Şimdi Ara

Gömlek, ayakkabı, t-shirt ve saç stili önerisi lazım. (Lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsan olmaya karar verdim arkadaşlar. Şaka bir yana şimdiye kadar çok standart takıldım. Yaş oldu 23 ama hala bir şeyleri beğenme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Spor yapmıyorum ama sürekli spor ayakkabı alıyorum. Son 2 ayakkabım Lumberjack'ti. Fiyatına göre iyi dayandılar sanırım bana. Bu aralar gömlek giymeye niyetleniyorum ayrıca. Dalga geçmeden öneri yapabilir misiniz? Bütçe fazla yok. Emekli memur çocuğuyum. 2-3 gömlek ve 1 ayakkabı alacağım sanırım. Saç konusuna gelirsek 2 ay önce 4 numaraya vurdurdum saçı komple. Şuan yine kısa durumda. Sağ ve sol şakak hizasında dökülme var ne yazık ki ayrıca. Her neyse. Demem o ki güzel önerilerinizi ihtiyacım var.



  • Erzin soylu tarzı
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Nargile tayfadan değilim :(
  • Up..
  • Giyim kombin önerisi mi istiyorsun yaz google amcana erkeğin dolabında neler olmalo takım elbise trençkot deri ceket .
    Kıyafet basit bir şeyde inan mağazada hiç bir şey yok ya beden olmuyor ya renk olmuyor bide ürün çeşitliliği yok en iyisi internetten alcan ben 2-3 senedir öyle yapıyorum bütün markaların uygulamaları var ne arıyon gömlek mi ayakkabı mı mağazada olmayan ürünü bile buluyor.
    Dolabı dizeceksen idareten 1 tane elbise dolabı al ki neyin var neyin yok belli olsun.

    Gömlek spor ve slim fit arıyorsan Avva nın gömlekleri güzel fiyatları 70-200 arası ha fiyatları çok uygun diyorsan Tudors a bak max 70 TL fiyatları tasarımları fena değil veya HB ile N11 de arat gömlek diye bilenmemiş markaların güzel gömlekleri var bide spor slim fit gömlek bulmak zor bir sürü markaya bakmak lazım çoğu model klasik.

    T-shirt ciddi sıkıntı şuan ya kesimleri kötü ya da kumaş kalitesi çok dandik onuda HB ve N11 de güzel V yaka dar tişörtler var hem baskılı hem baskısız mağazalarda bulamadığım V yaka tişörtleri orda buldum.

    Ayakkabı ise spor giyilir zaten klasik hiç almadım giymeyide düşünmüyorum tasarım olarak Nike ın ayakkabıları iyi lakin rahat değiller denemek lazım çoğu takoz gibi Adidas ayakkabıları çok rahat lakin onlarınd tipi günlük kombin için çekici değil daha sade ve tek renk modelleri tercih etmek lazım.
    Nike Air max Advantage 3
    Nike Explore Strada
    Nike Air Max Oketo
    Nike Air max Sequent 2

    Adidas CF Ultimate
    Adidas Asweerun
    Adidas Archivo
    Adidas Alphabounce RC 2

    Bak favoriye aldığım ayakkabı listemi attım bunlar günlük kombine gider düşüncesindeyim tabi zevk ve renk meselesi.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Tavsiyeleriniz güzel, bakayım hepsine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.