Şimdi Ara

23 yaşındaki İTÜ’lü mühendis Halit Ayar’ı öldürenler suç makinesi çıktı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hak, Hukuk, Adalet tatilde yine...




  • Ben anlamıyorum İTÜ'lü olunca ne oluyormuş yani şimdi gelip bana ''Buna mı takıldın?'' demeyin lütfen. Örneğin okul okumamış bir vatandaşımızın da başına gelebilirdi neden vurguluyorsunuz bunu anlamıyorum. Konuya gelecek olursak olay zaten utanç verici, yazık.
  • Aile terbiyesi almış,tahsilli,dürüst insan,işinde gücünde insan olacak hali yokya.
    Yukarda bahsettigim gibi insanlar bu ülkede çoğunluk olsa bu olaylar bu kadar yaşanmaz zaten...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle.
  • Ben anlamıyorum İTÜ'lü olunca ne oluyormuş yani şimdi gelip bana ''Buna mı takıldın?'' demeyin lütfen. Örneğin okul okumamış bir vatandaşımızın da başına gelebilirdi neden vurguluyorsunuz bunu anlamıyorum. Konuya gelecek olursak olay zaten utanç verici, yazık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Videonun başlığı ne ise onu aynen konuya yazdım. Ota yüne kıla takılmam, takılmamda.

    Vurgulanmak istenen okusanda bir halt olmayacağı bu ülkede. Olmak istesen bile bir serseri mayın denk gelip canından edebiliyor. Ya aileden zengin olacaksın veya kendince geçineceksin durumları. Bunu sadece ben demiyorum günümüzde çoğu insanın düşüncesi bu yönde. Ne üni mezunları ile konuştum iki kelimeyi bir araya getiremiyor bir halt bildikleri yok. Kız ve erkek ayrımı yok geneli böyle. Bilgili olanda ne oldum havalarında oluyor genelde.

    Lise mezunuyum. Ünide istediğim yeri küsarat ile kaçırdım ve bir daha denemedim. Pişman olduğum bir konu var sadece. Okul falan pek iş yapmıyor bu ülkede. Okuyan kendine okur, kendini kurtarmak için. Topluma faydası olacaksa ne ala olmayacak ise ilk dediğim geçerli. Toplumumuzda herşey etiket ile ölçülüyor malesef. Ufacık bir kavgada ben iki üni. bitirdim diye kendini .. ... sananlar ile bile diyalog halinde olmak zorunda kaldım. Verdiğim cevabı az çok tahmin edersiniz. Al o iki diplomayı ...... ... :)




  • Queen Hentai Q kullanıcısına yanıt
    Okumayalım mı dayı o halde? Ne yapalım? Herkes depresif ya, tamam olmamak mümkün değil pek ama elimizden bir şey gelmiyor ki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okursan kendine okursun yazmışım dikkatli oku yazılanları. Şahsi düşüncemi yazdım. Tatil yörelerinde 23-24 arası gençlerden abi senin yerinde olsam okumazdım cümlesini defalarca kez işittim. Çoğu arkadaşım diş bileyici olduğu için tuzun kuru tabi laflarıda suratıma defalarca söylendi. Okuyan kurtuluş yolu olsun diye okuyor bir nebze. Kendi için veya ailesine bakmak için veya başka nedenlerden dolayı. Herkesin amacı, istekleri, hedefleri başka. Bir elin 5 parmağının bir olmadığı gibi. Herkesin okuyup iyi yerlere gelmesini isterim fakat yüzler gülmüyor. Herkes asabi, asık suratlı. Böyle giderse daha da devam edeceğe benziyor. 90'lı yılları mumla aratıyorlar.

    Hentaiciyim böyle iyi. Kesemde, kafamda rahat. Pişman olduğum konu kadın meselesi. Yaptığım bir ahmaklık yüzünden kaçırdım evleneceğim kadını elimden. Bir daha onun gibisi denk gelmez. Kafama tüküreyim.




