Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu yeni bitirdim. En zor seçeneğin bir altında bitirdim ve gerçekten keyifli bir zorluğu var. Öyle 1 kurşunda ölme saçmalığı yok ama çatışmalar çok heyecanlı geçiyor. Açıkçası zorluk ayarının yüksek oynanacağı bir oyun olmuş. Gears 4'de karakterlere bir türlü ısınamamıştım zaten bunun çoğu kişi yaşamış olacak ki oyunun belli bir yerinden sonra başka karaktere geçiyorsunuz. Gears 4'de Marcus hariç kim ölse zerre umurumda olmazdı fakat bu oyunda Jack'i bile benimsedim.
    Robot bile olsa kendini feda ettiği yerde hüzünlendim.
    Oyunun belli bir yerine kadar öyle oynuyordum orta halli bir oyun geliyordu ama bir yerden sonra temposu oldukça arttı ve çatışma senaryoları zevkli bir hale geldi. Günümüzde çoğu oyunun açık dünya olması beni rahatsız ediyor ki ne kadar anlamlı bir şekilde dolu o oyunlar tartışılır. Daha kompakt yerlerde geçen hikayeler beni daha çok bağlıyor. Bir de saf bir aksiyon oyunu başka bir şey olmaya çalışmıyor. Her zaman eski formül yeni şeyler eklesin diyenlere hak veriyorum ama ilk oyundan beri oynayan biri olarak bu beni rahatsız ederdi. Ama karşı çıkanlara da haksızsınız diyemiyorum.

    Jack ve özellikleri oldukça yerinde bir özellik. Gears 4'de olduğu kadar çok yok ama robotlar ile tekrar savaşıyorsunuz. Gears 4'de olduğu kadar olmaması yerinde bir tercih olmuş ama keşke hiç olmasa. Çünkü robotlara vurduğunuz zaman yaratıkların aksine pek tepki vermiyorlar ve havaya sıkıyormuş gibi hissediyorsunuz.

    Oyunun bazı bölümleri baya geniş, yan görevlerde mevcut. Fakat öyle dolu dolu yerler değil ve yerinde bir tercih olmuş. Yine de görevleri yapması ve bunun karşılığında Jack'in yeni özellikler kazanması güzel. Bu bölümlerde gezmezseniz oyun süresi daha da kısa sürebilir. Benim için 22 saat sürdü belki daha düşük zorluklarda oynarsanız ve Gears'in konusu çok derin olmadığı için okumazsanız daha da kısa sürebilir. Ama öyle 8 saatlik bir oyun değil zaten hiç olmadı. Kaldı ki Gears'in online kısmı her zamanki gibi dolu ve keyifli. Steam üzerinden çok satmamış ama cross play olduğu için oyuncu bulma konusunda hiç sıkıntı yok.

    Konuya gelirsek klasik bir Gears konusu farklı şeyler denemeye çalışacak gibi oluyor ama yine klasik Gears konusuna bağlanıyor.


    Neredeyse ilk oyundan beri sürekli bir hammer of dawn'ın günü kurtarması ve bir şekilde onu tekrar çalıştırmaya çalışma bölümleri olması artık can sıkmaya başladı. Bir de bazı yerlerde çalıştırdık yendik gibi olmasın diye bir bahane bulmaları umarım artık biter.

    Gears'i bitirmeyeceklerini biliyoruz ama oyunda olanlar Gears 6'ya bir hazırlık gibi olmuş. Dizi sezonu gibi bitiyor, ben bitmeden önce bir bölüm daha olacak diye bekledim.

    Myrrah'yı postere koymak biraz kandırma gibi olmuş sadece halüsinasyon olarak görüyoruz. Tamam ortada yeni bir queen var ve spoiler olurdu ama onu da zaten sadece bir iki bölüm görüyoruz.

    Cole, Marcus, Clayton gibi eski, tanıdık kişileri görmek güzel ama artık onlara yakışır bir son yapıp öldürmeleri gerekiyor artık yeni bir seri ve çoğu 'işte öldü' dediğim yerde tekrar hayata döndürdüler. Sonlara doğru yapacağınız bir seçim hariç kimseye pek bir şey olmadı koca savaşta. Özellikle Cole sonda olduğu gibi dev yaratık ağzında ölseydi güzel bir veda olurdu.


