Şimdi Ara

Clio 4 far sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clio 4 aracımızda farlarda sorun olduğunu düşünüyorum, servis ise normal diyor.

    1- Kısa farları açtığımız zaman sol far sanki direk yere bakıyormuş gibi yerde bir parlama var ama sağ tarafta yok.

    2- uzun farları açtığımız zaman ise sanki sağ taraftaki far hiç yanmıyormuş gibi yolun sağını aydınlatmıyor ama farı kontrol ettiğimizde ise far yanıyor, uzunlarda sağ tarafın aydınlanma derecesi kısalarla aynı, uzunda yaksak kısada yaksak sağ tarafa aynı derecede ısık gidiyor sanki uzun far ampülü patlak yanmıyor gibi ama yanıyor patlak değil.

    3- Uzun farları açtığımız zaman düz olarak önümüzü değilde sanki farlar 5-10 derece sola dönükmüş gibi yolun solunu aydınlatıyor Örneğin T şekilde bir ara yola giriyoruz, uzunları açtığımızda 50-60 metre ilerde aracın tam burnunun önündeki çöp kovasını değilde onun solunu aydınlatıyor, çöp kovasını görmek için biraz sağ yapıp ilerlemek yani aracın burnunu biraz sağa döndürmek gerekiyor.

    4- Hem kısalar hemde uzunlar çok ama çok zayıf. uzun farlar sanki diğer arabaların kısaları gibi kalıyor, hatta uzun far açıp çevre yoluna çıktığımda karşıdan gelenler sellektör bile atmıyor.

    Diğer clio4 lerde böyle mi yoksa bizim araçta mı sorun var. Servisde far ayarına baktılar sıkıntı yok dediler. Dışarda bi yere götürdüm ordada cihazı önüne koyup baktılar yükseklik ayarlarında sıkıntı yok diyorlar. Dışardaki ustayı AVM oto parkına götürüp gösterdim o da hayret etti. Sanki uzunları yakınca sağ tarafın uzunları yanmıyor gibi ama yanıyor ve uzunlar bariz sola dönük fakat ne hikmetse cihazı önüne koyup bakınca sorun görünmüyor.

    Özellikle 3. maddedeki sorun can sıkıcı, gece yolculuğu yapılmıyor araçla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.