Şimdi Ara

BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
12
Favori
14.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://eksisozluk.com/rus-esi-tarafindan-aldatilan-donanimhaber-uyesi--5960082

    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİBİR GARİP BOŞANMA SÜRECİBİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ

    Geçen yılın sonlarında durup dururken bu mesajları gönderdiğinde niyeti bozduğunu anlamıştım zaten. Sadece olacakları izlemekle yetindim.

    Yılbaşında şehir dışında olmamı fırsat bilip eşyalarla birlikte çocukları da aldı ve evden kaçtı. Evden kaçtı çünkü sık sık evime gelip çocuklara bakan annemi bile kaçmadan evvel evden kovmuştu. Yani planlı bir kaçıştı.

    Evden kaçtığı gün bir de karakola gidip beni şikayet etmiş "Tehdit etti" diye. Gece 23:30' da yataktan polisin telefon aramasıyla uyanıyorum. Polisin tavrı da ilginçtir: "Karınız şikayetçi olmuş ifade vermeye gelmeniz lazım" dedi.
    "Müsait olduğumda geleceğim" dediğimde polis memuru bana "Müsait olmayı beklemeden ilk fırsatta gelmeniz iyi olur" dedi ve kapattı. Ancak ben şikayet konusunu bilmediğim için o saatte apar topar kalktım ve şehrin bir ucundaki karakola gitmek üzere giyinmeye başladım.
    O sırada avukat tanıdığı aramak aklıma geldi. Durumu anlattım zaten süreci biliyordu avukat.
    "Ben bugün şehir dışından döndüm, ona hiç vurmadım zaten 5 gündür yüzünü görmedim darp raporu nasıl alabilir ki?" diye sorduğumda bana uzaklaştırma kararı çıkarmak için darp raporu gerekmediğini kadını koruma kanunu gereği beyanın yeterli olduğunu söyledi ve acele etmememi yarın ifade verebileceğimi ekledi.

    Ben de tekrar yatağa döndüm ama o gece gözüme uyku girmedi.
    Ertesi gün sabah işteyken bu kadın beni telefonla aradı ancak aleyhime olabilir düşüncesiyle cevaplamadım. 2-3 defa daha aradı açmadım.
    Ardından bana "Evde misin?", "Barışmak ister misin?" şeklinde smsler gönderdi.
    Durumu avukat arkadaşa anlattım: "O çağırsa bile sakın gitme, önce karakola git ifade ver sor bakalım uzaklaştırma kararı aldırmış mı. Uzaklaştırma kararı varsa o davet etse bile gidersen tutuklanırsın" dedi.

    Önce şehrin bir ucundaki karakola gidip ifade verdim. İfade verince hakkımda tehditten şikayetçi olduğunu öğrendim. Kadının şikayetine göre "Siz uyurken seni ve çocukları gazı açıp öldüreceğim" demişim. Bir insanın ne kadar alçalabileceğine bu iftiraları öğrenince tanık oldum.
    Uzaklaştırma kararı çıkmadığını öğrenince kadına sms gönderip buluşma teklifini kabul ettim.
    Pendik' te bir siteye kaçmıştı, sonradan profesyonel kişilerden bu sitenin malum randevuların gerçekleştiği yer olduğunu teyid ettim. Sitenin kafeteryasında buluştuk.
    Kadın, çocuklar ve bu kadının çocuklara bakan annesi oradaydı.
    Hiç birşey olmamış gibi davranınca ben de hesap sormadım.

    Şimdi anlatacaklarımda beni eleştirebilirsiniz ama 5 gün uzak kalmanın etkisi mi bilemedim bu kadını kafeteryada ilk gördüğümde aşırı cinsel bir arzu hissettim. Ondan da aynı sinyalleri alınca çocukları annesiyle beraber sitede bıraktık ve kadını alıp evime götürdüm.
    Herşey karı-koca ilişkisinde olması gerektiği gibiydi cinsel birliktelik kurduk.
    Akşam tekrar kaçtığı siteye beraber gittik ve çocuklarla annesini de alıp eve getirdik.

