Şimdi Ara

Viewsonic vx2457 dp kablosu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rx 580 li sistemimi hdmı kablo ile kullanıyorum.Ekran yırtılması bazı oyunlarda sinirimi bozmaya başladı.Monitörüm için dp kablosu bakıyorum ama kaç pinli alicağıma karar veremedim.Bu seride sıkıntı yaşayanlar var dp pini ile alakalı.Önerebileceğiniz kablo varmıdır.Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Viewsonic VX2757 kullanıyorum. Hepsiburada'dan Paugge Vesa Sertifikalı 2 m Displayport 1.4 Kablo (GM-DP-1701) model kabloyu satın aldım. Yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. HDMI girişine konsol bağladığım için almak zorunda kaldım. Maksat iki bilgisayar ve bir konsol arasında rahatca geçiş yapmak. Sorunsuz kullanıyorum. Birkaç defa görüntü gitmesi oldu fakat sebebi kablo mu ? Açtığım oyun sorunlu ondan mı ? tam bilemedim. Şimdiye kadar konsol ve bilgisayarlar arası geçişlerde sıktın yaratmadı. Şöyle ki, üçünüde aynı anda açıp işlem yaptığım zamanlar oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: divx4mc

    Viewsonic VX2757 kullanıyorum. Hepsiburada'dan Paugge Vesa Sertifikalı 2 m Displayport 1.4 Kablo (GM-DP-1701) model kabloyu satın aldım. Yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. HDMI girişine konsol bağladığım için almak zorunda kaldım. Maksat iki bilgisayar ve bir konsol arasında rahatca geçiş yapmak. Sorunsuz kullanıyorum. Birkaç defa görüntü gitmesi oldu fakat sebebi kablo mu ? Açtığım oyun sorunlu ondan mı ? tam bilemedim. Şimdiye kadar konsol ve bilgisayarlar arası geçişlerde sıktın yaratmadı. Şöyle ki, üçünüde aynı anda açıp işlem yaptığım zamanlar oluyor.
    alıp bir denerim sorun olmaz inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.