Şimdi Ara

Eissen X-CT 20 v 4ah HD li-on akülü - 104,4 tl -GG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
7.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/eisenn-x-ct-20-v-4-ah-hd-li-on-akulu-vidalama-matkap-362314576

    İhtiyacı olanlar alabilir.

    Cihazı satın alanlar varsa yorumlarını beklerim.



  • Benrde vidalama aleti bakınıyorum bu arlarda acaba nasıldır bu
  • fiyat çok iyi gibi
  • N11 sitesinde markanın aynı isminde bir hesap var. Orada ürün yorumlarına bakarsanız iyi olmadığını göreceksiniz. Makita etiketi yapıştırılıp satılan dandik malların aynısı orada Eissen diye satılıyor. Bence paranızı çöpe atmayın sonra olmasın.
  • https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/bosch-ixo-v-3-6-volt-akulu-vidalama-ozel-cantasiyla-472630746

    Bu cihazında fiyatı uygun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 3 Eylül 2019; 11:23:47 >
  • Bu fiyata 20v aküyü vermezler,
    Benzer çakma ürünlerin inceleme videoları var.
    11 v akım veriyor ölçünce nicd.

  • Bu markanın 24v olarak satılanını inceledim bataryayı dağıttım. İçinde 3.7v 18650 model 4 adet mavi pil çıktı aslında 14.8v a tekabül ediyor. Pillerin tanesi 10-15gr ancak gelir :)
  • İsterse çakması olsun bu fiyata çok iyi, çinden o çakma ürün 100 liraya alınamaz heralde? Kargosu ücretsiz garantiside var sanırım. Normal ev kullanıcısının mobilya söküp takma, ahşap vidalama işlerini görür diye düşünüyorum.

    Alternatif varsa link verin?

    Tek çekincem satıcıdan emin olamıyorum. Normalde Hepsiburada ve amazonun kendi sattığı ürün dışında bişey almam öyle aracı firmalardan alışveriş etmem. Burda gittigidiyor'un kendi sattığı ürün olmadığı için mecbur güvenecez başka çare yok gibi.
  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    GG da bildigim kadarıyla kendi satmıyor. Farklı satıcıların sanal mağazası gibi. İlk ödemeyi GG alıyor ve bloke ediyor. Ürün geldikten sonra, siz onay verince para satıcının hesabına geciyor.
  • bir adet sipariş ettim, arada sırada kullanacağım. vida çevirirken bile terleyen biri olduğumdan biraz döndürsün yeter diye aldım . Açıkçası çok bir şey beklemiyorum. Malum ekonomik durumdan 100tl bu tarz bir cihaz için uygun geldi gözüme aldım. Hayırlısı bakalım. Hurda pazarında bile dandik ikinci el ürünlere 50-100-150 tl istiyorlar.
    Varsa bilen arkadaşlar nasıl bir test yapmam gerektiğini, söylerlerse gelince uygularım. Hepten de dandik bir şey ise iade ederim artık.
  • Satıcı ile mesajlaştım. Ürünü mobilya montajı yapanlara veriyoruz , resimlerde görüldüğü gibi dedi. Fiyat bugun için gecerli , bilginiz olsun.

    Ev kullanmı için bence yeter de artar. Anca taşınma falan olursa daha fazla ithiyac olur. Vidalama ve hafif delme işleri işin bu fiyata iş görür gibi .
  • ferther kullanıcısına yanıt
    Güzel inceleme olmus, zaten bu fiyata orjinal ürün beklemek hayal olur. İşte tek soru , ne kadar ihtiyacın olacak ? Dewalt alıp , en az 500-600 tl verip , ayda bir kere kullanacaksan , Dewalt ında pili , şarj olmamaktan performans kaybı yaşayacak ve yeni pil parasına bu cihazdan 3-4 tane alırsın:))
  • Sakin buna para vermeyin,zamaninda benzinli testeresini aldim ayni markanin hatta bu forumda basligi vardi.made in europe diye satiliyordu makine bi geldi bildigin cin mali ne markasi var ne kullanma klavuzu.guc bela calistirdim,ondada hemen dugmesi bozuldu ve ipi koptu,neyse biraz agac keseyim dedim,testere komple calismayi durdurdu.neyse iade etmeye calistim ondada siz bunu bozmussunuz cihaz kullanilmis dedi.ne sanstirki gg da adam iade talebimi yanitlamamis ve para iade olmus bana sonra illa tutturdu tamam abi yapariz senin testereyi yeterki tekrar satinal dedi.almadim tabiiki sonra sizi mahkemeye vericem falan dedi.aman diyeyim uzak durun
  • Normalde bunların 3 boyutu oluyor sanırım.

    1. boyut ufacık olanlar eskiden yapı marketlerde ortalıkta dolanıp durur kampanyalı olarak ( sarjı kendı uzerınden yapılırdı )
    2. boyut olarak orta sınıf olanlar genelde mobilya montajına gelenlerde veya marangozlarda vs gorurduk sarjı ayrı bır ıstasyondan oluyordu.
    3. boyut olarak daha heybetli ve tutma sapı vs olan darbeli ozellıkte demir mandren olur cogunlukta klıma beyaz esya montajlarına gelenlerde gorurduk tam profesyonel sanırım onlarda.

    Bu urun ıkıncı gruba gırenlerdense cok mantıklı bu fıyata sadece sarj olayı ıstasyon degıl sanırım kendı ustundekı soketten oluyor gelıba degılmı arkadaslar.


    Ayrıca simdi dikkatimi çekti arkadaşlar ;https://www.sikayetvar.com/ozyurt-ticaret

    Bu adamların sanırım el aletleri komple replika ve sorunlu cunkı herkes aynı sorundan sıkayetcı olmus !!!! ( Alıcaktım vazgectım )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon3781 -- 3 Eylül 2019; 14:15:32 >




  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Mantıklı,
  • dragon3781 D kullanıcısına yanıt
    evet dbk marka matkap var bende de laptop adaptörü takar gibi pil üzerinde yuvası var oraya takılıyor.
  • taşıma çantası almaya kalksanız 20-25 lira
    ucundaki madreni almaya kalksanız 20-25 lira
    eski NiCd pilli matkap vardı pilleri ölmüş yeniliyeyim dedim 100 tl den aşağı pil yok parça olarak bile çok daha uygun
    şuda bir gerçek ki o piller kullansanızda kullanmasanızda 1-2 yıla ölecek ve yüksek ücretten yenileyemeyeceksiniz ona göre bilerek alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 3 Eylül 2019; 14:19:32 >
  • Tekrar pil masrafina hazirlikli olun. Ben de ucuz diye almistim buna benzer, sonradan icindeki pilleri yeniletme masrafi yaptim.
  • Sipariş vermiştim ama şikayetvar yorumlarını şimdi yeni gördüm. İptal mi edeyim? Bataryası ölünce kablolu kullanma imkanı yokmu?
  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    ürün muhtemelen 12v. 12 v adaptörü pil yuvasına lehim yaparak kullanabilirsiniz verimi nasıl olur bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.