  • Kamuoyu ve birçok hukukçudan büyük tepki toplayan 4616 sayılı “Şartla Salıverme ve Erteleme Yasası”, 22 Aralık 2000’de Rahşan Ecevit’in önerisiyle çıkarıldı. hemen ilave edeyim kabahatli olan bir tek rahşan mı, değil tabi ki siyasi partiler uzlaşıp, istediği gibi yasayı tasarılaştırıp, dilediğine af getirebildiği gibi dilediğine de yasadan yararlanamaz hükmünü getiriyorlar. ondan sonra olan yine millete oluyor.


    10 YILDA 107 BİN ARTTI

    Yıllara göre cezaevindeki artış şöyle yaşandı:

    - 2000’de 49 bin 512 (Aftan sonraki rakam)
    - 2001’de 55 bin 609
    - 2002’de 59 bin 429
    - 2003’te 64 bin 296
    - 2004’te 57 bin 93
    - 2005’te 55 bin 87
    - 2006’da 70 bin 277
    - 2008’de 103 bin 235
    - 2009’da 116 bin 34
    - 2010’da 120 bin 814
    - 2011’de 128 bin 604
    - 2012’de 136 bin 2
    - 2013’te 144 bin 178
    - 2014’te 156 bin 195
    - 2018'de 254 bin


    sonra videoda olduğu gibi hemen suçlu arıyorlar, bundan kolayı ne var, ta taaa... cezaevi bir günlük izin vermemeliydi deniyor ve topu cezaevi idaresine atıyorlar. buna kim inanır ki? yasaların artık yasa olmaktan çıkmış olması sorun gibi görünüyor ama esas sorun bu yasaların düzenlenmesinde tek vücut olarak hareket edilip, karar alınamamasıdır. bunda siyasi çatışmalar da oluyor. hal böyle olunca, bu zamanda yaşın yanında kuru da yanıyor, ilginç cezalar çıkabiliyor. buna kim neden şaşırıyor ki? bir anda iftira ile çok uzun yıllar hapis cezası alma söz konusu ise daha fazla da konuşmaya gerek yok.




  • Adamlara ceza verilmiyor ki.
    Tabi suç makinesi olur.

    Sadece bunlara ceza yetmez.
    Cezadan kasıt yok edeceksin

    Sokaklarda ben psikopatım diye dolanıyorlar.
    Halbuki ödlek. İnsanlar bizden korkuyor zannediyorlar.

    Bunları dünyaya getirenleride cezalandıracaksın.

    Doğur sokağa at. Sonra fakir edebiyatı.

    Yok yavvv.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 11 Eylül 2019; 8:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır müebbet yediler güncel haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 suç kaydı mı ne varmış



    bu kadar suç işleyen biri nasıl dışarda geziyor , nasıl izin alıyor açıklayabilecek var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A8BD3F8

    Ben anlamıyorum İTÜ'lü olunca ne oluyormuş yani şimdi gelip bana ''Buna mı takıldın?'' demeyin lütfen. Örneğin okul okumamış bir vatandaşımızın da başına gelebilirdi neden vurguluyorsunuz bunu anlamıyorum. Konuya gelecek olursak olay zaten utanç verici, yazık.

    hayatımda gördüğüm en sığ cevap. Bir gencin üniversiteyi bitirene kadar harcanan emeklere zamana parayı hiç etmiş çok bilmiş arkadaş

  • Kes bos yapma. 16 yasinda calismaya baslayip 8 yil vergi ödeyen ölünce neyse oda aynı. Hakkari tip olsa ölmesi hakli mi olacaktı. Su okul fetistinizi birakin igrenc oluyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guest-51A8BD3F8 G kullanıcısına yanıt

    tahmin edersiniz ki hocam itü'ye elini kolunu sallayan giremiyor. okulu vurgulamasının önemi tabiki var. itü de okuyabilecek kadar zeki birisi. oradan mühendis olarak mezun olmuş. vatana millete katkısı olacak bir insan.


    ama gel gör ki bir sürü sabıkası olan ciğeri 5 para etmez serserinin teki tarafından öldürülüyor. tabiki itü mezunu olmasaydı yine aynı tepkiyi verirdik yine üzülürdük ama dediğimi anlamışsındır diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.