Şimdi Ara

Sinirlenince oluşan baş dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var, hem çözüm aramak için hem de hangi doktora gitmem gerek öğrenmek için konuyu açıyorum.

    Çok nadir olmakla beraber birine aşırı sinirlendiğimde ani bir şekilde baş dönmesi yaşıyorum. Baş dönmesi de diyemem tam: görüşüm bozuluyor, başım dönüyor ve sanki o an bilincimi kaybedeceğim gibi oluyor ama hemen kendimi toparlayınca düzeliyor. 1 saniyeyi geçmiyor tüm olay. Her sinirlendiğim anda da olmuyor, nadiren oluyor.

    Bu arada ben eski ALL (Lösemi) ve şu an da kronik hepatit b hastasıyım. Tenofovir Disproksil kullanıyorum birkaç yıldır. Önceleri 3 ayda bir yaptırırken şu an ise 6 ayda bir hastanede test yaptırıyorum. İlaçları kullanmaya başladıktan sonra olan bir şey değil, şu son 1 senede ortaya çıktı. Öncesinde KPSS'ye hazırlandığım için olduğunu düşündüm ama daha fazla arkaplana atmak istemedim şu an.

    İnternette baktığımda bir şey bulamadım. Acaba yanlış şekilde mi araştırma yaptım bilmiyorum. Doktor olan hocalarım varsa güzel açıklamalarını mutlaka bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yorumlar için sağ olun arkadaşlar, öldüm ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirli insanlar hasta olabiliyor.ama nedir tam bilemeyiz norolojik bir problem olabilir.bazen asabi tansiyon kardiyolojik problemde olabilir.ilk akla gelen noroloji

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.