Şimdi Ara

Yeni nesil Porsche 718 Cayman tamamen elektrikli olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Porsche ilk elektrikli otomobili olan Taycan'ı tanıtmasının ardından gözler şirketin elektrikli serisine katılacak bir sonraki modele çevrildi. Alman otomobil devi yeni nesil Macan'ın tamamen elektrikli olacağını çoktan onayladı peki ya 718 Boxster ve Cayman ne olacak?

     

    Ayrıca Bkz.2020 Audi A5 ailesi yeni yüzü ve teknolojileriyle tanıtıldı
    Her ne kadar Porsche’nin satışlarında SUV modelleri ağır bassa da bu durum spor otomobillerin unutulacağı anlamına gelmiyor. Porsche, şu anda elektrikli 718 Cayman geliştirme fikrini değerlendirdiğini doğruladı.

     


    Nihai karar 12 ay içinde verilecek


    Porsche Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lutz Meschke, Auto Express'e yaptığı açıklamada 718 Cayman'ın elektriklenecek bir sonraki model olacağını onayladı. Ancak şirket yeni nesil 718 Cayman konusunda henüz tam bir karar vermiş değil. Şu anda batarya konseptleri ve gövde tipleri test ediliyor.

     

    Porsche CEO'su Oliver Blume konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bir sonraki 718 Cayman için hala konsept dönemindeyiz ancak önümüzdeki 12 ay içinde hangi yöne gideceğimiz konusunda bir karara varacağız” ifadelerini kullandı.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.