    Son olarak oyunu Ultimate aldığım için erken erişime açıldı ama erken erişimde videoların takılması ve topladığım itemleri oyunun saymaması dışında sorun yaşamadım. Birkaç achievement'da çalışmıyordu. Fakat şu an için tüm sorunlar düzeldi zaten sürekli ufak ufak güncellemeler geliyor. Performans konusunda bir sıkıntı yaşamadım ama güçlü bir bilgisayara sahip olduğum için fikir vermek açısından yararı olacağını sanmıyorum. Grafiklerin de bir bütün olarak çok iyi gözüktüğünü söylemek isterim. Texture kalitesi olarak da iyi ama öyle aman aman bir şey sunmuyor fakat hava şartları ve ışıklandırma olarak gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Umarım Steam'de az sattığı için Gears 6 sadece Xbox'a özel olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provisioner

    Oyunu güzel güzel oynuyordum arkadaşlar pc ultimate yoluyla yüklemiştim herhangi bir optimizasyon sorunu v.s yoktu yağ gibi akıyordu , beni hard rage durumuna sokan , neredeyse gamepass i iptal ettirme durumuna getiren(oyunu kaldırmayı geçtim) opsiyonel madenleri araştırma kısmında oyun bir anda kapandı , oyuna tekrar girmek istediğimde ya hiç bir tepki vermiyor ya da windows-mağazaya zaten yüklü olan"Oyun Hizmetleri" uygulamasının sayfasına yönlendiriyor işin garibi hiç yüklemeyle ilgili bir ibare yok yavan bir sayfa , Xbox-Beta uygulamasında yüklü diğer tüm oyunlar sorunsuzca çalışıyor ancak Gears 5 kesinlikle , hiç bir şekilde tepki vermiyor !

    Şimdi oyunu yüksek boyutundan dolayı tekrardan indirmek benim için sorun değil 60 GB + boyuta rağmen... Sorun sizin de tahmin edeceğiniz üzere "Save Files !" oyunda epey bir ilerlemem vardı ve side-main tüm görevlere koşturmuştum eğer ki bu aptal microsoft sistemi(vermeyi vaat ettikleri harikulade , bir de sorunsuz verebilse) belki bir kaç mb lık save i tutmaz/kaldırırken sormaz ise benim için oyun da , gears serisi de dramatik şekilde biter

    Son çare olarak oyunu sıfırlama (kendisi kaldırıp tekrar yüklüyor sanırım) veya direkt kaldırıp manuel olarak yükleme yoluna gidersem sizce tüm kayıtlı ilerlemeyi kaybeder miyim yoksa kayıtlı veri saklanıyor mu ? Tahminen de olsa bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Anlattığın problem birebir haziran ayında FH4'te başıma geldi. Oyunun sonlarına gelmiştim üstelik. Araştırmadığım forum site kalmamıştı. Defalarca microsoft destek sayfalarına yazdım cizdim ama nafile.

    En sonunda oyunu sinirlenip kaldırdım. İki ay sonra eylülde tekrar game pass alınca bir daha indireyim dedim Fh4'ü. Oyuna girebildim bu kez ve tüm kayıtlarım, ilerlemem duruyordu. Herhalde save dosyasını origin gibi bulutta falan muhafaza ediyorlar.

    İnternetin hızlıysa dene derim. Muhtemelen sorun olmayacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2K kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 konuda katılmıyorum.

    Birincisi;


    Robotların vurulmasındaki tepkisiz olması konusu. Vücudundaki sülüklere sıkarsanız bakın nasıl tepkiler vuruyorlar. Bazıları Bülent Kayabaş'ın ölüm sahnesinden daha dramatik ölüyorlar.


    İkincisi;


    Cole'u feda edemezlerdi. Çünkü Amerikan Popüler kültüründe her zaman yan karakter olan zenciler günün sonunda hayatta kalırlar. Bu motto öyle işlemiş ki oyunun sonlarında seçim yaptığımız zaman Dal'ı seçmiştim.


    Diğer dediklerinize katılıyorum. Eski seriye aşina olanlar, birde gerçek mücadele isteyenler en zor seviyede veya sizin gibi benim gibi bir alt zorluk seviyesinde oynamalı. Tabii checkpointlerin saçmaladığı anlarda bayağı sövüyorsunuz ölünce. Açıkçası bir süre sonra tekrar en zor seviyede co-op olarak oynamayı düşünüyorum sağlam bir arkadaş bulursam.




