Şimdi Ara

Ankara Profesyonel Araç Bakımı Herşey Dahil 309 tl.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
73
Favori
50.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 5 Eylül 2023; 22:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bugün aracımı Alesta Otomotiv Yunus Bey'e teslim ettim. Periyodik bakım yapıldı. Tabla burçları değiştirildi, kırık olan cam kaldırma düğmesi değişti. Bunlar benim yaptırmak üzere gittiğim şeylerdi. Araç lifte kaldırıldığında sol aks körüğünün yağ sızdırdığını gördü usta, ve dediği şey şu oldu. " eğer yakın zamanda uzun yola gideceksen aks körüğüne bi baktır". Yani ben hazır gelmişim, araba liftte, yağ kaçağını gözümle görüyorum, usta bu durumdan nemalanmayı aklına bile getirmiyor. Gözümü korkutup felaket senaryoları yazmıyor, beni sadece durumdan haberdar ediyor. İnanın bana sırf bu dürüstlük bile yeterli benim açımdan. Ben tabii ki hemen değiştirelim dedim ve öyle değişti parça. İşçilik ücretini de minimumdan hesapladı sağolsun Yunus bey.
    Bu arada periyodik bakıma ilgili de bazı şeyler söylemeliyim. Biliyorsunuz yağ konusu sıkıntılı, piyasada orijinal olmayan yağlar, son kullanma tarihi yaklaşmış yağlar cirit atıyor. Castrol 5-30 yağ kondu aracıma, ambalaja baktığımda Üretim Tarihinin 18 Eylül 2019 olduğunu gördüm. Ben dükkandayken 3 kutu yağ geldi Ankara bölge bayiinden, bu da gözümle gördüm hatta Yunus Bey le sohbeti geçti aramızda. Diğer parçalar da hep bosch ya da vw orijinal ürünleriydi.
    Son olarak zayıflayan aküm için yunus bey benimle birlikte elektrikçiye kadar geldi, işimin görülmesi için şahsi bağlantısını kurdu. Hepsi için teşekkürler.
    İşin özü şu arkadaşlar, bu berbat sanayi çukurunda işini Yunus bey gibi dürüstçe ve saygıyla yapan çok kişi kalmadı maalesef. Bu forumda veya sözlük sitelerinde karşı karşıya kaldığımız sorunları duyurup müsebbibi olan kişileri ifşa ediyoruz ya, bunun tam tersi işini iyi yapan yerleri de vurgulayarak ön plana çıkarmalıyız bence. Ne demişler marifet iltifata tabidir... Sağlıcakla...


    @ynssk
    Yaklasik 2 ay once bu basliktan gorerek aracimin peroyodik bakimi icin bu servise gittim. Bakim yapilirken usta aracimin manifoldunun hortum cikis bolgesini kirdi (bu parça manifold ile birlesik tek parca). Ustalari kaşla göz arasinda kirilan parcaya loctite surmeye basladi. Ne yapiyorsun diyemeden yapistirdi. İsletmenin sahibi olan Yunus isimli şahıs kirilan yerin kucuk oldugunu kocaman parcayi degistirmeyelim gibi sozler sarfetti. Bir sorun olursa gerekirse çekici gondertecegini, orjinal parça ile degisim yapacagini gerekirse ikame araç verecegini soyleyerek guven verdi. Tatli diliyle meşhur olan bu arkadaşa güvenip oradan ayrildim.

    Dün otobanda giderken aracim tekledi zar zor kenara cektim. Kaputu actigimda ustaninin kirip yapistirdigi parca yapistirildigi yerden ayrilmisti.

