Şimdi Ara

10. Nesil Intel İşlemcili RedmiBook 14 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmi'nin 29 Ağustos'ta gerçekleştireceği etkinlikte birçok yeni ürün duyurması bekleniyor. Lansman kapsamında Redmi Note 8 serisi ve Redmi TV'nin tanıtılacağını zaten biliyorduk. Çinli şirket aynı etkinlikte yeni bir RedmiBook 14 dizüstü bilgisayar duyuracağını da doğruladı.

     

    Ayrıca Bkz.Sony ve Yamaha tema parkları için otonom araç geliştiriyor
    RedmiBook 14'ün resmi tanıtım videosu, 10. Nesil Intel Core i7 işlemcilere sahip olacağını gösteriyor. Bundan sadece üç ay önce piyasaya sürülen ilk RedmiBook 14'te 8. Nesil Intel işlemcilere yer verilmişti. Redmi'nin bu anlamda ciddi bir yükseltmeye imza attığını söyleyebiliriz.

     


    İşlemci henüz netleşmedi


    Lansman teaser'ı yenilenen model ile ilgili herhangi bir ayrıntı sunmuyor. Ayrıca şirketin Intel'in 10 nm Ice Lake işlemcisini mi yoksa 14 nm Comet Lake işlemcisini mi kullandığı belli değil. Yeni dizüstü bilgisayarın daha iyi bir ekran kartı ile piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda da herhangi bir bilgi bulunmuyor.







  • DELL 10. nesil Intel islemcilerinde ilk cikartan olmustu...

  • Bu tür cihazlar almaktansa ipad pro ve klavye 12 inch bana daha mantıklı geliyor. Artık bilgisayarlarda olan neredeyse her yazılım hatta bazen daha bile iyisi tablet ve telefonlarda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine elmacilar geldiğine göre görev tamamlanmış

  • Dünyanın en büyük kanalı T-Series 109 milyon abone diyorsunuz. Ama İlk 100.000.000 abone PewDiePie'ın diyorsunuz iyi misiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.