Şimdi Ara

Microsoft'un katlanabilir cihazı 360 derece menteşe ve manyetik kapakla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un uzun bir süredir haberlerimize konu olan katlanabilir cihazı Centaurus kod adı ile geliştiriliyor. Şirket geliştirdiği bu katlanabilir cihazla ilgili çok fazla sır vermemiş olsa da, sızan yeni bilgiler merakımızı az da olsa giderebilecek ölçülerde.
     

    2 Ekim'de tanıtılabilir

    Centaurus kod adlı bu katlanabilir cihazın iki ekranlı olacağı artık kesinlik kazanmış durumda. Buna ek olarak ortaya çıkan yeni Microsoft patentlerine göre cihaz manyetik bir kapağa ve 360 derece dönebilen menteşelere sahip olabilir. Bu menteşenin, cihazın kullanımını kolaylaştıracağı ve daha esnek bir cihaz olmasını sağlayacağı da sızan bilgiler arasında.
    Microsoft'un Windows Core işletim sistemi üzerinde çalışacak olan Centaurus kod adlı bu cihazı 2 Ekim tarihindeki Surface etkinliğinde su yüzüne çıkarması bekleniyor. Cihazın teknik detayları ve fiyatlandırması ile ilgili şimilik bir detay yok. Konuyla ilgili sızıntılar oldukça sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.
      







  • Sizdirma isinde en ketum olan Microsoft tur :) . Hic beklenmedik veya hayal edildigi gibi olmayan urunler cikartabilir.

    Tahminim inatla konmayan Thunderbolt 3.0 entegre destekli cihazlar yonunde.


    Yani Intel 10. Nesil ile gelmesi. Iris Pro tumlesik grafik kartli urunler olacak yonunde .... AMD li modelleri de belki olabilir veya opsiyonlu bile olabilir ..


    Microsoft esasli bir yenilikci oncu tasarimli urunlere muhtac. Beklenti bu yonde :) .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.