Şimdi Ara

Zeus, Profesyonel Oyunculuk Kariyerini Sonlandıracağını Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Natus Vincere'nin 31 yaşındaki Counter Strike: Global Offensive oyuncusu Danylo "Zeus" Teslenko, BLAST Pro Series Moskova turnuvasının ardından profesyonel oyunculuk kariyerini sonlandıracağını duyurdu. Zeus'un resmi hesaplar üzerinden yaptığı açıklama;
     
         "Zor bir karardı. Bir süredir hakkında düşünüyordum. BLAST Pro Series Moskova'dan sonra bırakacağıma dair söylentiler vardı fakat yeni kadromuzla bir Major kazanabileceğimize ya da en azından finale çıkabileceğimize inanıyordum. Fakat erken kaybettik ve yerimi gençlere bırakma zamanımız geldiğini fark ettim. Bu zor, hayatımın 20 yılını Counter-Strike’a adadım ve şimdi ise bunu sonlandırma vakti. Bu zaman boyunca benimle olan, benim için tezahürat yapan ve bana inanan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu bir son değil, sadece yeni bir yolun başlangıcı. İlgilenecek çok şeyim olacak: Bağımsız Devletler Topluluğu'nda elektronik sporu geliştirmek, akademi ligi kurmak istiyorum, gençlerle iç içe olmak istiyorum. Bir sürü fikrim var. Fakat koç olmayacağım, en azından şimdilik. Belki ileride böyle bir şey gerçekleşebilir. Son turnuvam olan BLAST, birkaç gün sonra Moskova’da başlayacak. Bizi desteklemeye gelebilecek olan herkesi davet ediyorum. Hedefimiz kazanmak olacak."
     
         Duyurunun ardından başta Na’Vi takımı olmak üzere birçok profesyonel oyuncu Zeus'a teşekkür ve destek mesajları yayınladı.
     
         2002 yılında başladığı kariyerine 5 tane Major turnuva şampiyonluğu ve 60'dan fazla CS 1.6 ve CS:GO başarısı elde etti. Yer aldığı Arsenal, pro100, Virtus.pro, forZe, DTS Gaming, KerchNET, CS 1.6 takımlarının ardından Natus Vincere ve Gambit Esports CS:GO takımları ile dönüm noktasını sağladı ve oyun içi yönetici konumunda mücadele etti.
     
         Zeus'un CS:GO kariyerini noktalayacağı Blast Pro Series Moskova turnuvası, 13 Eylül tarihinde başlayacak.   
     




  • Muhteşem bir sporcuydu hayranı oldugum bir adamdı. Yolu açık olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.