Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.850
Cevap
481
Favori
2.593.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mahir0368 M kullanıcısına yanıt
    Hani o Amerikada satış rekorlarını kıran, Xs+Xs Max'ın toplamından fazla satan, Xr modelin devamı, hakkaten alınır mı hiç? Delilik bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

    Zavallı İngilizler, Brexit belirsizliğinden dolayı iPhone’lara yaklaşık olarak 50 dolar daha fazla ödemek zorundalar
    https://9to5mac.com/2019/09/11/uk-iphone-11-pricing/
    40 pound filan yapar herhalde o para. Valla biz kac 50 lira fazla oduyoruz. 800 poundluk telefona 840, 1 poundluk biraya da 1.10 versinler. Bizimkiler de kendi ulkelerine bakmadan brexit orayi bitirecek diyorlar.




  • Sief kamerasi ve Pili icin Pro modeli alacagim galiba. Bu sefer altin renkli dusunuyorum. Hastalik la bu telefon. Ama Laptopla yapilcak bircok seyi onunla hallediyorum bu sebepten surekli kullaniyorum. Bir yandanda bu paraya Macbook Air almakta mumkun. Canli gormek lazim ciksin bir piyasaya.

    Bu arada @shortcutsmaster Applein sozcusu gibi azimlisiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İyi fikir, maaş için başvurmak lazım onlara
  • Bu fiyatlar ne zaman belli olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Sief kamerasi ve Pili icin Pro modeli alacagim galiba. Bu sefer altin renkli dusunuyorum. Hastalik la bu telefon. Ama Laptopla yapilcak bircok seyi onunla hallediyorum bu sebepten surekli kullaniyorum. Bir yandanda bu paraya Macbook Air almakta mumkun. Canli gormek lazim ciksin bir piyasaya.

    Bu arada @shortcutsmaster Applein sozcusu gibi azimlisiniz
    Sakinlemissiniz ustad. Yanlis hatırlamıyorsam, Dun izellikle tasarim konusunda bayagi giydiriyordunuz apple'a hakli olarak.

    Ben de esime pro veya duz 11 modelini alacagim. Fiyat farkina gore bakacagiz artik. Iphone 6 duz kullaniyor yillardir. Artik pili ölü durumda, ekrani kirik, kasa yamuk. Saglam bir kilif almak elzem zira kasa her ne kadar saglamlassa da iphone her zaman narin olmustur ki bu model de narindir diye düşünüyorum. Uag, otterbox gibi kallavi bir seyin siparisi geçilmeli. Bir de ekran koruyucu.

    Bir de yeni macbook airlardan istiyor, evdeki en yeni dizustu 7 yasinda olunca o zaten ihtiyac durumunda. Ben de uzun zamandir macbook alma niyetindeydim, bu vesileyle kullanmis da olurum. Ama macbooklar hakkinda hicbir bilgim yok. Senelerdir casper kullanirim, cok ama cok memnunum casperdan.

    Bugun bu vesileyle epey arastirdim yeni iphonelari. Kameradaki ilerleme yadsinamaz, tasarim kötü o zaten herkesin malumu. Arkadaki kameralar baykus bakisi gibi duruyor, veya saskin surat gibi. Beni rahatsiz etmese de garip göründüğü de bir gercek.

    Ama baz model pil anlaminda tatmin edecektir. Ekran amoled olmasa da hem cozunurluk düşük, hem de pro maxa gore kucuk. Islemci buyuk abileri ile ayni. Ram biraz dusuk ama onun ios icin onemi yok. Ekrandan dolayi isletim sisteminin hizi ile alakalai oalrak, pro nodelleri ile ayirt etmek cok guc olur diye düşünüyorum. Pil de iyi. Sonuc olarak bu cihaz Tam bir cep herkulu.

    Zorluya veya akasya avmye ne zaman gelir acaba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: babadol

    Hocam daha önce iPhone kullanmamış olmalısınız. iPhone 11 i övmeyeceğim, hiç beğenmedim ancak note 10 eline verir demeniz güldürdü beni, hele ki exynos olan
    kullandım. sanırım siz note 10 kullanmamışsınız.

    son çıkan üst segment telefonların işlemcileri 7 nm oldu. gerçek hayatta günlük kullanımda snapdragon veya exynos olması çok ayırt edilemiyor. iphone ios sayesinde akıcı çalışıyor, işlemci sayesinde değil.

    bir de note 10 daha şık. ufs 3.0 geldi. apple'da hala eski teknoloji var.

    iphone 11 serisi eski philips traş makinalarına benziyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 11 Eylül 2019; 21:48:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babadol

    Hocam ben 7 sene Android kullandım, bu sene daha iPhone aldım. O yüzden asla iPhone yanlısı bir taraftarlığım yok. Öznel olarak nitelediğiniz yorumlarım kullanıcıların yorumlarından ibaret, forum forum gezip okuyorum bunları. Exynos performans, uyumluluk, enerji sarfiyatı olarak hem Apple, hem de Qualcomm işlemcilerin gerisinde. Bataryadan anlatmak istediğim de, o kadar büyük batarya koyulmasına rağmen şarj ömrü yetersiz, bu hem donanım, hem de yazılım kaynaklıdır. Ben Note serisini yere gömmüyorum, yalnız en üst düzey telefonların her özelliği çok iyi olmak zorunda, sadece tölere etmiyorum. Spesifik sorunlara hiç girmiyorum bile, Samsung bu konuda sabıkalı.