    Durumu Yunus isimli şahsa izah ettim fotoğraflarini gonderdim. Olayi hatirladigini tamir edebileceklerini ustalarini degistirdiklerini belirtti (bir nevi ustalarinin bu isten hic anlamadigini kabul etti). Kirdiklari parçayi orjinali ile degistirecekleri sözünü hatirlattigimda ise israrla tekrar yapistiracagini soyledi. Bunun uzerine araci mecburen dogus otoya cektirdim (ortada can guvenligimi riske atan bir durum oldugu icin). Bu sirada durumu tekrar anlatmak icin aradigimda önce ustanin yaptigini kabul etti sonra reddetti sonrasinda usta elini atinca kirilmis dedi sonra tekrar kabul etti yaklasik 8 10 kere çark etti (yazismalar duruyor kendi de kabul ederse buradan yayinlayabilirim).

    İşletme sahibi Yunus isimli şahıs, ustasi, yeğeni, kardeşim ve babam parçayi kirma yapistirma gibi olaylara şahittir.

    Dogus otoda yapilan tespitten sonra şahsı tekrar aradim. Kendisinin de söz verdigi gibi kendi alacagi orjinal parca fiyatini tarafima gondermesini gerisini kendi cebimden karsilayacagimi soyledim. Bunun uzerine tekrar çark ederek bagirmaya basladi. Ben dogus oto islemlerinin parasini odemesini istememe, kendi alacagi parça fiyati uzerinden anlasabilecegimizi belirtmeme ragmen ben karismam ben parçayi tekrar yapistirip ek yaparim diye bagirip saygisizca suratima kapatti.

    Siz siz olun caninizin ve malinizin guvenligini dusunuyorsaniz 3 kurus icin bu merdiven alti işletmeyi tercih etmeyin. Tatli dilli Yunus isimli şahıs guven verip sozlerinin arkasinda durmuyor. Uzerine orjinal parçanizi kirip tekrar tekrar yapistirmak istiyor. Bana toplam masrafi 3500tl oldu. İsteyen kullanicilara detayli fotograf gonderip durumu gosterebilirim.

    Bu işletmeyi gerekli tüm merciilere şikayet edeceğim (cimer, maliye, tuketici hakem heyeti vb) şikayet sonuçlarini ve benim gibi bu firma mağdurlarinin nasil bir yol izlemesi gerektigini şikayetlerim sonuçlaninca paylaşacagim.

    Dip not: Ustalarinin eksilen antifrizi çay bardagiyla su koyarak tamamlama gibi dahiyane çözümleri bulunmakta. Bunlar sadece benim arada gözüme carpanlar.
    Çok bilmiş arkadaş. Cevap vermeyeyim diyorum ama insanı zorluyorsun. Gelip gördün mü ne işlem yaptığımızı acaba. Boş adamsın belli ki.Nazikçe davet ettim. Derdin başka belli ki.

    Castrolün Ankara bölge dağıtıcısının faturalarını göstereyim sana. Bocsh Ankara dağıtıcısının filtreler için faturalarını göstereyim. Yağ bidonlarının üzerindeki tarihlere bak. Jelatinlerini kontrol et.
    Biz zaten gelen her müşteriye gösteriyoruz bunları.
    Zaten birtek sen akıllısın. Bir tek sen herşeyi biliyorsun. O kadar insan saf. 😡
    Sizin gibi insanlarin dilinden Allah kitap düşmez bir kere daha gostermis oldunuz. Ben istediginiz seyin uzerine yeminimi ederim. Neyi tutturamadigimi anlayamadim.

    Acikca soruyorum yazismalari ve telefon kaydini yayinlayayim mi burada?

    40bine gelmemis aracin neden motorunu yenileteyim Allah aşkına?

    Buraya yazma amacim benim yasadiklarimi baskasinin yasamasini engellemek insanlari bilgilendirmek. Bu forumun amaci yalan soyleyip merdiven alti sirketinizin reklamini yapmak degil.

