Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fold ön siparişleri 11 Eylül'de gönderilmeye başlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold aylar süren gecikmenin ardından nihayet raflara çıkıyor. Şirket önceki versiyonda ortaya çıkan sorunları düzeltti ve cihazı 11 Eylül'de kullanıcılarla buluşturacak.
     

    Galaxy Fold kullanıcılarla buluşuyor

    Telekominikasyon şirketi KT tarafından yayınlanan yeni bir raporda, Güney Kore'deki Galaxy Fold ön siparişlerinin 11 Eylül'de kullanıcılara gönderilmeye başlanacağı belirtildi. Ayrıca Samsung'un 6 Eylül tarihinde IFA 2019 fuarında yapacağı bir etkinlikle cihazı tekrar kullanıcılara duyurması bekleniyor. Katlanabilir telefonun ise aynı gün Güney Kore'de raflara çıkması planlanıyor.
    Gelen haberlere göre Samsung Galaxy Fold'un siyah, gümüş, yeşil ve mavi renk seçenekleri mevcut olacak. Yeşil ve mavi modellerde menteşenin rengi için gümüş ve altın olmak üzere iki seçenek daha var ve cihazın 1.965 dolardan satılacağı belirtiliyor. Ünlü sızıntı hesabı Evan Blass'e göre ise Galaxy Fold 27 Eylül tarihinde ABD'de satışa sunulacak. Samsung tarafından ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değil.
      







  • Teknolojisi iyi guzel de buna 2000dolar vermekte ne bileyim yani.



    Yurt disi icin bile cok utopik bir rakam. 2 tane ust seviye amiral gemi alinabilir.(İphone ,note serisinden ) Ayrica kucuk ekrani cok kullanissiz duruyordu. Bu telefonu alanlarin surekli buyuk ekrani kullanacagini hic zannetmiyorum.





    Ama ilerde bu teknoloji yayginlasir 700 800 dolarlara kadar duserse ve huaweininki gibi olursa alinir.

  • Fold 2 diye tanıtıp piyasaya sürsünler, 6-7 ay oldu..

    Çıkamayan, satılamayan Fold'un ertelene ertelene en nihayetinde satışa çıkması (belki sürekli Fold haberlerine maruz kalmaktan) garip geliyor.

  • İçimde nedense bu konuyla alakalı dejavu hissi var. Hayırlısı bakalım😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kelebek kadar ömrü olmasın da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.