Şimdi Ara

Türk Medyasının durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli dostlarım malum ülkemizin medyası malesef %95'i iktidarın kontrolünde. Ak parti veya Recep Tayyip Erdoğan konuştuğu zaman bir çok kanal anında yayına geçiyor. Gazetelere bakıyoruz 10-15 gazete aynı manşet. Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan'a karşı duran partilere, gazetecilere vb. küfür, hakaret etmeye başlıyor hain, terörist muamelesi görüyorlar. Zaten bir çok medya ele geçirildi. En çok buna üzülüyorum. Geçmiş dönemlerde öyle bir şey yoktu olduysa büyüklerimiz gelip anlatsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliann34 -- 26 Ağustos 2019; 1:21:19 >



  • Ne medyası?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockandemir84

    Ne medyası?
    Türk medyası yani ülkemizin medyası
  • aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Medya haber üretir. Bunlar muhalefet için aktroll seviyesizliğinde yalan ve iftira üretirken muktedir için ise propaganda yürütüyor. Yani bir nevi 1984 romanındaki ütopik durum var. Arkadaş da medya kelimesini kullanmanıza biraz şaşırmış sanırım. O yüzden öyle bir tepki göstermiş.
  • Turkuvaz Medya Grubu'nun küfür ve hakaret edilmesinin sebebi balık hafızalı yönetimi ve zihniyeti olması(bkz. Serhat-Berat Albayrak kardeşler). O yüzden medya etik kurallarını yok sayan bir yayın çizgileri var. Erdoğan'a yalakalık yapmak için rakiplerine küfür ve hakaret etmekte yalan ve iftiraları gerçekmiş gibi kurgulama yapıyorlar. Ayrıca diğer medya gruplarına kötü örnek oluyor ve zarar veriyor. Arkasında iktidar gücü olduğu için bu medya grubuna müdahele filan yapılamıyor.

    Tamam taraflı olmalarına itirazım yok. Ama bunu yaparken kural tanımaz tavırlardan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici ve iftiraya dayalı yayıncılıktan uzak durmaları lâzım. O yüzden ilk önce Turkuvaz Medya Grubu'nun yönetimi ve zihniyeti değişmesi lazım.

    Demirören Medya Grubu, Doğuş Medya Grubu ve Ciner Medya Grubu yandaşta olsa da ortada durmaya çalışıyor. Muhalefet partilerine azıcık yer vermeye çalışıyor. Turkuvaz Medya Grubu gibi boruyu öttürmüyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.