarpıp Kaçtılar. Yapılması Gerekenleri Anlatıyorum RESİMLİ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
30
Favori
55.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkes sizin gibi zengin degil küçük bey, düşük maaşlı çalışan işcidir korkmuştur kaçmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 14 Eylül 2019; 12:13:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun dostum.
  • Benimde başıma aynısı geldi. Aralık 2017de park halindeki aracıma nakliye arabası sol taraftan boydan boya biçiyor. Ve adamı çevredekiler uyarmasına rağmen beklemeden ters yöne girip kaçıyor. Allah tan duyarlı vatandaşlar haber veriyor. Aracıma numaramda vardı. Kaskom yoktu. Ogün işten erken geldim. Sağolsun görgü tanığıda geldi poliste geldi. Polis tutanak tuttu. Görgü tanığınıda yazdı. Nakliye arabası olduğu için numarasını almış adamın. Akşamı aradım adam binbir türlü yeminler ediyor fark etmedim diye neyse ben fiyat alacağım yaptıracak mısın dedim. Al abi fiyatları bakalım dedi. 3000 TL fiyat çıktı. Adam kem küm etti. Sonrasında da dedi arabaları yan yana getirelim resimleri çekelim sonra benim sigortayı ara dedi git yaptır dedi. Dedim hasar kaybım ne olacak onuda helal edeceksin artık diyince soluğu savcılıkta aldım. Elimdeki raporu şahitin ismini felan verdim 3 ay sonrasına dava günü geldi. İlk davada adam kabul etmesine rağmen şahidim olmasına rağmen mayıs 2019 da sonuçlandı. İnşallah sizin için daha kolay olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende size bir carpma hikayesi yazayım. Amirim Ankara maltepeye gitmis parkederken bi araca sürtmüş.
    Neyse olmasi gerektigi gibi telefen felan bırakmış aradan 3 4 gun geçiyor kimse aramayinca bir sekilde plakadan arac sahibine ulaşıyor arac sahibine durumu anlatiyor. Arac sahibi diuorki o araç bir çalisanim tarafinadan kullaniliyor orada bu adamin ne isi var Ogün demis her neyse bi islem yapılmadı ama sanirim bizim amir calisanin iyi bir firca yemesine sebep oldu.
    Cok fazla iyiniyet boyle bitti.

    Konu sahibine gecmis olsun diyorum. Vurup kacmak olmaz ama 10 kisiden 7 si bu zihniyette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avm otoparkında aracıma çarpmışlar. Güvenliğe kamera kayıtlarına bakalım dediğimde mahkeme kağıdı getirmelisiniz dedi. Böyle bir şart var mı ?
    Güvenlik ile konuşurken otoparkta yangın çıkınca gitmek zorunda kaldım
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Gerçek...
    Bayan savcıydı hatta.
  • Cez almaz bosuna kosturmayin mahkemede vurdum fsrkinda degildim der gecer adam arabadan inio bakmamis bile direk yolalmis o yuzden fazla ugrasamazainiz kasko karsi taraftan parasini alir size is kakmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Mahkeme nasıl sonuçlandı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş yıllarda tek şeritli yoldan giderken karşıdan gelen otobüs sıkıştırmışti beni bende park halindeki arabanın birinin dikiz aynasına çarpıp aynayı komple kırdım sonra bekledim araç sahibi gelsin diye adam dürüst olsugun için yarı yarıya halledelim dedi oda öğrenciydim kredimden verecektim. İşte insanda vicdan olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındaydım, tabi ehliyeti yeni almışım ara sokağın birinden geçerken geri gelmek zorunda kaldım sol arkamda araç park halinde olduğunu görmedim sokak karanlık ford connect'ti araba aracın rengi de siyah zaten. Geri gelirken sol ön kapısı ve sol sürgülü kapısına vurdum korkudan kaçtım oradan iki gün sonra kendi hatamdan dolayı trafik kazası geçirdim 3 yaralı ve maddi hasarlı kaza yaptım o gün anladım ki ne olursa olsun bir hata oldu ise oradan kaçmayacaksın tabi o gün kaçtığıma pişmanım çünkü hem adamın arabasına zarar verdim hemde kendime iki gün sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak hasar tespit ve hasar kaybı değerini ayrıca avukatlık vesaire gider masrafları tarafıma karşı tarafın sigortası ödedi. Sigortadan adam hatalı ve suçunu kabul ettiği için onun sigortası bana ödediğini ona rücu etti. Birde ters yön felan muhabbetine cuzzi bir ceza kesti ayrıyeten hakim buna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    Yizmik icin yizmiyilim litfin!!

    Ne alaka kardesim soruoruz biliosan cvp ver bilmiosan suz ben olsam itiraz ederim donuse koymus die
    Boşa etmiş olursun, çarpan araç çarpma halindeyken bak 1 araç girecek kadar yer var, BMW sola dönüşü engellemiyor (BMW nin önünde araç olsa park halinde, o zaman haklısın), sola dönecek bir kişi yola çıkmaya karar verirse rahatlıkla solunu görür.

