Şimdi Ara

Ankara Profesyonel Araç Bakımı Herşey Dahil 309 tl. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
73
Favori
50.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynssk

    Biz teşekkür ederiz. Aracınızın 5 litre yağ aldığına emin misiniz ben megane 3 lerin 4 litre yağ aldığını biliyorum.

    Alıntıları Göster
    4 litre ve 1 lt şeklinde 2 kutu alıyorum ve ikisi de bitiyor her zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre7107

    4 litre ve 1 lt şeklinde 2 kutu alıyorum ve ikisi de bitiyor her zaman.

    Alıntıları Göster
    Tamamdır o zaman. Zaten kontrol ederek ekleme yapacağımız için sorun olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,
    Opel vectra c 2004 model şasi: Z16xe ön ve arka balata değişimi parçalar sizden olursa marka ve fiyat bilgisi verebilir misiniz?
    İyi günler dilerim.
    Birde yağ bakımı malzemeler sizden olmak kaydı ile yağ markası ve fiyat bilgisi lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 6 Mayıs 2020; 15:6:7 >
  • Yunus ustam 2006 fsi golf için yağ bakım( 4 lt castrol 5/30 edge yağ ile) + buji fiyatı verebilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus hocam 1.3 cdti Astra araçların hava filtresi Süngerli mi süngersiz mi olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslanonur

    Yunus hocam 1.3 cdti Astra araçların hava filtresi Süngerli mi süngersiz mi olmalı
    Orjinalinde süngerli oluyor. Yan sanayilerinde süngersiz. Çok tızlu ve topraklı yollarda kullanım durumunda süngerin yarardan çok zararı olur. O nedenle bazı ustalar süngeri söküp takarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

    Selamlar,
    Opel vectra c 2004 model şasi: Z16xe ön ve arka balata değişimi parçalar sizden olursa marka ve fiyat bilgisi verebilir misiniz?
    İyi günler dilerim.
    Birde yağ bakımı malzemeler sizden olmak kaydı ile yağ markası ve fiyat bilgisi lütfen.
    Ön ve arka balatalarınız orta kalite ses yapmayacak tarzda garantili birşey olursa işçilik dahil 340 tl olur. Orjinal gm markasında ses şikayeti çok olduğu için pek tavsiye edilmiyor.
    Bakımınız için castrol 10 40 yağ kullanacağız. Motor temizliğiniz de dahil 310 tl olur.

    Tüm işlemleriniz için toplam 650 tl ödersiniz. Kredi kartına komisyonsuz taksit de yapabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bravesshadow

    Yunus ustam 2006 fsi golf için yağ bakım( 4 lt castrol 5/30 edge yağ ile) + buji fiyatı verebilir misin?
    Castrol edge 5 30 titanyum ile birlikte bakımınız 420 tl olur. Bujiler için 180 tl ödersiniz.
    Hepsi için toplam 600 tl ödersiniz. Motor temizliğiniz de dahildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçta düşük devirde giderken ayağımı gazdan çekince veya rölantinde giderken gaza basıp rölantinin üstüne çıkıcınca lak luk diye bir ses geliyor. Sebebi ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 14 Mayıs 2020; 23:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de benim araç polo 2013 dizel 100 km’de şehir içi ortalama 6 lt yakıyor. Biraz fazla yakıyor denebilir mi, bakıma ihtiyacı var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa ustam opel astra 2015 1.6 benzin ve lpg li aracım yağ ve filtreler ayrıca lpg bakımı ne kadar fiyat çıkar teşekkürler...
  • Yaklasik 2 ay once bu basliktan gorerek aracimin peroyodik bakimi icin bu servise gittim. Bakim yapilirken usta aracimin manifoldunun hortum cikis bolgesini kirdi (bu parça manifold ile birlesik tek parca). Ustalari kaşla göz arasinda kirilan parcaya loctite surmeye basladi. Ne yapiyorsun diyemeden yapistirdi. İsletmenin sahibi olan Yunus isimli şahıs kirilan yerin kucuk oldugunu kocaman parcayi degistirmeyelim gibi sozler sarfetti. Bir sorun olursa gerekirse çekici gondertecegini, orjinal parça ile degisim yapacagini gerekirse ikame araç verecegini soyleyerek guven verdi. Tatli diliyle meşhur olan bu arkadaşa güvenip oradan ayrildim.

    Dün otobanda giderken aracim tekledi zar zor kenara cektim. Kaputu actigimda ustaninin kirip yapistirdigi parca yapistirildigi yerden ayrilmisti.

    Durumu Yunus isimli şahsa izah ettim fotoğraflarini gonderdim. Olayi hatirladigini tamir edebileceklerini ustalarini degistirdiklerini belirtti (bir nevi ustalarinin bu isten hic anlamadigini kabul etti). Kirdiklari parçayi orjinali ile degistirecekleri sözünü hatirlattigimda ise israrla tekrar yapistiracagini soyledi. Bunun uzerine araci mecburen dogus otoya cektirdim (ortada can guvenligimi riske atan bir durum oldugu icin). Bu sirada durumu tekrar anlatmak icin aradigimda önce ustanin yaptigini kabul etti sonra reddetti sonrasinda usta elini atinca kirilmis dedi sonra tekrar kabul etti yaklasik 8 10 kere çark etti (yazismalar duruyor kendi de kabul ederse buradan yayinlayabilirim).

