Şimdi Ara

Metin2'ye Geri Dönmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2008 yılında tanışmıştım metin2 ile lise 1 2 zamanım o zaman oynayanlar bilir metin2’nin efsane olduğu yıllar arkadaşlar dostluğun hilenin hurdanın olmadığı yıllar. O zamandan 2012 yılına kadar sayısız karakter ile oyun oynadım ancak buglar hileler güncellemeler oyunu oynanmaz hale getirdik den sonra ben dahil bir çok oyuncu oyundan uzaklaştı .
    Şimdi o Gençlik yıllarına geri dönmek hemde 1 2 saat kafa dağıtmak adına oyuna yeniden başlamak istiyorum.

    Oyunu hala oynayan arkadaşlardan hangi sunucuda başlamak daha iyi olur , oyun içerisinde değişen ve çok önemli hale gelen güncellemeler neler , yeni gelen itemler nedir hangi item efsun vs daha güçlü ekstra sizlerinde eklemek bilgilendirmek istediğiniz konular varsa yardımınıza ihtiyacım var

    Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim







  • Her şeyden önce sana şunu söyleyeyim: 2012'de buglardan, güncellemelerden dolayı oyunu bıraktım demişsin ama oyunun şuan ki hali 2012'den 10 kat daha kötü durumda. En son gelen güncellemeyle CPU sorunu hortladı, tek bir client açtığım zaman CPU %70 %80 kullanıyor ve laptop aşırı ısınıyor. Bunun yanı sıra donmalar, atmalar, oyuna girerken karakterin elinin havada kalması gibi daha birçok sorun var. Bilgisayarın maddi zarara uğrayabilir. Bence başlamaya değmez.

    Yine de başlarım diyorsan kalabalık, ticaret dönen serverde oynamak istiyorsan Turkey 2 veya Anadolu ideal svlerdir. Rubinum gibi yeni açılan svlerin geleceği yok. Turkey serveri diğerlerinden farklı, etkinlik serveri aynı pvp gibi. 7/24 okey eventi var, her hafta ay ışığı futbol topu eventi vs oluyor. Bilmediğin şeylere youtubedan bakabilirsin yüzlerce video var.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için çok teşekkür ederim ... daha kötü olacağını az çok tahmin ediyorum çünkü o zamanlardaki metin2 çok farklıydı donma kasma ve atma problemleri var ise girmeye bile değmez ... sanırım lole devam edicez :D
  • goraarog G kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kriz manyağı olmuş Türk sunucularını bir kenara bırakın.Her ay ayrı bir rezaletin ortaya çıktığı bu sunucularda oynanmaz.Ben pvpleri de önermiyorum.Forumdaki en meşhur PVP başlıklarına bakarsanız sebebini anlarsınız.Benim tavsiyem Gameforge'un UK veya Alman serveri.
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Hocam oralar da pek matah degil be. Ben Alman sunucusunda oynamadim orayi bilemem ama Uk serverini daha yeni inceledim. Pazarlari saymazsak 100 online bile yoktur herhalde. Ben kalabalik sevmiyorum, zaten carlarim sancak serverinde. Ama ticaret donmeyen svde de oynamak zevkli olmaz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Orası öyle ama ben %80'i hile ve bot olan Tr serverlerinde hayatta oynayamazdım
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    tüm yorumlar için teşekkür ederim dün bende denemek amacı ile metin 2 ye giriş yaptım .. yani geçen 8 senede görsellik anlamında hiç bir düzenlememenin olması gerçekten üzücü .. ve girer girmez karakter köpeklerin olduğu kısımda bugda kaldı oyunu komple kapatıp açmak zorunda kaldım :) ve o kadar çok lag varki bir noba vurduğumda 3 sn ye sonra canı aazalıp öluyor artık oynamanın aksine girilmez bir hal almış oyun hala oynayan arkadaşlara başarılar diliyorum :)
  • goraarog G kullanıcısına yanıt
    ahahah senin köpeklerin olduğu yere gelebilmen bile bir mucizedir. Oyun açılırken client kapanabilirdi veya karakteri seçince eli havada asılı kalabilirdi şanslıymışsın baya :)) Son aylarda sadece pazar kurup biyolog vermek için girerdim ama artık onun için bile girmiyorum. Hiçbir şirket oyunu bu kadar batıramazdı, adamlara milyon dolarlar teklif etsen şu oyunu oynanmaz hale getir diye yine böyle yapamazlar; parayla bile kimse bu hale getiremez. 95 lvl çarı satıp kurtuldum, elimdeki itemleri de wona çevirip temelli kurtulacam artık
  • Eski tadı yok.
  • usta öyle bir hataya düşme bıraktığın gibi değil herşey çok farklı artık o zamanlar bende oynuyordum çok zevkliydi sabahtan akşama kadar başındın kalkmadığımı bilirim sabah 7 den akşam 8 e kadar ben akşam 8 den sabah 7 ye kadar arkadaş kasardı lvl aldıkça aşırı mutlu olurduk ama eminimki eski aldığın zevki ve heyecanı bulamazsın kafa dağıtmak yerine strese girersin :D
  • Başlama hocam çook zaman kaybı.
  • Ölmeden önce yapılacak son şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.