Şimdi Ara

Beyaz Eşya Seti Alma Aşamalarım (Düğün İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Aralık ayında düğünüm olacak ve beyaz eşya alımı için ÖTV indirimi devam ettiği sırada alalım diye karar vermiştik. Aradan kısa bir süre geçti ama hem bilgi vermek hem de tecrübelerimi paylaşmak için konu açmak istedim.
    Uzun araştırmalar sonucunda karar vermiş olduğum Siemens modelleri için İstanbul - Kartal/Pendik/Tuzla civarında bayilerden fiyat teklifi aldım, ardından Mediamarkt'a da uğrayıp toplu fiyat teklifi aldım. Son olarak karşılaştırma yapabilmek adına shopsiemens kullanıcı adlı Serdar Bey'den de teklif iletmesini rica ettim.

    Modeller;
    Buzdolabı - KG86NAI42N
    Çamaşır Makinası - WM12T480TR
    Bulaşık Makinası - SN257I00NT
    Ankastre Fırın - HB557JYS0T
    Ocak - EO6C6HB11O
    Davlumbaz - LC65KA670T

    Beyaz Eşya Seti Alma Aşamalarım (Düğün İçin) Beyaz Eşya Seti Alma Aşamalarım (Düğün İçin)

    Beyaz Eşya Seti Alma Aşamalarım (Düğün İçin) Beyaz Eşya Seti Alma Aşamalarım (Düğün İçin)

    Tüm bu ürünler için ÖTV indiriminin son gününde aldığım fiyat teklifi Nakit 15.700TL / World 8 taksitli 17.348,50TL'ydi. Şu an muhtemelen 2bin farkediyordur diye düşünüyorum...

    Serdar Bey ile anlaşmamızı yaptık, parayı aktardım ve Serdar Bey'e whatsapp'tan teslimat/fatura bilgilerimi ilettim. Tam olarak 5 gün sonra Horoz Lojistik telesekreteri tarafından arandım ve teslimat tarihini teyit ettim. (Ben, depolama alanım olduğu için eşyaların hızlıca teslim edilmesini istemiştim) Ardından Siemens'i arayıp, buzdolabı kapıdan geçmeyeceği için servis yönlendirmelerini rica ettim ve ürünleri hemen kullanmaya başlamayacağımı da belirttim. Servis için de yardımcı oldular.
    Horoz Lojistik ve Siemens teknik servisi aynı anda geldiler ve sorunsuzca evime kadar teslim edip, buzdolabı kapağını sökerek kapıdan geçirdiler. Hep birlikte son kontrollerini yaptıktan sonra ayrıldılar.
    Henüz makinaları kullanmadım ama şimdiye kadar her şey sorunsuz işlediği için Serdar Bey'e teşekkür ederim. Beyaz eşya almayı düşünenlerin kendisine ulaşmasını tavsiye ederim.

    Aklınıza takılan bir nokta olursa, yaşadığım tecrübe kadar yardımcı olmaya çalışırım.







  • Merhabalar, paylaşımınız için çok teşekkürler ben işleyişi her ne kadar anlatsamda sonuçta bir satıcı olduğumdan sizin yaşadığınız alışveriş deneyiminizi paylaşmanız çok güzel olmuş.
    En azından satıştan teslim olup kurulana dek yaşanabilecek sıkıntıları en rahat biçimde atlatabilecek bir sistemimiz olduğunu açıklamışsınız.

    Teşekkürler, tekrar hayırlı olsun iyi günlerde en uzun dönem kullanmanızı dilerim Gürcan bey.

    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.