    İşletme sahibi Yunus isimli şahıs, ustasi, yeğeni, kardeşim ve babam parçayi kirma yapistirma gibi olaylara şahittir.

    Dogus otoda yapilan tespitten sonra şahsı tekrar aradim. Kendisinin de söz verdigi gibi kendi alacagi orjinal parca fiyatini tarafima gondermesini gerisini kendi cebimden karsilayacagimi soyledim. Bunun uzerine tekrar çark ederek bagirmaya basladi. Ben dogus oto islemlerinin parasini odemesini istememe, kendi alacagi parça fiyati uzerinden anlasabilecegimizi belirtmeme ragmen ben karismam ben parçayi tekrar yapistirip ek yaparim diye bagirip saygisizca suratima kapatti.

    Siz siz olun caninizin ve malinizin guvenligini dusunuyorsaniz 3 kurus icin bu merdiven alti işletmeyi tercih etmeyin. Tatli dilli Yunus isimli şahıs guven verip sozlerinin arkasinda durmuyor. Uzerine orjinal parçanizi kirip tekrar tekrar yapistirmak istiyor. Bana toplam masrafi 3500tl oldu. İsteyen kullanicilara detayli fotograf gonderip durumu gosterebilirim.

    Bu işletmeyi gerekli tüm merciilere şikayet edeceğim (cimer, maliye, tuketici hakem heyeti vb) şikayet sonuçlarini ve benim gibi bu firma mağdurlarinin nasil bir yol izlemesi gerektigini şikayetlerim sonuçlaninca paylaşacagim.

    Dip not: Ustalarinin eksilen antifrizi çay bardagiyla su koyarak tamamlama gibi dahiyane çözümleri bulunmakta. Bunlar sadece benim arada gözüme carpanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • opn O kullanıcısına yanıt
    Daha önce benden açık açık para isteyen oldu. Vermezsem forumda ve google da hakkımda olumsuz yorum yazacağını söylediler. Daha önce benden arabasının bakımını yaptırıp da hiç alakası olmayan biryerinin arızalandığını ve benim yapmam gerektiğini söyleyen BİRÇOK kişi oldu.
    1 yılda yaşadıklarımı anlatsam kitap olur. Genelde hepsinin bu cesareti bulabilmelerinin sebebi benim güleryüzüm ve samimiyetim oldu.

    Herkesin okuma yazması var. Durumu ben de yazayım. İnsanlar kendi muhakemelerini yapsınlar.

    Seat ibiza marka araç servisimize bakıma geldi. Ben her zamanki gibi kapıda karşılayıp araçla ilgilendim. Ufak bir işim var diye yukarı çıktım.Sonrasında aşağı indiğimde araç sahibi ustanın hava filtresine giden hortumu kırdığını söyledi. Ustaya sorduğumda da parçayla bir işi olmadığını hava filtresinin kabinini çektiği anda hortumun elinde kaldığını söyledi.

    Ben doğal olarak Müşteri haklıdır diye düşündüğüm için çözümünü bulalım dedim. Usta plastik önemsiz bir parça olduğu için yapıştırıcıyla yapıştırdı ve sorunu çözdük. Araç sahibine de bilgi verdik.

    Aradan 2 ay geçtikten sonra araç sahibi o yapıştırılan kısımdan sıvı aktığını söyledi. Ben de kendisine aracı bize gönderirse hemen ilgileneceğimi söyledim. Araç sahibi bana aracı doğuş otoya götüreceğini, aracın motorunun dahi elden geçmesi gerekeceğini falan söyledi.
    Ben kendi çekicimle görüştürüp ücretsiz olarak hortumun uç kısmını yenileyeceğimi söylememe rağmen beni geçiştirdi.Sırf adımıza leke düşmesin diye her türlü yolu denedim ama karşı tarafın niyeti bozuksa maalesef yapacak birşey de kalmıyor.

    Küçücük plastik parçanın yapıştırma yerinden kaçırmasını komple aracın manifold ve motor yenilenmesine kadar büyüteceğini düşünmemiştim açıkçası. Ben üsteleyince MOTOR yenilenmesinden vazgeçmiş sanırım😀
    Doğuş otoda istediklerini yaptırıp faturayı bana göndereceğini söyledi. Açık açık faturayı ödemezsem her platformda beni karalayacağını söyledi.

    İYİ NİYETİMİ bana gelen herkes bilir. Gerekirse bizden kaynaklı bir durumda aracı dahi satın alabilirim. AAAMMAAAAA karşı taraf benim iyi niyetimi kendisine MENFAAT sağlamak için kullanabileceğini düşünüyorsa sadece cevabım YANILIYORDUR.

    mahkeme ya da neresini isterseniz memnuniyetle davamızı güderiz.
    Size son lafım Güneş balçıkla sıvanmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ynssk kullanıcısına yanıt
    Yunus Bey tekrar çark etmişsiniz sanirim. İzniniz olursa yazişmalari ve telefon kaydini yollayayim burada. Usta parçayi kirdiginda aracin yanindaydiniz. Araci liftten indirilip calistirildiginda ve aracimin motoru titreşim yaptiginda oradaydiniz. Olayi hatirladiginizi kendiniz soylediniz.

