Şimdi Ara

Laptop adaptörü çıkarıp takınca şarj almayı kesiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Lenovo z500 model laptopuma yeni pil aldım.Cihaz şarj olurken açılıyor sorunsuz ancak şarjdan çıkarıp pil aktif olduktan sonra şarjı tekrar takınca şarj almıyor.
    Güç tasarruf modu ile vs. alakası var diye düşündüm ama hiçbir etki olmadı.Ne yapabilirim ? Pilin 1 adet soketi var ve yerine takıyorum başka hiçbir şey yok görünüşte..
    Edit:Laptopu şarjda kullanırken internet saçma sapan davranıyor. Ve bazen tıkladığım algılamıyor. Virüs belirtisi diyeceğim ama prizdeyken hiç sorun yok :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 24 Ağustos 2019; 23:8:48 >



  • Aldığınız pil muadil bir ürün ise bu sorunu verebilir. Değişim imkanı yani garantisi vs.. var ise gönderin gitsin. Hani format atın sıfırdan bir sistem kurarak deneme yapıp ihtimalleri azaltarak sorunun pilden olma olasılığını arttırın diyeceğim ama daha önce bu sıkıntı yoktu da pille beraber başladıysa bence çok uğraşmayın. Gönderin gitsin. Garanti ihtimali yoksa farkı bir yerden yeni pil alın.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxpayne53

    Aldığınız pil muadil bir ürün ise bu sorunu verebilir. Değişim imkanı yani garantisi vs.. var ise gönderin gitsin. Hani format atın sıfırdan bir sistem kurarak deneme yapıp ihtimalleri azaltarak sorunun pilden olma olasılığını arttırın diyeceğim ama daha önce bu sıkıntı yoktu da pille beraber başladıysa bence çok uğraşmayın. Gönderin gitsin. Garanti ihtimali yoksa farkı bir yerden yeni pil alın.

    Kolay gelsin.
    Teşekkür ederim.İade etmeye çalışacağım..
  • Pilin değerleri orjinal adaptörünüze dolayısıyla bilgisayarınıza uygun değil. Pillerde sıkıntı yoksa bile şarj alan kısım, akım düzenleyici bölümünde sıkıntı olabilir. Bir keresinde muadil bir laptop adaptörü almıştım, bilgisayarı ısındırıyor ve donmasına, yükte gibi çalışmasına sebep oluyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

    Pilin değerleri orjinal adaptörünüze dolayısıyla bilgisayarınıza uygun değil. Pillerde sıkıntı yoksa bile şarj alan kısım, akım düzenleyici bölümünde sıkıntı olabilir. Bir keresinde muadil bir laptop adaptörü almıştım, bilgisayarı ısındırıyor ve donmasına, yükte gibi çalışmasına sebep oluyordu.
    Şarj cihazı da sorunluydu elektronikçiye vermiştim. Yani orda da akım değerleri vs değişmiş olabilir. Haliyle birbiriyle uyumu aşırı zorlaştı sanırım. Bugün iade ettim. Bahsettiğiniz gibi bir sorun bende de vardı arada mouse devreden çıkıyor ve wifi saçmalıyordu vs.
    Teşekkür ederim bilgilendirmeler için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.