    Bana kaçtığı sitedeki daireyi annesi için kiraladığını, benim olay günü onunla telefonla görüştüğümde "Eşyaları almışsın ama haberim yok ben de polisi aradım hırsızlık oldu diye birazdan gelip tutanak tutacaklar" demem üzerine kendini güvenceye almak için karakola gidip benim hakkımda şikayetçi olduğunu söyledi.
    O sırada bu yaşananların bana ders vermek için olduğunu düşündüm ve yaklaşık 2 hafta evimizde sorunsuz yaşadık.
    Aile Mahkemesine otomatik olarak giden uzaklaştırma evrakını da şikayetten vazgeçtiğine dair dilekçe vererek geri aldı uzaklaştırma kararı çıkmadı. Savcılık takipsizlik verdi.

    Ama kadın iki de bir benden boşanmak istediğini benimle olmadığını söyleyip durdu. Nedenini sorunca boşandıktan sonra ülkesine dönüp yaşamayı planladığını anlattı. Ben bu arzusunun zamanla yatışacağını düşündüm ve pek üzerinde durmadım. Hatta ona karşı sevecen davranışlarımı "Ne o evi terkedince akıllanmış görünüyorsun bana aşırı ilgi gösteriyorsun" diyerek hesabını sordu. Ben de ona "Evet akıllandım senden ayrılmak istemiyorum" dedim.
    Ama buna rağmen ısrarla boşanalım dedi.

    Onun istediği şekilde çocuklar ve annesini de alıp onu kaçtığı eve geri bıraktım. Ardından anlaşmalı boşanma davasını beraber açtık. Protokole göre üzerime kayıtlı tek mal varlığı olan arabamın %30' unu aldı ve her bir çocuk ile kendisi için 250' şer lira nafaka ödeyecektim.
    Aile Mahkemesi anlaşmalı boşanma kararını ilk duruşmada çıkardı.

    Gariplikler bundan sonra başladı: Resmi olarak boşandığı halde haftasonları (Haftasonları çalışmıyorum) yalnız evime gelip cinsel birliktelik kuruyordu. Neden böyle yapıyorsun dediğimde "Boşanana kadar helalimsin" şeklinde bana göre çok tehlikeli bir cevap verdi ve onu uyardım:
    "Bak ! Bu boşanma kararı henüz kesinleşmedi, o yüzden birşeyler yapacaksan kesinleşmeyi bekle yoksa suç olur" dedim.

    Ancak kadın sanki bunları umursamıyormuşcasına haftasonları gelmeye devam etti. Bir haftasonu annem görünce "Siz boşanmadınız mı neden bu eve gelip kalıyor" diye sordu. Ben de anlamadığımı söyleyince annem bana "Oğlum bu sana iftira atabilir, komşunun oğlundan karısı boşanmak için adamın çocuğuna cinsel tacizde bulunduğuna dair iftira atınca adam tek celse de boşanmaya razı oldu, dikkat et" dedi.
    Bunun üzerine "Anne evine gitme ben bunla aynı odada kalmam, sen de burada kal" dedim ve annem kalmaya başladı.
    Ancak buna rağmen kadın hiç bir şey olmamış gibi evime gelmeye devam etti.

    Baktım bunun kendi evine gitmeye niyeti yok, bir bahane ile kavga çıkardım ve onu otobanda çevirme yapan ekip aracının önünde indirdim, bir daha görüşmedim.
    Bundan sonra bu kadın ısrarla mesajlar gönderip "Ben neden hala nüfusta evli görünüyorum, boşanma kararını kesinleştir artık" diye ısrar etti. Boşanma kararının kesinleşmesi için her iki tarafın da dilekçe vermesi gerekiyordu.
    Bu ısrarlar üzerine kesinleşme için dilekçe verdim. Hatta kadın öyle merak edip soruyordu ki benim dilekçeyi, ona dilekçemin dosyaya girdiğine dair ekran görüntüsünü göndermemi bile istedi.

