Şimdi Ara

Ms. Marvel | Disney+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir Marvel planlarında adı geçen Ms. Marvel sonunda D23 Expo 2019 sırasında duyuruldu.

    Ms. Marvel | Disney+

    Kamala Khan, 16 yaşında Pakistan göçmeni Amerika’da yaşayan Müslüman bir ailenin kızı. Süper kahramanlar ve bilgisayar oyunlarına karşı ilgili tipik bir 'geek' diyebiliriz kendisi için. Amerikalı yaşıtlarının sahip olmadığı farklı geleneklerinden dolayı dışlanan ve alay edilen bir karakter. Bir gün Bruno’nun – Kamala’nın arkadaşı – çalıştığı Circle Q adlı dükkana uğrayan Kamala ve Nakia – Kamala’nın en yakın arkadaşı – aynı okulda okudukları Zoe ve Josh ile karşılaşırlar. İkili, o akşam rıhtımda bir parti olacağını ve gelip gelmeyeceklerini sorar. Maalesef ki bu sorunun cevabı Kamala için çok basittir, cevap koca bir “hayır”. Eve gelen Kamala akşam yemeğinde son bir umutla babasına parti konusunu anlatır ama cevap değişmemiştir. Sinirlenip odasına çıkan Kamala, pencereden atlayarak evden kaçar ve rıhtımda ki partiye gider. Partiye gelen Kamala ona portakal suyu denerek ikram edilen içeceği alır. Ama aslında içeceğin içine biraz da votka konulmuştur. Kamala içecekten bir yudum aldıktan sonra bunu söylediklerinde, Kamala içeceği tükürür ve devreye Bruno girer. Kamala kendisine çocuk gibi davranan ve eve gitmesini söyleyen Bruno’ya sinirlenir ve oradan koşarak ayrılır. O sırda yoğun bir sis her yeri kaplar. Kamala yolda kendi kendine konuşurken, başı dönmeye başlar. Önce sarhoş olduğunu düşünür ancak daha sonra sarhoş olmadığını anlar. Sis Kamala’nın etrafını sarar ve Kamala bayılır. Uyandığında ise artık bir inhumandır.



    Karakter bilgisi kaynağı: www.geekekrani.com







  • arkadaşlar izleyen oldu mu evrene herhangi bir yerden bağlanıyor mu çok yerilmiş başlamaya yeltenemedim :)

  • evohan kullanıcısına yanıt

    disney tüm çektiği şeyleri artık bir yerden bağlıcak hocam da belki çok bir rolü olmaz.

  • evohan kullanıcısına yanıt

    uzak dur

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    bu sefer katılıyorum.

    -11 olmalı bu dizi, 11 yaş altı için uygundur. hatta çocuğun zekasına göre 8 ve yukarısı bile tehlikelidir. onun yerine survivor izletin, daha iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ara en kötü Marvel dizisi olacağı kesin.İlk bölümü izledim unuttum bile.

  • Gençlik dizisi superkahraman dizisi olmuş.
    Ama bu Marvel evreni ile ilgili ciddi bir hata var bence. Düşünün arkadaşlar öyle bir dünyada yaşıyorsunuz ki superkahramanlar , çeşit ceşit tanrısal varlıklar , uzaylılar , robotlar , büyücüler , cadılar , vampirler ( az kaldı o da gelecek ) , zaman -uzay - güç - ruh taşları , fantastik süper güçlü nesneler vs var. Böyle bir evrende hala daha tanrıya tapilması , dinlere inanılması vs bana saçma geliyor. Dahası tüm insanların sanki her şey normalmiş gibi camilere gidip namaz falan kılmasını aklım almiyor. Açıkçası gerçekte böyle bir evrende yaşasak toplu dinden çıkmalar yaşanırdı bence .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 13 Temmuz 2022; 22:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS.Marvel ,vasat bir çizgiye sahip.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizi şu an ne durumda arkadaşlar? Hala izlemeye başlamadım ama çok başlanılası bir Marvel işi gibi de durmuyor. Hawkeye gibi sıkıcı olacak gibi hissediyorum ki Hawkeye da bile bir şekilde sosyal medyada karşılaşıyordum. Bu dizi sanki hiç başlamamış gibi kimse de konuşmuyor.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Çok kötü ya.Başlamanı tavsiye etmem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5. Bolum cok sıkıcı boş kötü bir bölümdü. Yokluktan bakıyorum da 10 larca bölüm sürecek bir dizi olsa direkt bırakmıştım zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son bölümde SPOİLER .....



    xmen göndermesi ve cp marvel geliyormuş sanırım

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    evet hadi normal insanları geçtik bu thor gibi yada celestials gibi varlıklar ne düşünüyor acaba dünyadaki normal dine mensuplar hakkında :)

  • Hayatımda bu kadar leş bir dizi izlemedim

    Kevin feige şunu izleyip nasıl bu dizilere onay veriyor ya? Oyunculuk leş, cgi leş, konu leş, karakterler leş, kurgu leş, diyaloglar leş

    Şu başrol kızın anası kadar gıcık bir karakter uzun zamandır görmemiştim hele. Ağzına kürekle vurasım geliyor konuştukça

    6 bölüm allahtan, yoksa çoktan bırakmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızıntılara göre The Marvels filminin sonu direk bu dizideki Kamala ile bağlantılı olacakmış.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Filmin sonunda 2 tane after credits sahnesi olacakmış. Birinde Kamala Khan ve Kate Bishop tanışıp diğer genç süperkahramanları bulup bir takım kurmalıyız gibisinden bir muhabbet ediyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.