Şimdi Ara

Redmi ilk 5G özellikli telefonu için tarih verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmi, Note 8 serisinin lansman etkinliği sırasında ilk 5G özellikli akıllı telefonunun gelecek yıl piyasaya sürüleceğini açıkladı. Şirket böylelikle cihazın bu yıl geleceğine yönelik spekülasyonlara da son verdi.

     

    Ayrıca Bkz.Honor 20S'in ön tasarımını açığa çıkaran yeni görseller yayınlandı
    Daha önce Redmi’nin üst düzey yöneticilerinden Lu Weibing, Redmi K20’nin halefi olarak piyasaya sürülecek Redmi K30’un 5G bağlantısını destekleyebileceğini açıklamıştı. Haberin yayılması ile birlikte K30'un Redmi’nin ilk 5G özellikli akıllı telefonu olacağına yönelik bir beklenti oluştu.

     


    5G özellikli telefonlar cep yakıyor


    Redmi K20 geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtılmıştı. Bunu göz önüne alarak yeni K30 serisinin önümüzdeki yıl aynı dönemde piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz. Yani akıllı telefonun gelişi için daha önümüzde uzun sayılabilecek bir süre var.

     

    Şu anda, piyasadaki 5G özellikli akıllı telefonların çoğu son derece yüksek bir fiyat etiketine sahip. iQOO Pro 5G satın alınabilecek en ucuz modellerden biri. Redmi K30'un uygun bir fiyatla piyasaya sürülmesi ile birlikte 5G'li telefon kullanımında ciddi bir artış olacak.



  • Telefon almak için 1 yıl beklesek iyi olur. 5g başladığı zaman 4gli telefonların önemi bitecek. Her yerde 5gnin reklamı yapılacak konuşulacak vs. O yüzden bir de telefon 5g olsun diye telefon değişmemek için bu yıl telefon alınmamalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Operatör ellerini oksuyordur... Paha hızlı biten paketler

  • 5g nin türkiyeye oturması en az 3 sene tutar

    5g telefona 5k verceğine 2klık telefon al kalan 3k yı da bir dahaki telefon alımına sakla
  • 4g oturmamış ki 5g otursun... Tüketim toplumu olduk. Üretme tüket mantığını yerleştirdiler. İthalat ülkesi olduk. Bu ülke millilesecek te ben göreceğim....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.