    Çocuk gibi yazmaktan ziyade konuya odaklanıp videoyu bir kaç kez daha izleyin, halen dediğinizi savunuyorsanız ehliyetinizi en yakın trafik şubeye teslim etmenizi rica ederim.
  • En şanssız benim herhalde..
    1) Aracı sıfır aldım. Birkaç ay sonra kamyonların D-100 ve yan yollarına girmesinin yasak olduğu akşam saatinde plakasız bir TIR çekicisi trafiğin yoğun olduğu D-100 yan yolda dur kalk trafiğinde o an hareketsiz aracımın sol arka çamurluğuna sürttü. Kaçtı..Kaskoya bildirmeden cebimden boyattım.
    2) 2 sene sonra işyerime yakın aracım nizami park halindeyken üstelik çok geniş bir açıklık olan yerde ehliyetsiz doblo sürücüsu sol ön çamurluğa çarpmış, bayağı da göçertmiş nasıl acemiyse, kaçmış. Neyse görenler olmuş git bul adamı demişler. Yine de kaçmış bunun üzerine iyiliksever bir vatandaş not bırakmış plakayı yazmış, her türlü şahit olurum diye. Ama çarpan kişi sahibine gitmiş , abisi, o da aradı işyerini , ben çarptım dedi. Beni ilgilendirmez sigorta dolandırıcılıkarı. %100 suçlu olduğunu kabul etti.Geldi tutanağı tuttuk. Sol ön çamurluk değişti, benim sigortam yaptırdı onlara rücu etti.
    3) Geçen ay gene açık otoparkta park halindeyiz. Tanıdığımız biri çıkacakken , koca otoparkta 3 araba varken , arabayı altından kaçırıp bizim sağ arka çamurluk ve tampona girdi. %100 kusurlu çıktı. Tampon çamurluk boyandı . Benim kasko yaptırdı , karşı tarafa rücu edilme aşamasında şu an.




  • 2-3 hafta once hareket halindeyken yan yoldan cikan bi arac surttu bana da. Ardindan benim istikametimin tersinde kacmaya basladi. Micirli yoldan u cekip pesine dustum. Bu sirada polisi aramayi dusundum ancak tahmini 800-1000m sonra sikistirip durdurdum araci. 40 li yaslarda bi kadin sofor indi aractan :) neden kaciyosun diye ustune gidince ilk once kacmadim falan diyip sonra panikledim dedi. Arac cok kirli oldugu icin anlayamadim acikcasi ama gorunurde bisey yoktu. Onun on tampon hasarliydi. Lanet olsun diyip ayrildim. Araci yikatinca baktim ki benim lastige surtmus, jantta cizik vardi :) kisa sureli gerilim-aksiyon yasadim sabah sabah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuerkraider

    18 yaşındaydım, tabi ehliyeti yeni almışım ara sokağın birinden geçerken geri gelmek zorunda kaldım sol arkamda araç park halinde olduğunu görmedim sokak karanlık ford connect'ti araba aracın rengi de siyah zaten. Geri gelirken sol ön kapısı ve sol sürgülü kapısına vurdum korkudan kaçtım oradan iki gün sonra kendi hatamdan dolayı trafik kazası geçirdim 3 yaralı ve maddi hasarlı kaza yaptım o gün anladım ki ne olursa olsun bir hata oldu ise oradan kaçmayacaksın tabi o gün kaçtığıma pişmanım çünkü hem adamın arabasına zarar verdim hemde kendime iki gün sonra.
    Bence siz bir daha araç kullanmayın önce bir eğitim felan alın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne oldu ? Bir edit bekliyoruz. :)
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    Aracı yaptırdım, ön tamponu boyattım logo yenilendi ve böbreklerden birisi değişti. Yapılan işlemlerin hepsi Teknik otoda yapıldı. Tramerde oluşan miktar karşı tarafın sigortasından rücu edilecek, sigortacımdan konu hakkında garanti aldım.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cool Storm

    Gerçek mi bu?

    Alıntıları Göster
    Bu hikayenin doğru olma ihtimali yok. Bir kere hiç bir savcı dosyayı kapatıyorum diye sizi yanına çağırıp da görüşünüzü vs almaz kapatması gerekirse kapatır siz tebliğ ile öğrenirsiniz. Onun dışında mala zarar verme suçu doğası gereği kasten işlenebilen bir suç olduğu için bu tarz durumlarda direk takipsizlik verilmesi gerekir. Bazı arkadaşlar da Türkiye’de adalet olmadığı için ceza almaz vs diye saçmalamış fakat hem kanunun lafzına göre hem de vicdani olarak bu doğru. Tazminat vs maddi olarak her türlü karşılığı alınır ama ceza noktasında sonuçsuz kalması doğal.
    Bu olayda da adam yanlışlıkla araca çarpmış, tamirat değer kaybı vs her türlü karşılar ama bu adam bunun için hapis de yatacak olursa orantısız olmaz mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 19 Kasım 2019; 23:42:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.