    Bu ısrarı şüphemi uyandırdı. Ne oldu da birden bire kesinleşmeyi takmayan evime cinsel birliktelik için gelen kadın kesinleşme için ısrar ediyordu.
    Ardından evde yedek aldığım bir kenarda unuttuğum harddiske bakmak aklıma geldi. Birşey bulacağım için değil eski fotoğraflara bakmak için baktım ve yıllar önce bu kadını duygusal ilişki yaşadığı (Benim tespit edebildiğim) erkekle yanyana samimi olmayan fotoğrafı uyandırdı beni:
    Çünkü bu kadın evden kaçmadan önce "Sen Alevisin, bizim nikah caiz mi? Aleviler Müslüman bile değiller" demişti.
    Fotoğraftaki erkeğin kolunda 30-35 cm lik Zülfikar dövmesi yıllar önce benim bittiğini zannettiğim ilişkinin halen devam ettiğini düşünmemi sağladı.

    Şüphelerimi tanıdık bir adli personele anlatınca bana "Bana tarikattan bahsetme ! Bunların ne kadar iğrenç olabileceklerini ben burada gördüm, ne olaylara şahit oldum. Sen her ne kadar karar kesinleşsin diye dilekçe vermiş isen de henüz kararı resmi olarak tebliğ almadığın için anlaşmalı boşanmaya itiraz edebilirsin. Bana anlattıklarını dilekçe halinde yaz ve beraber dilekçenin sonuç kısmını düzenleriz" dedi. Ben de 6 sayfalık istinaf dilekçesi ibraz ettim.

    Bu dilekçenin de usulen karşı tarafa tebliğ edilmesi gerekiyordu. Ancak kadının yeni adresi sistemde kayıtlı olmadığı için dilekçe en son adresi olan benim adresime tebliğe çıkarılmıştı.
    Bu arada ilginç olaylar kadının nasıl bir tezgah planladığını bana açıkça gösterdi:

    Bir gün bir erkek beni aradı. Kendisini kadının yeni başladığı işinde patronu olduğunu beyan edip "Eşinizle ilgili bir kaç soru sorabilir miyim?" dedi.
    Ben de refleks olarak "Biz onunla boşandık" dedim. Bana bu durumu bilmediğini söyledi ve ne zaman boşandığımızı sordu.
    Ardından art arda kadınla ilgili sormaya başladı. Ben bu durumu yadırgamadım çünkü paranın döndüğü yerde işe giren biri hakkında patronların buna benzer güvenlik soruşturmaları yaptığını biliyordum. Ama birkaç soru dikkatimi çekti, bunların işle ilgisi olamazdı:
    "Eşiniz orjinal Rus mu yoksa Türki Cumhuriyetlerinden mi?"
    "Eşiniz ne zaman Müslüman oldu?"
    Ben samimi bir şekilde tüm soruları cevapladım ancak bu iki soru şüphemi uyandırmıştı.

    Bundan hemen sonra ise daha ilginç bir olay yaşandı:
    Bir gün bu kadın çocuğu görüş için almaya geleceğini söyledi. Bütün gün müsait olduğu halde gece 23:00' de lüks bir Audi marka araçla kapıma geldi. Çocuğu arka koltuğa bindirdikten sonra yüzünü göremediğim şoförün yanına oturup uzaklaştı. Plakayı araştırdığımda genç ve evli bir iş adamına ait olduğunu öğrendim. Hatta herif facebook profiline bu arabayla çektiği selfi fotoğrafı da koymuştu plaka oradan bile okunabiliyordu.
    Araştırmalarım sonucu bu herifle 2018 yılı ekim ayında tanıştığına kanaat getirdim ve bu herif evli olduğu için ona metreslik yapıyordu. Yani evliliğimizde bu herifle ilişkisi başlamıştı. 7 yaşındaki çocuk bana kadının evine gelen bu adamdan bahsediyordu. Anlattığına göre bir sürü hediyeler almış hatta kendi annesiyle bu kadını tanıştırmıştı.

