Şimdi Ara

Dünya şampiyonu boksör Manny Pacquiao kendi kripto para birimini başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital para birimleri her ne kadar tartışmalara açık bir konu olsa da, gelecekte büyük bir öneme sahip olacağını söylemek mümkün. Şirketlerin ardı ardına kendi kripto para birimlerini çıkarmaya başlamasının ardından şimdi de tanınmış kişiler bu akıma katılmaya başladı.

    Tanınmış yatırımcıları var

    Filipinli boks efsanesi ve dünya şampiyonu Manny Pacquiao, Pac adını verdiği kripto para birimini başlattığını açıkladı. Futbol efsanesi Michael Owen ve Abu Dabi Şeyhi Khaled bin Zayed el-Nahyan tarafından desteklenen bu dijital para biriminin, Singapur Küresel Kripto Teklifi Borsasında listeleneceği açıklandı. Pacquiao'dan önce Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Snoop Dogg ve Floyd Mayweather Jr. gibi ünlü isimler de kripto para birimi ile ilgili girişimlerde bulunmuşlardı.
    Ancak projesini ilk hayata geçirenlerden biri olan Manny Pacquiao'nun kripto para birimi, ünlü boksörle ilgili ürünleri almak ve ayrıca sosyal medyadaki boksörlerle etkileşimde bulunmak için kullanılacak. Ünlülerin yanı sıra Facebook ve Telegram gibi teknoloji şirketlerinin de kendi kripto para birimlerini piyasaya sürmeye girişimi içinde olduklarını daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk.
      







  • sorsan bizim tombalağa dolandırıcı derler, bunla da göstere göstere yapıyor.

  • Aklınıza gelen 2 tane alınca adı ... oluyor esprisini yapmayınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.