Şimdi Ara

Huawei Watch GT 2 modeli 19 Eylül’de tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei’nin Mate 30 serisini 19 Eylül’de tanıtacağını biliyoruz. Teknik özellikleri, tasarımı ve Google lisansı gibi konular sebebiyle, gözler Mate 30’a odaklanmış durumda. Ancak Huawei, Weibo sosyal medya hesabından Watch GT 2 modelinin de 19 Eylül’de tanıtılacağını açıkladı.

    Kirin A1’den gücünü alıyor


    Geçtiğimiz gün tanıtılan FreeBuds 3 kablosuz kulaklık modeli bildiğiniz üzere Kirin A1 yonga setinden gücünü alıyordu. Huawei’nin Watch GT 2 için yaptığı paylaşımda da akıllı saatin Kirin A1 yonga setini kullanacağını görebiliyoruz.


    Cihazın görselleri ve bazı teknik özellikleri halihazırda biliniyor. Bunlar dahili GPS, 445 mAh batarya, kalp atışı takibi, hoparlör ve mikrofon şeklinde sıralanabiliyor. Ayrıca Classic ve Sport olmak üzere iki farklı model tanıtılacak. Haberimizin başında yer alan görselde sol tarafta bulunan Classic, sağ tarafta bulunan ise Sport modeli.


    Ayrıca Bkz.Joker, daha vizyona girmeden ilk büyük ödülünü kazandı

    İlk Huawei Watch GT modeli kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Geçtiğimiz Haziran ayında 2 milyon satış adedini geride bırakmıştı bile. Huawei Watch GT geçtiğimiz sene Mate 20 ve Mate 20 Pro ile birlikte duyurulmuştu. Bu bakımdan Watch GT 2’nin de Mate 30 serisiyle tanıtılacağı tahmin ediliyordu. Tahminler bugün itibariyle resmiyet kazanmış oldu. Yeni akıllı saatin tüm detaylarını 19 Eylül tarihinde öğreneceğiz.




  • Ambargo yururluge girerse yedek parcalarina kadar sorun cikacak. Alacaklarin vay haline ...

  • Huawei gene "Akıllı saat görünümünde akıllı bileklik" çıkarırsa bu sefer kötü olacak. Sahibinden "Huawei Watch GT" satanlarla dolup taşıyor. Herkes sorunlu, herkes elden çıkarma derdinde. Akıllı saat piyasası çok gelişti. Garmin, Samsung yeni ürünlerini sundu. Huawei'nin saati biraz daha az özellikle çıkarsa işi çok zor. Benim beklentilerim şunlar:

    * Saat üzerinde hoparlör ve mikrofon bulunmalı.
    * Saat daha hızlı olmalı. Telefonla senkron sorunu olmamalı.
    * Nabız sensörü daha güvenilir olmalı. EKG çekmeli.
    * Mutlaka MP3 için depolama alanı sunulmalı. Spotify, Amazon Music gibi servisler desteklenmeli.
    * Mümkünse Google asistan kullanabilmeli.
    * Spor aktiviteleri çeşitlendirilmeli.
    * Huawei Sağlık uygulaması daha detaylı ve rengarenk olmalı.
    * Saat kullanıcısına antrenörlük yapabilmeli.
  • Zavallı another markacılar. Huawei durduramayacaksınız. Dün GT modelini inceledim. Görüntü ve kalite gerçekten muazzam 14 gün ve 30 gün pil ömrü vs zaten neden korktuğunuz belli oluyor. Birde fiyatı 900 TL bandında. Vay diğer markacıların haline vay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben ambargoya karsı ınadına alırdım ancak suan ogrencıyım sdfsd

  • Huawei Watch GT modelini inceledim gayet güzel fakat benim için tek sorun spotify ı kontrol edememesi oldu sırf bu yüzden almadım saati. Gerisi gayet güzel görünüyor.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bir işletim sistemi ve uygulama yüklenebilirlik detayı verilmediğine göre saat yine bir akılsız ekranlı saat olacak. Oradan buradan bir şeyler indirip bir şeylerle bağlayıp içine bir şeyler kopyalayıp bir şeyler yapmak mümkündür belki Amazfit'ler gibi ama kullanıcıya kolay bir yöntem sunulmalı.
    Nabız sensörü hikaye, nabız bantı bağlantısı destekliyorsa iyidir. Uygun bir fiyattan gelirse tercih edilecek mutlaka.

    Ambargoya karşı da alınabilir cihaz ama hangi ihtiyacı ne kadar karşılıyor, belli değil şuan.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bana şey gibi geliyor Huawei saatler...

    Garmin'e parası yetmeyen ama gene de düzenli spor yapan, bileklik sevmeyen, tip olarak saat sevip çok para vermek istemeyenler gibi
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Garmin'in o parayı etmediğini düşünen ve Garmin markasını yakından uzaktan duymamış ya da duyduysa da eskiden satılan navigasyon cihazı firması sanan uygun fiyatlı bir cihaz arayan kullanıcılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.