Şimdi Ara

IOS gibi konumu sadece app acıkken kullan diyebilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, iosdan android 9 yeni geçtim. Mi 9T ile kullanıyorum. ilk gün. applere konum izni ya veriyoruz ya vermiyoruz. Oysa ben ios da sadece app açıkken konumu kullan diyebiliyordum. Böylece foursquare gibi sapık uygulamaların konumumu arkaplanda takip etmemesini sağlıyordum. Sadece ihtiyac anında konumumu biliyordu. Bunu androide yapabilir miyiz? Nasıl yaparız?



  • İos hiç kullanmadım androidde sadece uygulamayı yüklerken konum izni veririz yada vermeyiz arka planda kullanma ben isteyince kullan yok. Hani çok lazım oldu uygulamada konum izni ver dediğinde izni verip sonra uygulama ayarlarından kapatabilirsiniz. Yada gps i açıp kapatın ben öyle yapıyorum. yukarıdan kolayca tuşuyla açılıp kapatılabiliyor hemde şarjı yemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youssouf1995

    İos hiç kullanmadım androidde sadece uygulamayı yüklerken konum izni veririz yada vermeyiz arka planda kullanma ben isteyince kullan yok. Hani çok lazım oldu uygulamada konum izni ver dediğinde izni verip sonra uygulama ayarlarından kapatabilirsiniz. Yada gps i açıp kapatın ben öyle yapıyorum. yukarıdan kolayca tuşuyla açılıp kapatılabiliyor hemde şarjı yemiyor.
    Bilgi için teşekkürler. Bu kadar özgürlükçü bir os da kesin vardır diyordum ama üzdü. Ios daha mahremiyet odaklıydı. Android her app bildirim izni veriyor istersen kapat diyor. izni vermezsen appler çalışmıyor. bakalm. dediğin gibi belkide konumu kapatmalı.
  • Bu özellik android 10 ile geliyor 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.