Şimdi Ara

Amazon.com 1492 Dolar Hesap Bakiyeme Sebepsiz yere el koydu ! YARDIM LÜTFEN !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Amazon.com ile yaşadığım akıl almaz haksızlığı-hırsızlığı sizlerle paylaşmak istedim.Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var.Lütfen +1leyip konunun üste çıkmasına yardım edin.

    27 Ağustos tarihinde Amazon.com adresinden Msi-gp75 model laptopu 1492 dolar gift card bakiyem ile Amerika'daki arkadaşımın adresine sipariş ettim.Siparişim onaylanıp sitede yüklü olan bakiyemden 1492 dolar düşüldü.2-3 dakika sonra siparişime farklı bir ürün eklemek üzere siparişi iptal edip sepete diğer ürünü ekledim.1 dakika sonra Amazon gift card kurallarını ihlal ettiğimi ve siparişimin iptal edilip bakiyeme el konulduğunu söyleyen bir mail aldım.Gelen mailde yaptığım yanlış veya suç hiçbir bilgilendirme yok.
    Defalarca müşteri hizmetleriyle hem chat hem sesli konuşma yaptım.İstenilen bütün bilgileri eksiksiz, yanlışsız bir şekilde verdim.Bana sürekli konunun bir üst birime taşındığı ve 24-48 saat içerisinde çözüleceği söylendi.Ama bir haftadır ne bir mail ne çağrı hiçbir geri dönüş alamadım.Sürekli farklı birine aktarılıp sorunu tekrar anlatıyorum.Hepsi farklı şeyler isteyip söylüyor.
    Bazı gift cardları arkadaşımın hesabından almıştık, arkadaşımın hesap bilgileri istendi, kart numaraları istendi bunların hepsi verili.Hatta arkadaşımın arayıp bu bilgilendirmeyi yapması istendi arkadaşım arayıp bu bilgilendirmeyi dahi yaptı.

    Bazı müşteri temsilcileri bu konu hakkında bilgi veremeyeceğini dahi söyledi.1492 dolar bakiyem sebepsiz yere siliniyor ama bana bilgi verilemiyormuş.

    Ben bu bakiyeyi 5 aydır amazon.com ve g2a üzerinden alıyordum.Herhangi bir çalıntı olma durumu veya başka birşey söz konusu dahi değil.Bütün kart bilgilerim, order numberlar, herşey hala kayıtlı.

    Nasıl bir yol izleyebilirim, sesimi hangi mercilere duyurabilirim bilemiyorum, yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var !



  • Amerikan tüketici hakem heyetine aç konuyu,
  • Online işlem mümkün mü, tam olarak hangi site üzerinden sağlaybiliriz acaba ?
  • Üstat İngilizceye hakimsin çok basit bir kaç arama ile bulabilirsin bende İngilizce olmadığı için yardımcı olamıyorum,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.