    Evet tekrar soruyorum madem yalan soylemiyorsunuz yayinlayayim mi?( Size sormadan yayinlarsam bir adet yasayi cignemis oluyorum o yuzden onayiniz icin tekrar soruyorum)
    Yunus Bey tekrar çark etmişsiniz sanirim. İzniniz olursa yazişmalari ve telefon kaydini yollayayim burada. Usta parçayi kirdiginda aracin yanindaydiniz. Araci liftten indirilip calistirildiginda ve aracimin motoru titreşim yaptiginda oradaydiniz. Olayi hatirladiginizi kendiniz soylediniz.

    Bir kere parcanin hava filtresiyle alakasi yok. Ustanizin kirdigi parça manifold parçasi. Hava filtresini degistirirken cikartmasi gereken tirnagi ustaniz cikartmamis ve kapagi alirken parcayi kirmis. Tekrar soyluyorum kirilan parça emme manifoldunun çıkışı ustelik kökünden kirmis. Yalan soylemeye gerek yok fotograflari size yolladim.

    Kirdiginiz parcayi itiraz etmeme ragmen yapistirdiniz. Azicik arabadan anlayan bir insan bunun tutmayacagini bilir. Bana bilgi falan verilmedi ben zaten aracin dibindeydim ve itiraz ettim. Dolayisiyla bu da bir yalan.

    Motor yenilemeyle alakali hicbir sey soylemedim. Bu hatalarindan dogacak baska ariza varsa bundan da kendilerinin sorumlu olacagini soyledim. Kaldi ki arac 40bin kilometrede bile degil neden motor yenilemeye ihtiyac duyayim. Haliyle bu soylediginiz de bir yalan.

    Ben sadece kirdiginiz parcanin orjinali ile degistirilmesini talep ettim siz ise parcayi tekrar yapistirmak icin israr ettiniz dogusa goturmeyip de ne yapayim? Ustaniz bakimin en kolay işi olan hava filtresini degistirirken manifoldu kirdi uzerine yapistirip gecti. Can guvenligim soz konusuyken nasil tekrar yapistirmanizi kabul edeyim?

    Ben sizden kirdiginiz parcanin parasini istedim ustelik kendi alacaginiz fiyat uzerinden. Kalani kendi cebimden odeyecegimi soyledim. Siz hala biz yapistiririz hallederiz demeye devam ettiniz. Tekrar soyluyorum ben sizden para istemedim. Kirdiginiz parcanin parasini istedim.

    Baska yalanlariniz olacaksa cevabini veririm. Zaten gerekli merciilere gerekli sikayetleri yapacagim. Size de hakkimi helal etmiyorum. Cebimden odeyecegim 3500tl de haram olsun size. Bu para elbet bir yerlerden cikar.
    Donanımhaberde uzun süre konuyu takip ettikten sonra bugün Honda civic aracımın bakımı için Alesta otoya gidip Yunus bey ile tanışmış ve araç bakımını yaptırmış oldum.
    Aracın bakımlarını özenle yaptılar ve detaylı bir şekilde işlemleri göstererek açıkladılar. Ekstra sürpriz bir harcama ile karşılaşmadım.
    Özellikle samimi, dürüst açıklamaları ve şeffaf fiyat politkası ile güvenilir bir servis bulmuş olamaktan dolayı memnunum ve Yunus beye bu konuda teşekkür ediyorum.
    Yetkili servislerin kazık tarifelerinden kurtulmuş olmak da bu ekonomik kriz ortamında insanı bir nebze rahatlatıyor Çevremdeki insanlara ve forumdaşlara da güvenle tavsiye ediyorum.
    Tekrardan teşekkürler.
    Daha önce benden açık açık para isteyen oldu. Vermezsem forumda ve google da hakkımda olumsuz yorum yazacağını söylediler. Daha önce benden arabasının bakımını yaptırıp da hiç alakası olmayan biryerinin arızalandığını ve benim yapmam gerektiğini söyleyen BİRÇOK kişi oldu.
    1 yılda yaşadıklarımı anlatsam kitap olur. Genelde hepsinin bu cesareti bulabilmelerinin sebebi benim güleryüzüm ve samimiyetim oldu.

