Şimdi Ara

Samsung’un 45W şarj cihazı A91 ve A90 5G’yi doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon üreticileri arasında önemli çekişmelerin biri de hızlı şarj teknolojileri tarafında yaşanıyor. Bugüne kadar bu yarışta biraz geri kalan Samsung, Galaxy Note 10+ modeliyle 45W şarj teknolojisini yaygınlaştırmaya başladı. 45W şarj için gerekli olan adaptörün sayfasında Galaxy A91 ve Galaxy A90 5G isimleri gün yüzüne çıktı.

    A serisi büyümeye devam ediyor


    A serisi dendiğinde genellikle orta sınıf ürünler akılara gelse de A80 gibi üst seviye model bu aileye dahil oldu. A90 5G ve A91 ise çıtayı bir üst noktaya çekerek amiral gemisi telefonlarla yarışabilecek seviyede olacaklar. Uzun zamandır farklı sızıntılarla duyulan bu iki modelin ismi, 45W şarj adaptörü ile uyumlu cihazlar listesinde görülebiliyor. Ancak sadece A91 sahipleri cihazlarını 45W şarj edebilecekler. Galaxy A90 5G 25W destekli olarak kullanılabilecek.


    Henüz duyurulmayan bu iki cihazın ortaya çıkmasına ek olarak, Samsung’un hızlı şarj teknolojisini diğer cihazlara da yayacağını görmek oldukça önemli. Bildiğiniz üzere Xiaomi, Oppo ve Huawei gibi Çinli firmalar 100W gibi ciddi değerler üzerinde çalışıyorlar. Samsung’un da bu yarışta geri kalmamaya çalışacağını görebiliyoruz.


    Ayrıca Bkz.Google Stadia’yı deneyen oyuncuların servise verdiği ilk tepkiler paylaşıldı

    Galaxy A91 ve A90 5G modelleri 6.7 inç boyutunda ekranla gelecekler. Galaxy A90 5G’nin su damlası çentiğe, A91’in ise aynı Note 10’da olduğu gibi ortaya yerleştirilmiş ön kameraya sahip olacağı düşünülüyor. Her ikisi de üçlü arka kamera ve 48 MP ana sensör ile gelecek. Son olarak güçlerini Snapdragon 855 yonga etinden alacaklarını belirtelim.








  • Biri Samsung' durdursun. Samsung telefon almak icin piyasa baksam ne alacagimi bilmem, o kadar cok degisik model var, ustelik bu Samsung icin, diger markalari soylemiyorum bile. Belki onun icin 3-4 senedir iPhone 7 kullaniyorum :)

  • samsung almayı düşünüyorum ama gerçekten okadar çok çeşit varki ne alacağımı bilemiyorum
  • 45W sarjin da cokta hizli sarj etmedigi de dogrulandi :

    Kaynaklariyla iste :
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139678154

  • Samsung’un son zamanlardaki stratejisini ve çıkardığı modelleri beğeniyorum. Ama burada benim vurgulamak istediğim samsung kullanıcılarının geri dönüşüne değer vermeye başladığı ve son modellerinin bu bağlamda üretildiği.

  • Uçuşa gecenler vol1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olanlar sadece Samsung un kendisine ve kullanıcısına zarar veren bir durum, milyonlarca farklı model ve çeşit hepsi birbirinden kötü olmasının yanı sıra ne kılıf bulabileceksiniz ne ekran koruyucu 1 sene sonra güncelleme bile gelmeyecek fakat gidin 6 yıllık iPhone 6 nın her çeşit aksesuar ve parçasını bulursunuz. İşte bu malını değerli kılmaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kilavuz_arda K kullanıcısına yanıt
    bıktım artık andoroid den biraz da ios kullanıcam

  • kilavuz_arda K kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın kardeş. Toplamda 7-8 model çıkar en fazla insanlar neyin ne olduğunu rahat anlasın. Teknoloji ile yakından ilgilenmeyen kişilerin hangi samsung modeli hangi seviyeyi karşılıyor bilmesi şuan çok zor. Note serisi ve s serisi bilebilir ama diğer alt seviyede durumlar gerçekten karışık.

  • Samsung bir ara açıklama yapmıştı modellerde azalmaya gitmek ile ilgili fakat değişen bir şey yok, yahu yapsana bir tane alt model giriş seviyesi-bir tane orta segment ve s ile note serisi yani toplamda bir yılda 4 model. Zibilyon tane cihaz çıkarıp en çok biz satıyoruz diye övünüyorlar birde, orta segment cihazlara yazılım desteği bile yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.