  • sistem imzamda ve fps problemi yaşıyorum.

    cpu da gpu da kullanım oranları düşük. ve fps de düşük haliyle 40 lara falan düşüyor.

    ultra-high veya low fark etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Anlattığın problem birebir haziran ayında FH4'te başıma geldi. Oyunun sonlarına gelmiştim üstelik. Araştırmadığım forum site kalmamıştı. Defalarca microsoft destek sayfalarına yazdım cizdim ama nafile.

    En sonunda oyunu sinirlenip kaldırdım. İki ay sonra eylülde tekrar game pass alınca bir daha indireyim dedim Fh4'ü. Oyuna girebildim bu kez ve tüm kayıtlarım, ilerlemem duruyordu. Herhalde save dosyasını origin gibi bulutta falan muhafaza ediyorlar.

    İnternetin hızlıysa dene derim. Muhtemelen sorun olmayacaktır

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler dostum , kaldır dedim oyunu kaldırmadı tüm datası duruyordu fakat tekrar yükle dediğimde 340 mb civarı bir data indirdi oyun girilebilir hale geldi ve girdim , ancak bu sefer de 10 saattir "aynı görüntü ayarlarında" en ufak bir kasma,donma fps drop yaşamadığım oyun oynanamaz hale geldi donup kalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provisioner

    Teşekkürler dostum , kaldır dedim oyunu kaldırmadı tüm datası duruyordu fakat tekrar yükle dediğimde 340 mb civarı bir data indirdi oyun girilebilir hale geldi ve girdim , ancak bu sefer de 10 saattir "aynı görüntü ayarlarında" en ufak bir kasma,donma fps drop yaşamadığım oyun oynanamaz hale geldi donup kalıyor.

    Alıntıları Göster
    Ne çektin be kardeşim şu oyundan

    Kasma konusunda da yardımcı olacak biri çıkar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun akıyor çok fena. Server problemi çözüldü.

    Senaryonun çöl kısımları bayıcı. Bitsin diye oynadım. Gears 4'den iyi fakat ilk 3 Gears oyunu ile alakası yok. En iyisi Gears 2'dir. Maria'nın ölüm sahnesi bile yeterli.

    Multide paso 3 haritada dönüyor. Tüm haritaları versus'a açmamışlar. 3 harita baydı. 12 map var suan sanirim. Horde modunda custom game kurarken haritalari listeliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.80 gibi başka kampanya var mı 2 aylık süre bittikten sonra ne öneriyorsunuz iyi forumlar..
  • Maalesef dostum yalnız da değilim çok kişiyi bıktırma noktasına getirmiş sanırım 10 gündür.Oyunun önerilen gereksiniminde RX 570-GTX 970 yazıp , RX 480 e "yetersiz gpu" diye uyarması beni iptal etti zaten. Sorun geçti bu arada...
  • Ben ilk 3 oyun + judgment ı 360 da oynadım geçen yılın başlarında gerçekten pek tutulmayan judgment ı dahi bayıla bayıla oynadım harikaydı , Gears 4 ü yine gamepass ile oynadım ehh iyiydi bunları şunun için belirttim; Gears serisi pek üzerinde durulmasa da bazen - en azından boss savaşlarında- bunaltıcı zorlukla karşımıza çıkabiliyor önceki oyunlarından sanırım Gears 1 de ki RAAM ve bunun gibi bir kaç boss savaşında ortalama zorlukta bile ağzıma s.tığını iyi hatırlıyorum

    Bunlara kıyasla bu oyunu , belli birkaç yerinde Expert zorlukta biraz fazla zor buldum yani Matriarch boss unu sanırım 2,5-3 saatte falan geçebildim , ben 500-600 saat soulsborne oynadım orada bir boss ile 2-3 gün uğraştığım olmuştur fakat böyle oyunlarda şahsen buna karşıyım şayet en son seviye zorluk seçilmemişse...Sadece Matriarch değil , madenlerde ki kapıp götüren arkadaşın bulunduğu bölüm de akıllara zarardı ve benim sıkıntılı bulduğum husus kapışma sırasında ne olduğunu anlamadan geberip gitmek değil , "checkpoint aralıkları" !

