Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Fold'u 6 Eylül'de satışa sunmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasaya sürülmesi adeta yılan hikayesine dönen Galaxy Fold ile ilgili yeni bir gelişme var. Güney Koreli kaynaklara göre Samsung, hatalardan arındırdığı ilk katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold'u düşündüğümüzden erken raflara çıkarabilir.
     

    Tarih özellikle seçilmiş olabilir

    Şirket şimdiye kadar Galaxy Fold'u Eylül ayında tekrar piyasaya süreceğini doğrulamıştı. Pazara yakın kaynaklara göre Samsung bu tarihi 6 Eylül olarak belirlemiş durumda. Zira Güney Kore'deki GSM şirketleriyle yapılan görüşmeler bu tarihe işaret ediyor ve cihazın ilk olarak Güney Kore'de raflara çıkması planlanıyor.
    6 Eylül tarihinin tesadüf olmadığı da konuşulan bir başka konu. Çünkü aynı tarihte Berlin'de düzenlenen IFA 2019 fuarı başlıyor ve Samsung'un zamanlamayı buna göre yaptığı düşünülüyor. Güney Koreli şirketin IFA'da yeni ürünlerini ve hizmetlerini sergileyecek olan rakiplerinden rol çalacağı ve Galaxy Fold'u IFA'da tekrar su yüzüne çıkarabileceği de bir başka iddia. Cihazın Güney Kore'nin ardından ABD, Kanada ve Avrupa ülkelerine dağıtılacağı da sızan bilgiler arasında.
      



  • Yine acele ediyorlar....

  • Tutmaz. Hele boyle ılk seriler her zaman sorunlu olur.

  • İnş çok az satar bu yüz yılda o sadece deneme amaçlı olacaktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.