    Bu durumu ve kadının anlaşmalı boşanma kararının kesinleşmesi için yaptığı baskıyı tanıdık adli personele anlattım "Bana nispet mi yapıyor?" diye sorduğumda tanıdık bana "Hayır nispet değil, sen kesinleşsin diye dilekçe verdin ya o kendini boşanmış zannediyor o yüzden bu rahatlığı. Ayrıca bu karar kesinleşirse nüfusta boşanmış görüneceğinden çocukları istediği gibi yurt dışına kaçırabilir" dedi.

    Bu yeni tespitlerimi 28 sayfalık delil dilekçesi halinde henüz üst mahkemeye gönderilmemiş boşanma dava dosyasına ekledim. Ardından Mahkemeye müracaat edip "Yabancı ülke pasaportlu" çocukların yurt dışına çıkışlarına tedbir konmasını talep ettim. Mahkeme ertesi gün çocuklar için yurtdışı yasağı kararı aldı ve Pasaport Şubeye bildirdi.
    Benim görüşüme göre bu kadın çocukları annesi ile birlikte ülkesine gönderecek kendisi burada rahatça metres hayatını devam ettirecekti. Çünkü kaçtığı tek göz odalı dairede bunu rahatça yapamıyordu.

    Ancak bu kadın hala benim karara itiraz ettiğimi bilmiyordu. Dosyanın karşı tarafın haberi olmadan üst mahkemeye gitmesi aleyhime olabileceğinden bir gün çocukları bu kadının annesine bırakırken itiraz dilekçemin bir örneğini ve yurtdışı yasağı kararını da verdim ve kadının okumasını istedim.

    Aradan 2 hafta geçtikten sonra bir öğleden sonra yemek sonrası ofisime döndüğümde büyük çocuğun beni yalnız beklediğini görünce şaşırdım. Kimin bıraktığını sorduğumda annesinin bıraktığını söyledi. Ofis yakınlarında olabilir diyerek annesini aradım ve görüşelim dedim. Henüz ofis binasından çıkmadığı için görüşmeyi kabul etti.
    Oturmayı teklif ettim "Hayır işe yetişmeliyim ne söyleyeceksen söyle" dedi. İtiraz dilekçem ve yurtdışı yasaklılık kararından haberi olduğu sinirli tavrından belliydi.
    Ayaküstü ona çocukların velayetlerini bana bırakması halinde istediği şekilde boşanabileceğimi söyledim. Bana "Senin tek derdin nafaka ödememek o yüzden velayeti istersin" dedi.
    Ben de ona 3 çocuğa o tek göz odalı dairede bakamayacağını üstelik asgari ücretle çalıştığını söyledim.
    "Artık asgari ücretten daha fazla kazanıyorum üstelik dublex ev tuttum yakında oraya taşınıyoruz" dedi ve gitti.
    Henüz işe gireli 1 ay olmamış biri nasıl bir terfi alır da asgari ücretten daha fazla kazanır aklım almadı.

    Bu olaydan yaklaşık bir ay kadar sonra çocukları bu kadının yeni adresinden görüş için aldığımda bana garip olayları anlatmaya başladılar:
    5 yaşındaki erkek çocuk "Annem Ahmet Amca ile üst katta uyuyor biz kardeşlerimle alt katta uyuyoruz, Ahmet Amca beni her gün öpüyor ama babam öpmüyor" dedi.
    4 yaşındaki erkek çocuk "Ben üst katta Ahmet Amca ile annem arasında uyuyorum, annem bana öğretti (Beni kasederek) bu Cemil, (Ahmet denilen şahsı kastederek) bu baba"