    "Deneyimli ve üzeri" zorluk seviyesinde , bölüm sonlarında oyunun zorluğunu biraz fazla uğraştırıcı-bezdirici bulan ve checkpoint aralıklarından rahatsız olanlar var mı aramızda ? Kabus seviyeyi bile çıtır çerez bulan human+ arkadaşları ayrı tutuyorum onlar gülüp geçebilirler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Oyunu yeni bitirdim. En zor seçeneğin bir altında bitirdim ve gerçekten keyifli bir zorluğu var. Öyle 1 kurşunda ölme saçmalığı yok ama çatışmalar çok heyecanlı geçiyor. Açıkçası zorluk ayarının yüksek oynanacağı bir oyun olmuş. Gears 4'de karakterlere bir türlü ısınamamıştım zaten bunun çoğu kişi yaşamış olacak ki oyunun belli bir yerinden sonra başka karaktere geçiyorsunuz. Gears 4'de Marcus hariç kim ölse zerre umurumda olmazdı fakat bu oyunda Jack'i bile benimsedim.
    Robot bile olsa kendini feda ettiği yerde hüzünlendim.
    Oyunun belli bir yerine kadar öyle oynuyordum orta halli bir oyun geliyordu ama bir yerden sonra temposu oldukça arttı ve çatışma senaryoları zevkli bir hale geldi. Günümüzde çoğu oyunun açık dünya olması beni rahatsız ediyor ki ne kadar anlamlı bir şekilde dolu o oyunlar tartışılır. Daha kompakt yerlerde geçen hikayeler beni daha çok bağlıyor. Bir de saf bir aksiyon oyunu başka bir şey olmaya çalışmıyor. Her zaman eski formül yeni şeyler eklesin diyenlere hak veriyorum ama ilk oyundan beri oynayan biri olarak bu beni rahatsız ederdi. Ama karşı çıkanlara da haksızsınız diyemiyorum.

    Jack ve özellikleri oldukça yerinde bir özellik. Gears 4'de olduğu kadar çok yok ama robotlar ile tekrar savaşıyorsunuz. Gears 4'de olduğu kadar olmaması yerinde bir tercih olmuş ama keşke hiç olmasa. Çünkü robotlara vurduğunuz zaman yaratıkların aksine pek tepki vermiyorlar ve havaya sıkıyormuş gibi hissediyorsunuz.

    Oyunun bazı bölümleri baya geniş, yan görevlerde mevcut. Fakat öyle dolu dolu yerler değil ve yerinde bir tercih olmuş. Yine de görevleri yapması ve bunun karşılığında Jack'in yeni özellikler kazanması güzel. Bu bölümlerde gezmezseniz oyun süresi daha da kısa sürebilir. Benim için 22 saat sürdü belki daha düşük zorluklarda oynarsanız ve Gears'in konusu çok derin olmadığı için okumazsanız daha da kısa sürebilir. Ama öyle 8 saatlik bir oyun değil zaten hiç olmadı. Kaldı ki Gears'in online kısmı her zamanki gibi dolu ve keyifli. Steam üzerinden çok satmamış ama cross play olduğu için oyuncu bulma konusunda hiç sıkıntı yok.

    Konuya gelirsek klasik bir Gears konusu farklı şeyler denemeye çalışacak gibi oluyor ama yine klasik Gears konusuna bağlanıyor.


    Neredeyse ilk oyundan beri sürekli bir hammer of dawn'ın günü kurtarması ve bir şekilde onu tekrar çalıştırmaya çalışma bölümleri olması artık can sıkmaya başladı. Bir de bazı yerlerde çalıştırdık yendik gibi olmasın diye bir bahane bulmaları umarım artık biter.

    Gears'i bitirmeyeceklerini biliyoruz ama oyunda olanlar Gears 6'ya bir hazırlık gibi olmuş. Dizi sezonu gibi bitiyor, ben bitmeden önce bir bölüm daha olacak diye bekledim.

    Myrrah'yı postere koymak biraz kandırma gibi olmuş sadece halüsinasyon olarak görüyoruz. Tamam ortada yeni bir queen var ve spoiler olurdu ama onu da zaten sadece bir iki bölüm görüyoruz.