    Herkesin okuma yazması var. Durumu ben de yazayım. İnsanlar kendi muhakemelerini yapsınlar.

    Seat ibiza marka araç servisimize bakıma geldi. Ben her zamanki gibi kapıda karşılayıp araçla ilgilendim. Ufak bir işim var diye yukarı çıktım.Sonrasında aşağı indiğimde araç sahibi ustanın hava filtresine giden hortumu kırdığını söyledi. Ustaya sorduğumda da parçayla bir işi olmadığını hava filtresinin kabinini çektiği anda hortumun elinde kaldığını söyledi.

    Ben doğal olarak Müşteri haklıdır diye düşündüğüm için çözümünü bulalım dedim. Usta plastik önemsiz bir parça olduğu için yapıştırıcıyla yapıştırdı ve sorunu çözdük. Araç sahibine de bilgi verdik.

    Aradan 2 ay geçtikten sonra araç sahibi o yapıştırılan kısımdan sıvı aktığını söyledi. Ben de kendisine aracı bize gönderirse hemen ilgileneceğimi söyledim. Araç sahibi bana aracı doğuş otoya götüreceğini, aracın motorunun dahi elden geçmesi gerekeceğini falan söyledi.
    Ben kendi çekicimle görüştürüp ücretsiz olarak hortumun uç kısmını yenileyeceğimi söylememe rağmen beni geçiştirdi.Sırf adımıza leke düşmesin diye her türlü yolu denedim ama karşı tarafın niyeti bozuksa maalesef yapacak birşey de kalmıyor.

    Küçücük plastik parçanın yapıştırma yerinden kaçırmasını komple aracın manifold ve motor yenilenmesine kadar büyüteceğini düşünmemiştim açıkçası. Ben üsteleyince MOTOR yenilenmesinden vazgeçmiş sanırım😀
    Doğuş otoda istediklerini yaptırıp faturayı bana göndereceğini söyledi. Açık açık faturayı ödemezsem her platformda beni karalayacağını söyledi.

    İYİ NİYETİMİ bana gelen herkes bilir. Gerekirse bizden kaynaklı bir durumda aracı dahi satın alabilirim. AAAMMAAAAA karşı taraf benim iyi niyetimi kendisine MENFAAT sağlamak için kullanabileceğini düşünüyorsa sadece cevabım YANILIYORDUR.

    mahkeme ya da neresini isterseniz memnuniyetle davamızı güderiz.
    Size son lafım Güneş balçıkla sıvanmaz.
    İvedikte iyi bir ustam var ama işçilikte piyasanın üzerinde fiyat veriyor. Forumdan ilk müşteriniz olarak gelebilirim. 1.3 cdti astra h aracıma yapılacak işlemler:


    Arka diskler tornaya girecek

    Değişecekler:
    Arka Amortisör çifti
    Yağ
    Arka balatalar
    Yakıt filtresi
    Yağ filtresi
    Polen filtresi
    Ön silecek takımı

    Tüm parçaları aldım. Fiyat alabilir miyim?


    5 ay sonra gelen Edit:

    Yukarıda yazdıklarımı alıp bakımı sorunsuz yaptırdım arkadaşlar. Bu ay da başka bir arıza nedeniyle yolda kaldım. Arabamı çekici ile götürdüm bıraktım kendilerine. Bugün sorunsuz teslim aldım. Yunus Bey güvenilir bir insan ve benim için en önemli şey de bu. Enjektör, turbo vs rahatlıkla ekstra fiyat çıkarabilecek iken temel sorunu tespit edip cüzi bir miktara çözdüler işi.

    Benim için neden güvenilirlik önemli anlatayım.