    Bir kere parcanin hava filtresiyle alakasi yok. Ustanizin kirdigi parça manifold parçasi. Hava filtresini degistirirken cikartmasi gereken tirnagi ustaniz cikartmamis ve kapagi alirken parcayi kirmis. Tekrar soyluyorum kirilan parça emme manifoldunun çıkışı ustelik kökünden kirmis. Yalan soylemeye gerek yok fotograflari size yolladim.

    Kirdiginiz parcayi itiraz etmeme ragmen yapistirdiniz. Azicik arabadan anlayan bir insan bunun tutmayacagini bilir. Bana bilgi falan verilmedi ben zaten aracin dibindeydim ve itiraz ettim. Dolayisiyla bu da bir yalan.

    Motor yenilemeyle alakali hicbir sey soylemedim. Bu hatalarindan dogacak baska ariza varsa bundan da kendilerinin sorumlu olacagini soyledim. Kaldi ki arac 40bin kilometrede bile degil neden motor yenilemeye ihtiyac duyayim. Haliyle bu soylediginiz de bir yalan.

    Ben sadece kirdiginiz parcanin orjinali ile degistirilmesini talep ettim siz ise parcayi tekrar yapistirmak icin israr ettiniz dogusa goturmeyip de ne yapayim? Ustaniz bakimin en kolay işi olan hava filtresini degistirirken manifoldu kirdi uzerine yapistirip gecti. Can guvenligim soz konusuyken nasil tekrar yapistirmanizi kabul edeyim?

    Ben sizden kirdiginiz parcanin parasini istedim ustelik kendi alacaginiz fiyat uzerinden. Kalani kendi cebimden odeyecegimi soyledim. Siz hala biz yapistiririz hallederiz demeye devam ettiniz. Tekrar soyluyorum ben sizden para istemedim. Kirdiginiz parcanin parasini istedim.

    Baska yalanlariniz olacaksa cevabini veririm. Zaten gerekli merciilere gerekli sikayetleri yapacagim. Size de hakkimi helal etmiyorum. Cebimden odeyecegim 3500tl de haram olsun size. Bu para elbet bir yerlerden cikar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • opn O kullanıcısına yanıt
    Sizin hiç Allahtan korkunuz yok anladığım kadarıyla. Bu kadar rahat yalan söyleyip sonra da karşı tarafa yalancı demek. Pes doğrusu.
    Var mısınız Anneniz babanız çocuklarınız üzerine yemin etmeye. Dün motoru yeniletmeye çalışıyordunuz en son. Hem mahkeme diyorsunuz hem buraya yazışmaları koyayım diyorsunuz. Tutturamadınız sanırım. Beni tehdit ettiğiniz ne varsa yapınsanıza. Bu konuda yazmaktaki amacınız ne.Benden size ekmek çıkmaz. Başka kapıyı deneyin.
    Allah sizin gibilerin şerrinden korusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 20 Mayıs 2020; 20:0:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ynssk kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi insanlarin dilinden Allah kitap düşmez bir kere daha gostermis oldunuz. Ben istediginiz seyin uzerine yeminimi ederim. Neyi tutturamadigimi anlayamadim.

    Acikca soruyorum yazismalari ve telefon kaydini yayinlayayim mi burada?

    40bine gelmemis aracin neden motorunu yenileteyim Allah aşkına?

    Buraya yazma amacim benim yasadiklarimi baskasinin yasamasini engellemek insanlari bilgilendirmek. Bu forumun amaci yalan soyleyip merdiven alti sirketinizin reklamini yapmak degil.

    Evet tekrar soruyorum madem yalan soylemiyorsunuz yayinlayayim mi?( Size sormadan yayinlarsam bir adet yasayi cignemis oluyorum o yuzden onayiniz icin tekrar soruyorum)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • opn O kullanıcısına yanıt
    Tabiiki izin veriyorum. Mahkeme diye yola çıkmıştınız forum sayfasına razı oldunuz sanırım. Benim hiçbir zaman gizlim saklım olmadı.
    Daha önce de yazışmaları yayınlayanlar olmuştu. Benden yana sıkıntı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ynssk kullanıcısına yanıt
    Beyfendi ben mahkeme diye bir sey yazmadim yukarida duruyor mesajim göz göre göre yalan söylemeye devam ediyorsunuz. Kvkk yi ciğnemek istemiyorum sizin ne yapacaginiz belli olmaz. Oyuzden sizde duruyordur mesajlar yoksa özelden atarim. Paylasin ki gorsun insanlar insanlari nasil magdur ettiginizi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili dostlarımız verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür diliyorum. Kendi bilmezlere cevap vermek bile zul ama bazen tutamıyoruz kendimizi.
    Saygılarımızla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lütfen bu bölümde, bu tarz karşılıklı tartışmaları sürdürmeyiniz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.