Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı Canavar! RUSH RM91 RGB Oyuncu Faresi İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Merhaba arkadaşlar RUSH RM91 Oyuncu faresi hepsiburada sitesinde indirimli fiyattan satılıyor alt kısma link ekliyorum.
     
     
    Biraz daha uygun fiyatlı şık ve piyasada bulabileceğiniz 10000dpi optik sensörlü fareler içinde en ucuz olan  Rush Assault RM85 RGB modelinide ekliyorum sizler için. 
     







  • Delux M625 Aynı tasarım aynı özellikler farklı logo farklı marka

    Sitedeki yazılımda aynı isim değiştirilmiş benim delux m625 mouse takır takır çalıştı. Tek güzel yanı aliexpress üzerinden almak 1 ay sürüyor Türkiye'den alınca daha kısa sürede geliyor. Aynı mouselar

  • Harbiden o özelliklere epey ucuz gibi. Bende logitech m705 var, 250TL civarı bir mouse. Hiç gerekli değil bence ama rgb yok. Hem de sadece 1000dpi. Enteresan yani. O zaman bu mouse u hala bu kadar pahalı yapan ne?

  • ewaer1884 E kullanıcısına yanıt
    Evet onu bende gördüm aliexpresste Delux markayı diyorsun dimi. Vergisiyle hesaplayınca şuan tr fiyatı başa baş. Çinden almaya değmez artık hiç değilse :)

  • moslevon kullanıcısına yanıt
    Evet çok iyi seçenek Pixart PMW3360 sensör kendi başına ayar yapılmadan 250+ ips ve 1.2 mm lod mesafesine sahip burda 12k dpi seviyesini 24 e çekmişler ama olsun. Türkiye'de pek fazla tanındığını zannetmiyorum Delux markasını zira Trust Laban da 130 liraya satıldı fakat insanlar marka algısından dolayı düşünmediler bile. Yurt dışı fiyatı çok fazlaydı ve kalite olarak ta 130 liraya alınacak bedava sayılacak mouse olmuştu.
  • Makroyu mouse un chipine yazamiyorsan gecikme ayarlayamiyorsan o makroya makro demem antı chatler pc ye yazılan makroyu ve esşir aralık süreli gecikme süreleri denk düşen makroları yakalıyor direk nanlamasada report duruöunda bu detayları inceliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.