    Ios gibi muhteşem bir işletim sisteminde saçma bir mantalite yüzünden bağlantıların bu kadar kısıtlı olması benim için de çok can sıkıcı. İşlerin legal ve güvenli olması için içe kapanık yapmışlar, bunu kullanımsal olarak tölere ediyorum, akışkanlıklarımı biraz değiştirip Ios sistemine ütüm sağladım diyelim.
    Ben yaklasik 2 yildir note 8 kullanıyorum ve cok ama cok memnunum. Pil ile alakali en ufak bir sikayetim yok. Forumlara elbette sorun yasayan kullanicilar yazar çoğunlukla. Sorunsuz bir telefon icin neden forum forum dolasip memnunum yazar ki insan. Emin olun, sikayetci olandan daha cok memnun olan var note cihazdan.

    Samsung yazilim anlaminda geride halen. Ama touchwizi adam etmeye basladi. Eskiden kasan, donan, durduk yerde takilan ve hatta coken bir arayuz vardi. Simdi eli yuzu toparlandi. Ama gel gir ki android acik kaynak kodlu ve temelinde performans sorunlari barindiriyor. Iste burada is googlea dusuyor ama o kadar corba olmus durumda ki isletim sistemi, ancak bu kadar toparlayabiliyor.

    Ios, stabil bir sistem. Buna katılıyorum. Lakin, her sene verilen guncellemeler eski cihazlari bitiriyor. Bunu applein kendisi de soyledi. Hatta sorun pilden deyip, ayarpar kismina bir centik ekleyip kullanicilarin ya performansıni kendilerinin dusurmesini ya da gelip pillerini degistirmesini istedi. Bunu da ucretli yapti. Ayni apple 7 serisindeki parlak siyah renginin cabuk cizilmesi ile alakali, piyasadki tum cihazlari toplayip, kullanicilara yeni cihazlar r vermisti. Ama artik bunu yapmıyor. Eskiden bozugu alip, yenilenmis cohazi verirdi, simdi tamir ediyor. Ama sonuc olarak kullanicilarin sorunlarini cozuyor mu, evet cozuyor. Obemli olan da bu. Zira bu yenilenmis cihazla degisim isini firsat bilip , 2 sene kullandigi cihazda sorun uydurup, cihazini yenilenmis hali ile degistirip, 2. Elde yuksek fiyata satan bir ton firsatcinin da onune gecmis oldu.

    Butun bunlara bakildiginda, tarafsiz olursak, baz iphone 11 satis rekorlari kiracaktir diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu oyunun kazananı XR değil

    iPhone 11 olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pro olmayan model neden bu kadar beğenildi ? Ucuz fiyattan dolayı mi? Bence 8 binden aşağı gelmez. Ayrıca ekranı hd. Oled bile değil. Tek artısı bokehli kamera.. yanı f/p cihazı değil..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatan'da çalıştığım için fiyatlar sisteme eklendi, tabii normalden daha pahalı bir şekilde konuluyor sırf kayıt için ama satılırken umarım bu rakamlara çıkılmaz.
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilgisi paylaşır mısınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben baz Modele giydirdim zaten onu almayacam, cok cirkin. Ustelik Led ekran yok ekranda pikselleri say, bu oaraya daha duzgun birsey alirim. Pro olani alacagim. Kizma sebebim ayrica depolama alani 64 ten basliyor 256 almam lazim, daha cok para bayilacaz.

    Macbook Air 2016 alsan bile yeter, bende hala 2014 Modeli var son guncellemeleei aliyor inanilmaz rahat. Son model Macbooklarda epey pahali oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahir0368 M kullanıcısına yanıt
    Asıl tam F/P ürünü (Xr'dan sonra ikinci sırada), ama ekran hakkında söylediklerinizi dikkate alırsak, bunu anlamamanız gayet normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShortcutsMaster -- 11 Eylül 2019; 22:47:23 >
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Oled değilse çöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • böyle düşünen birinin de beyni yoktur o zaman, reklam sloganlarıyla yaşamaktadır
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Valla 7-8 bini ips lcd teknolojisine bayilanin beyni çöptür asıl.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarı ekran olayı bu serilerde de olcak mı bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahir0368 M kullanıcısına yanıt
    Tüh ya, iPad Pro ve profesyonel IPS monitörleri kullanan binlerce grafiker bunun hiç farkında bile değil. Acilen onları da aydınlatın.
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam kimsiniz siz ? Konuda ki her sayfada en az 4 mesajınız var mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.