Şimdi Ara

Aladdin ve The Lion King klasik oyunları yeniden karşımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Disney’in artık efsaneleri haline gelen Aladdin ve The Lion King yapımları bu yıl yeniden vizyona girerken oyunları da unutulmadı. Disney iki eski klasiği PC ve modern konsollara uyarlamaya hazırlanıyor.


    Efsaneler bir arada


    Oyunları Nighthawk Interactive ve Digital Eclipse geliştirdi. İki oyun da tek paket halinde hem fiziksel hem de dijital olarak satılacak. Nintendo Switch, Xbox One ve PS4 yanında PC için de Steam üzerinden indirilebilecek.


    Ayrıca Bkz.Gigabyte Türkiye yeni ekran kartları, SSD ve anakartlarını İstanbul’da tanıttı

    Her iki oyun modern Full HD olarak oynanabiliyor ancak isterseniz filtreler kullanarak 1990’lı yıllardaki 16-bit tasarımına geçiş de yapabiliyorsunuz. Her iki oyun için Genesis, Game Boy, Super Game Boy filtreleri yanında The Lion King için ekstradan SNES filtresi de var. Oyunlarda 15 saniye geriye atlama veya otomatik oyun moduna alma yer alıyor.


    Yine her iki oyunda sanal bir müzeye yer verilmiş. Bu müzede oyunların geliştirme aşamaları ve geliştiriciler ile yapılan röportaj gibi ayrıntılar mevcut. Ayrıca hile kodları da kullanılabiliyor. Son olarak Aladdin oyununda 1993 yılındaki bir fuar için hazırlanan ve satışa çıkmayan bir demo da yer alıyor. Oyun paketi 30$ olarak 29 Ekim tarihinde piyasada olacak.


     







  • Umarım bu oyunlar 2b oyun trendini başlatırlarda diğer firmalarda 1080 ve 4k 2b oyunlar çıkartırlar. mighty final fight, nekketsu soccer çok efsane olurdu..

  • SC0RPI0N kullanıcısına yanıt
    nekketsu soccer ve metal slug çok efsanelerdi zaten bakıyorsun en zevk veren oyunlar grafikten ziyade oynanış dinamikleri iyi olan oyunlar mesela mario :D

  • Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın nerede o eski oyunlar :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SC0RPI0N -- 30 Ağustos 2019; 17:43:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi an PS2 diye okuyup heyecanlanmıştım ! ama öyle değilmiş şimdi üzüldüm ! :(

  • 30$

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel, çok güzel.Yenilerden çok fazla hayır yok vallahi bunlar daha iyi.İnşallah diğerleri de özenir de yeni trend başlar, amin.
  • Yeni oyunum hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.