    Ben patronun metresliğini yaptığını düşünürken bu Ahmet denilen herif nerden türedi akıl sır erdiremedik.
    Bu kadın bende kalan çocukları almak için yine bir gece vakti geldi. Haber vermeden daire kapısında dikilmişti.
    4 yaşındaki çocuk annesi çağırınca gitti ama 5 yaşındaki çocuk tepki bile vermeden odasından çıkmadı. Annesi çağırdığı halde gitmeyince ben de "Annen bekliyor bak" diye çağırdım ama yine tepki vermedi.
    Kadın bu durumu görünce sadece 4 yaşındaki çocuğu alıp gitti. Pencereden bu saatte nasıl geldi diye bakınırken caddede bekleyen kadın ve çocuğun yanına bir otomobilin yanaştığını ve kadının arka koltuğa bindiğini izledim.
    Bu sırada annem apartmanın kapısından çıkıp hızlıca bu arabanın yanına gitti ve şoför kapısını açtı. Ben olay çıkabilir diye düşündüm ve acele bir şekilde aşağı indim.
    Arabanın yanına vardığımda annemin sakin bir şekilde direksiyondaki 40-45 yaşlarında zayıf bir erkekle konuştuğuna şahit oldum. Ahmet olarak kendini tanıtan bu şahsa annem "Utan mıyor musun evli ve çocuklu bir kadınla ilişki kurmaya?" diye sordu.
    Herif "Onlar boşanmışlar ben ilişki kurmuyorum ki..." dedi.
    Bu sırada gece vakti yaşanan bu rezaleti komşular görsün de şahit olsunlar düşüncesiyle bağırarak "Anne boşver, böyle kadınlar olmasa hangi evli erkek yuvasını dağıtır ki" dedi.
    Herif korktumu bilemedim ama dili çözülmüşcesine bize "Bu olay yüzünden patronumun evliliği de bozuldu zaten" dedi ve gitti.
    Annem bana "Neden bağırdın müdahale ettin, sen gelmeden adam bana teyze gel bir yere gidelim oturalım konuşalım demişti" dedi ben de kabul edip etmediğini sorunca annem kabul etmediğini söyledi.
    Sonra bu plakasını tespit ettiğim ve facebook profiline baktığım patronun facebook sayfasını ayrıntılı inceledim ve Ahmet denilen bu herifin bu patronun yanında çalışan "kuzenim" dediği şahıs olduğunu gördüm.

    Ardından Savcılığa tüm bu yaşananları "Patron önce karımı kaçırdı metres olarak kullandı, ben uyanınca elamanının dediğine göre evliliği bozulmaya başladı, bu kadından ortalık sakinleşinceye kadar kurtulmak için yanında çalışan Ahmet isimli şahsın evine gönderdi. Lazım oldukça bu şahsın evine gidip cinsel birliktelik kuruyorlar, küçük çocuklar da üst katta Ahmet Amca var zannediyor bana anlatıyorlar, bu kadının bu yolla kaç erkekle birlikte olduğu belirsiz. Çocuklar gelen her erkeği Ahmet Amca zannediyor, üstelik 4 yaşındaki çocuğun beyanlarından evinde kaldığı Ahmet isimli şahsı çocuklarına baba olarak öğretmeye çalıştığı anlaşılmaktadır, böylece kaldıkları sitede karı-koca çocuklu aile görünümü vermeye çalışıyorlar" diyerek beyan ettim. Savcılık fuhuştan soruşturma başlattı.

    Bu arada üst mahkeme tüm bu delilleri gördü ve boşanma davasını çekişmeli hale gelmesi ve delillerin mahkemece değerlendirilmesi için anlaşmalı boşanma kararını bozdu ve mahkemesine dosyası geri gönderdi.
    Savcılık soruşturması halen devam ediyor.
    Aile Mahkemesinde yeniden görülen davanın ilk duruşması henüz yapılmadı.
    Bu arada annesine gitmek istemeyen erkek çocuğun bende kalmasına karar verildi. Nafaka ile ilgili karar verilmediği için kadına nafaka ödemiyorum.

