Şimdi Ara

Panda 0.9 TwinAir Start&Stop Pop Dualogic --Nasil bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar, temiz , az km ve sehir ici az yakan bir otomatik-yari otomatikbarac ariyorum Panda 0.9 Dual logic kullanan var mi aranizda ?
    Arastirdigim kadari ile bu araclar Punto dahil city mod arizasi denenen direksyonun sertlesmesi -kilitlenmesi gibi arizalar verebiliyormus hatta belli oranda kronik deniyor.
    Dual Logic yari oto. sanziman icinde bazen masraf cikarttigi robot arizasi verdigi yaziyor ne oranda dogru bilemiyorum.

    Konu hakkinda bilgi sahibi arkadaslar yazarsa sevinirim daha cok teknik anlamda bilgi almak istiyorum. Tesekkurler!



  • Bundan önceki arabam panda idi 2004 manuel lpgli model iliğimi sömürdü sürekli sanayi sürekli masraf. 3 ayda malettiğim fiyattan 5bin tl altına zararla anca satabildim. Piyasası hiç yok elektrikli direksiyon evet sorun. Lamba arada bir yanıyordu kendiliğinden sönüyordu birkac kez de direksiyon sertleşti kaldı öyle. Kronik bir sorun. Ama inat etmiştim yolda bırakana kadar yaptırmayacaktım direksiyonu. Öylece sattım alana da söyledim . Ayrıca Otomatikler hakkında da hiç iyi şeyler duymadım. Ben farklı alternatiflere bakardım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaisensei kullanıcısına yanıt
    Hocam , sizinki bir onceki kasa 2012 de kasa degisti , ancak bu hersey duzeldi anlamina gelmiyor. Fiat araclarda genel bir direksyon sikintisi var maalesef. Cozumu zor ve maliyetli olabiliyor. Otomatik sanziman biraz sans isi sanirim dogru kullanim ile alakali , onceki saihibi ozen gostermediyse fatura yeni sahibine cikabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcetoBalsamico -- 1 Eylül 2019; 22:59:15 >
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla dualogic robotlu şanzıman yani bildiğiniz manuel gibi baskı balata filan var. Piyasası olmayan araçlarda sorun cıkınca satısı cok zor olabiliyor. Markası wv olsaydı alın derdim mesela dsg patlasa bile satılıyor ne hikmetse. Ama tutmayan arabalar satılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaisensei kullanıcısına yanıt
    Aracin piyasasi ulkemizde zayif Avrupa da panda totalde 7 milyon satmis ama bizim sedan sevadmiz varken buralarda zor. Temiz piyasasi olan arac bulmak cok cok zor ve ederinin cok uzerinde fiyat talep ediliyor o sebepten halen dusunuyorum. Isin zor kismi alirken ekspertiz yapilsa dahi var olan problemleri anlamak imkansiz.
  • hyundai i10 1.0 at. biraz güçsüz ama şanzımanı daha iyi.
  • 50-60bin buna yatırma bence space star 1.2 cvt olabilir, Tork konvertörlü cvt vites , hill holder , küçük pandadan beklentilerini fazlasıyla karşılar dualogic cvt ile kıyas bile edilmez ;

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-space-star-sahibinden-aile-arabasi-2015model-otomatik-717981841/detay

    Zaten tek ilan var bilmiyorum temiz midir vs vs, Panda baktığın için atıyorum piyasada rağbet görmemesi sıkıntı değilse ilgini çeker. Japon araçta pek arıza göremezsin.

    Piyasası olsun dersen İ10 , Micra , C3 eski kasa vs bak hiç yoktan iyidir ama biraz daha ödeme yapman gerekebilir. Bence Pandaya bulaşma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.