    Cole, Marcus, Clayton gibi eski, tanıdık kişileri görmek güzel ama artık onlara yakışır bir son yapıp öldürmeleri gerekiyor artık yeni bir seri ve çoğu 'işte öldü' dediğim yerde tekrar hayata döndürdüler. Sonlara doğru yapacağınız bir seçim hariç kimseye pek bir şey olmadı koca savaşta. Özellikle Cole sonda olduğu gibi dev yaratık ağzında ölseydi güzel bir veda olurdu.


    Son olarak oyunu Ultimate aldığım için erken erişime açıldı ama erken erişimde videoların takılması ve topladığım itemleri oyunun saymaması dışında sorun yaşamadım. Birkaç achievement'da çalışmıyordu. Fakat şu an için tüm sorunlar düzeldi zaten sürekli ufak ufak güncellemeler geliyor. Performans konusunda bir sıkıntı yaşamadım ama güçlü bir bilgisayara sahip olduğum için fikir vermek açısından yararı olacağını sanmıyorum. Grafiklerin de bir bütün olarak çok iyi gözüktüğünü söylemek isterim. Texture kalitesi olarak da iyi ama öyle aman aman bir şey sunmuyor fakat hava şartları ve ışıklandırma olarak gerçekten harika bir iş çıkarmışlar. Umarım Steam'de az sattığı için Gears 6 sadece Xbox'a özel olmaz.
    Gamepad ile mi yoksa keyboard+mouse ile mi bitirdiniz oyunu hocam ?




  • Arkadaşlar acil yardım. Oyunda bir bug ile karşılaştım ve ilerlememe fırsat vermiyor.

    Maden bölümünde madene gir görevi var. Hani maden kapısında kapının açılmasını beklediğimiz yer. Orada tüm düşmanları öldürdüğüm halde kapı açılmıyor senaryo ilerlemiyor. Kapıyı açmaya çalışan minik robot öylece kapıya takılı biçimde kalıyor. Belki düzelir diye 15 dakika bekledim yok. Önceki checkpointten gelip üç kere aynı yerleri geçtim yine aynı noktada aynı bug. Artık dördüncü kez aynı yeri oynamak istemiyorum. Sinir etti bir çözüm bulamazsam sileceğim oyunu. Var mı bir fikri önerisi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Arkadaşlar acil yardım. Oyunda bir bug ile karşılaştım ve ilerlememe fırsat vermiyor.

    Maden bölümünde madene gir görevi var. Hani maden kapısında kapının açılmasını beklediğimiz yer. Orada tüm düşmanları öldürdüğüm halde kapı açılmıyor senaryo ilerlemiyor. Kapıyı açmaya çalışan minik robot öylece kapıya takılı biçimde kalıyor. Belki düzelir diye 15 dakika bekledim yok. Önceki checkpointten gelip üç kere aynı yerleri geçtim yine aynı noktada aynı bug. Artık dördüncü kez aynı yeri oynamak istemiyorum. Sinir etti bir çözüm bulamazsam sileceğim oyunu. Var mı bir fikri önerisi olan
    En son dalgaya kadar temizlediniz mi ? Bu tip lineer oyunlar da bazen karakteri bir iki adım yanlış yere götürdüğünüz de ilerleme için tetiklenmez ben de bugün bitirdim o kısmı ve birkaç dalga şeklinde geliyorlar , siz ohh temizlendi diye kapıya yapışıp açılmasını mı beklediniz yoksa ? :) Tahmin etmiyorum illaki sağa sola koşturmuşsunuzdur ama yine de sorayım , mesela 2. veya 3. dalga belli bir yere kadar ilerledikten sonra geliyor o bölümde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 20 Eylül 2019; 21:14:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provisioner

    En son dalgaya kadar temizlediniz mi ? Bu tip lineer oyunlar da bazen karakteri bir iki adım yanlış yere götürdüğünüz de ilerleme için tetiklenmez ben de bugün bitirdim o kısmı ve birkaç dalga şeklinde geliyorlar , siz ohh temizlendi diye kapıya yapışıp açılmasını mı beklediniz yoksa ? :) Tahmin etmiyorum illaki sağa sola koşturmuşsunuzdur ama yine de sorayım , mesela 2. veya 3. dalga belli bir yere kadar ilerledikten sonra geliyor o bölümde...