    Şu an bu kadın çocukların "Ahmet Amca" dedikleri herifin evinde yaşıyor ve çocukların beyanlarından bu eve giren tek erkeğin Ahmet Amca olmadığını öğrendim. Durumu Savcılık halen araştırıyor.

    Geçen aya kadar çocuklarla görüştürmeyen, annem ve benim hakkımda uzaklaştırma kararı çıkartan, hatta çocukları kaçıran bu kadın ne olduysa 180 derece dönüş yaptı. Çocukları bir gün değil haftalarca bana bırakmaya başladı. Üstelik durup dururken hamur yoğurma makinası istedi:
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ

    Buna benzer sms' leri paylaştığım kişiler "Açıkça seninle iletişim kurmaya çalışıyor, gururu bırak bununla görüş belki çocukları sana verir anlaşırsınız" dediler.
    Ancak ben bu sms' leri bu kadının tuttuğu 4 avukatın dosyayı inceleyip buna "Adam senin aleyhine bir sürü delil toplamış, bırak nafaka ve çocukları almayı, tazminat bile ödeyebilirsin, bu dava 5-10 yıl sürer o yüzden duruşma öncesi anlaşmaya bak" dediği için iletişim kurma çabası olarak görüyordum. Çünkü 2 ay önce bir sms' inde "Bu boşanma 5 10 yıl sürer..." demişti bana.

    Ancak bugün bana birinin bundan birkaç önce anlattığı hikaye aklıma geldi ve acaba bir başka durum olabilir mi diye düşünmeye başladım:

    Bundan 3-4 ay önce mahkemede çalışan birisi benim hikayemi dinleyince “Bu kadar benzerlik olabilir mi” dedi ve yeğeninin başına gelenleri anlattı.
    Bu kişinin yeğeni olan 19 yaşındaki kızı bir çete tehdit ile tuzağına düşürmüş. Kızı fuhuş için çalıştırmışlar bir rezidansın dairesinde. Kız bunlardan ne zaman kurtulmaya çalışsa kızın anne ve babasını takip ettikleri fotoğrafları kıza gösteriyorlarmış ve ailesini öldürmekle tehdit etmişler, bu yüzden kız kimseye anlatamamış.
    Bu arkadaşın yeğenindeki davranış değişikliği ve aniden içine kapanması dikkatini çekince kızı takip etmeye başlamış ve çalıştığı rezidansı tespit etmiş. Ardından ihbarda bulunup kızı çeteden kurtarmış.
    “Senin başına gelenler de böyle olabilir ve karını çocuklarıyla tehdit ettikleri için konuşamıyor olabilir” dedi.







  • Linkteki olayı okumuştum devamı da mı gelmiş oha

    Bence bu olaydan rahat 5 sezonluk dram ve polisiye dizisi çıkar, süleymancılar, rus, aldatma, zülfikar dövmesi falan ne ararsan var
  • Hepsini okudum, bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem “Bu kadın hamur yoğurma makinası isteme şeklindeki sms leri gönderiyor çünkü seninle anlaşmak için ağzını yokluyor, çocukların için gururu bırak ve görüş, bakalım derdi neymiş” dedi ve bir olay anlattı:

    Uzak bir akrabanın karısı 3 çocuğu alıp evden kaçmış. Adam da bunun üzerine boşanma davası açmış. Dava devam ederken kadın barışıp dönmek isteyince adam da kadına avukat huzurunda protokol imzalatmış bir daha aynı olay tekerrür ederse ne nafaka nede çocukları alamayacakmış.
    Normal aile hayatına dönmüşler. Adam yurtdışına çalışmaya gitmeden kadının da kullanabileceği ortak banka hesabına 30.000₺ yatırmış. Yurtdışına gittikten birkaç ay sonra kadın bu parayı çekmiş ve çocukları da terkedip ortalıktan kaybolmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata sende. Rusla neden evlendin ki? Herşey güzellik değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

    Hata sende. Rusla neden evlendin ki? Herşey güzellik değil.
    Türk kızları cok iyi sanki
  • Öyle birşey demedim. Rus kızlarında bu tarz sıkıntı yaşama ihtimali çok yüksek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir avukata tüm yaşananları anlatınca ilk tepkisi "Bu kadın kocaman bir aptal" demek oldu ve anlattı:

    "Ben bu çete lideri kadının savunma avukatlığını yapmıştım. Öyle güzel sistem kurmuşlar ki tıkır tıkır işliyor. Evvela Türki Cumhuriyetler veya yakın yerlerden kadınları Türkiye'ye göstermelik evliliklerle getiriyorlar. Çünkü buralardan gelenlerin Türkiye' deki kültüre alışmaları ve tesettüre girmeleri daha kolay oluyor. Gelen kadınlar burada yıllarca normal bir evlilik yapıyor uyuyan hücreler gibi bekliyorlar. Bir gün bu kadınlara emanet var teslim edilmesi gerek şeklinde bir mesaj geliyor ve çalışmaya başlıyorlar. Bu çete öylesine nüfus etmiş ki istedikleri kadını çok kolay bir şekilde sınır dışı edebildikleri gibi istediğini de hapse sokabiliyor kolayca..."

    Bu kadının yanında kalan çocuklara "Babana veya baba annene anlatırsan polis bizi hapse atar" şeklinde yaptığı baskı ve 24 saat başından hiç eksik olmayan bekçisi de düşündürücü.
    Civardan yaptığım araştırmada bu herifin evinde kalan kadını herif sabah işe arabasıyla bırakıp akşam yine arabasıyla alıyormuş. İzin günlerinde sürekli bu kadının yanındaymış. Hörmette kusur etmiyormuş. Hatta çocukları alıp gezdiriyor kuaföre götürüyormuş.

    Ben bunu önceden çevreye aile görüntüsü verme çabası olarak yorumladım ama apartman sakini bir kadın "Bu sitede kimse kimseyi umursamaz ki ha aile olmuş ha bekar kimse bakmaz" dedi.




  • Olum bu ne lan Türkçem bozuldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

    Öyle birşey demedim. Rus kızlarında bu tarz sıkıntı yaşama ihtimali çok yüksek
    Aldatma oranları çok mu?
  • Bu ne lan böyle ????? Çocukları nasıl bu kadına teslim edebiliyorsun ???? Fuhuş yapılan ortamda kalmalarına nasıl tahammül ediyorsun ? Nasıl bir kafa lan bu ? Umarım csbdir yoksa ağır sıkıntı var her yönden.
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Hakim ve Savcılar da "Hakkında fuhuş soruşturması olan birine çocuk verilmemeli" diyorlar ama hukuk öyle demiyor.
    1989 tarihli emsal Yargıtay İçtihatin de "Fuhuş iddia olunan annenin bu ortamdan çocuğunu uzak tuttuğu anlaşıldığından boşanma davasında kusursuz kabul edilmesine..." der.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InnocentHate

    Linkteki olayı okumuştum devamı da mı gelmiş oha

    Bence bu olaydan rahat 5 sezonluk dram ve polisiye dizisi çıkar, süleymancılar, rus, aldatma, zülfikar dövmesi falan ne ararsan var
    bakalım sen de böyle olmayasın büyyüünce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    bakalım sen de böyle olmayasın büyyüünce

    Alıntıları Göster
    Kral sen benim attığım yorumları özellikle mi araştırıyorsun?
  • Annenin sevgilisi olabilir bu engel değil hatta para ile fuhuş yapsa da çocuklara zarar veren durum yokda anneye verilir ya kadin vazgecicek yada deli raporu fln olmalı yoksa çocuk babaya verilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaran yanlış okumalar

    Bir garip boşalma süreci

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özet var mı beyler ?
  • Abi bu olayın sonunu çok merak ediyorum neler çıkacak acaba
  • gelişmeleri takip ediyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah yardımcınız olsun , Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.