    Alıntıları Göster
    Yok yok hocam öyle bir durum değil. Oyunlardaki bu script muhabbetini biliyorum, 20 yıldan fazla süredir oyun oynuyorum :) yani oyunun sunduğu tüm düşmanları öldürüyorum. Daha gelmesi gereken düşman var ise o anda bilemiyorum. Ama dediğim gibi üç defadır aynı ve son seferde 15 dakika kapıda bekledim, dolaştım alanı falan ama nafile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gamepad ile bitirdim hocam.
  • Insane mod'da beraber senaryoyu bitirebileceğim 2 kişi arıyorum. Tek başıma da bitirebilirim fakat 2 kişi ile daha kolayıma gelir. Insane modu için ekleyecekler eklesin. Mic şart tabi oynarken. Mic sahibi olanlar eklerse daha iyi olur.

    Birkaç gün içerisinde ekleyen olmaz ise tek başıma bitireceğim artık 2 günü bulur gibi insane mod'da bitirmek.
  • Ben de o maden bölümünde bug ile karşılaştım bugün , senin o sorun yaşadığın kapıdan geçtikten sonra içinde bir adet Snatcher ın olduğu bir savaş var özellikle expert zorlukta saç baş yoldurur adama , orada uzun bir süre denedikten sonra Snatcher ın canını sonlara kadar indirmiştim lancer ile biraz tarasam işi bitecek kıvama gelmişti ki , normalde yere yaralı halde düşen DEL i veya Kait i kesesine alıp bir duvarın üzerinden atlayıp gidiyor ve bölüm başarısız oluyor , bu arkadaş DEL ve ben+Jack ayakta savaşıyorken boş halde canı sonda oradan atladı gitti oyunda hala yaratıkları temizle brif i görünüyordu , bölüm ilerlemedi baştan başladım o kısıma.

    İşte bu yüzden checkpoint çok önemli , özellikle ileri zorluk seviyelerinde diğer irili ufaklı yaratıklarla birleşince baş yaratığın canını indirmek epey zorlaşabiliyor , böyle savaşların olduğu yerlerde belli noktalarında bir iki save point koyulması oyunu daha çekilebilir hale getirebilir veya bu seçilebilir halde de sunulabilir , default olarak yaratığın tek mermilik sağlığı kaldığında da ölsen tüm herşeye baştan başlarsın(mevcut sistem) istersen menüden "split save" veya bunun gibi bir şeyi aktif edip böyle zorlayıcı bölümleri belli eşiğe geldikten sonra bir kerelik de olsa(bölümün tam ortasında da olabilir) checkpoint save alınabilir hale getirirsin , çok da enfes olurdu kanımca gayet de yapılabilirdi.




  • Queen Hentai Q kullanıcısına yanıt
    Bir önceki bitirmeniz de zorluk expert miydi ve çok mu kolay geldi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Arkadaşlar acil yardım. Oyunda bir bug ile karşılaştım ve ilerlememe fırsat vermiyor.

    Maden bölümünde madene gir görevi var. Hani maden kapısında kapının açılmasını beklediğimiz yer. Orada tüm düşmanları öldürdüğüm halde kapı açılmıyor senaryo ilerlemiyor. Kapıyı açmaya çalışan minik robot öylece kapıya takılı biçimde kalıyor. Belki düzelir diye 15 dakika bekledim yok. Önceki checkpointten gelip üç kere aynı yerleri geçtim yine aynı noktada aynı bug. Artık dördüncü kez aynı yeri oynamak istemiyorum. Sinir etti bir çözüm bulamazsam sileceğim oyunu. Var mı bir fikri önerisi olan
    Yok mu bir çözüm yarım kaldı oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provisioner

    Bir önceki bitirmeniz de zorluk expert miydi ve çok mu kolay geldi ?
    2. zorluk seviyesi.

    Insane'de de oynardım istersem. İsterse 3 gün uğraştırsın. Pusa pusa oynayacaksın insane zorluğunda.

    Gears 1-2-3'ü ve Gears 1 remake'i kaç kere insane'de bitirdim arkadaşlar ile. Tek başına kastırır, ekip ile az uğraştırır.

    Gears 1 remake'de tiyatro bölümü var kesin bilirsin. Insane modunda 2 kişiden biri hata yaptı mı ? Hata kabul etmiyor.

    İlk defa Gears oynamıyoruz.




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.