    İki yıl önce arabadan kuş sesi gibi bir ses geliyordu, opak opel yetkili servise gittim. Baktılar şu parça değişecek dediler tamam dedim söktüler, sökülen parça gerçekten çürüktü(usta arabanın yaşına göre nerenin çürük olacağını çok iyi biliyor) ve yenisini taktılar. Tamam oldu dediler daha servisten çıkmadan baktım aynı ses gelmeye devam ediyor. Çağırdım dedim bak yine aynı. Usta ne dese iyi? Bu ses normal, hava ızgarasının yönünü değiştirirsen kaybolur. Denedik gerçekten kayboldu, ızgara yüze ve ayağa üflerken ses geliyor diğer ayarlarda ses yok. Öyle ayrıldım servisten ama gereksiz bir parça için hatırı sayılır bir para aldılar benden. Üstelik değişen parça hareketsiz bir parça idi. Yani ses yapacak bir şey değildi. Sorarım size, sağlam arabada bunu yapan servis mekanik bir arıza için bıraksanız ne yapmaz? Onun için üçüne beşine bakmam dürüst usta ararım. Pazarlık da yapmam ne isterse onu veririm. Yeter ki işini düzgün yapsın ve arkasında dursun. Yunus Bey'e de verdiğim her kuruş helal olsun. Yamyamlarla dolu sanayide dürüst ustaların sayısının artması dileğiyle.
  • İvedikte iyi bir ustam var ama işçilikte piyasanın üzerinde fiyat veriyor. Forumdan ilk müşteriniz olarak gelebilirim. 1.3 cdti astra h aracıma yapılacak işlemler:


    Arka diskler tornaya girecek

    Değişecekler:
    Arka Amortisör çifti
    Yağ
    Arka balatalar
    Yakıt filtresi
    Yağ filtresi
    Polen filtresi
    Ön silecek takımı

    Tüm parçaları aldım. Fiyat alabilir miyim?


    5 ay sonra gelen Edit:

    Yukarıda yazdıklarımı alıp bakımı sorunsuz yaptırdım arkadaşlar. Bu ay da başka bir arıza nedeniyle yolda kaldım. Arabamı çekici ile götürdüm bıraktım kendilerine. Bugün sorunsuz teslim aldım. Yunus Bey güvenilir bir insan ve benim için en önemli şey de bu. Enjektör, turbo vs rahatlıkla ekstra fiyat çıkarabilecek iken temel sorunu tespit edip cüzi bir miktara çözdüler işi.

    Benim için neden güvenilirlik önemli anlatayım.

    İki yıl önce arabadan kuş sesi gibi bir ses geliyordu, opak opel yetkili servise gittim. Baktılar şu parça değişecek dediler tamam dedim söktüler, sökülen parça gerçekten çürüktü(usta arabanın yaşına göre nerenin çürük olacağını çok iyi biliyor) ve yenisini taktılar. Tamam oldu dediler daha servisten çıkmadan baktım aynı ses gelmeye devam ediyor. Çağırdım dedim bak yine aynı. Usta ne dese iyi? Bu ses normal, hava ızgarasının yönünü değiştirirsen kaybolur. Denedik gerçekten kayboldu, ızgara yüze ve ayağa üflerken ses geliyor diğer ayarlarda ses yok. Öyle ayrıldım servisten ama gereksiz bir parça için hatırı sayılır bir para aldılar benden. Üstelik değişen parça hareketsiz bir parça idi. Yani ses yapacak bir şey değildi. Sorarım size, sağlam arabada bunu yapan servis mekanik bir arıza için bıraksanız ne yapmaz? Onun için üçüne beşine bakmam dürüst usta ararım. Pazarlık da yapmam ne isterse onu veririm. Yeter ki işini düzgün yapsın ve arkasında dursun. Yunus Bey'e de verdiğim her kuruş helal olsun. Yamyamlarla dolu sanayide dürüst ustaların sayısının artması dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 7 Ocak 2020; 20:5:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caslantas

    İvedikte iyi bir ustam var ama işçilikte piyasanın üzerinde fiyat veriyor. Forumdan ilk müşteriniz olarak gelebilirim. 1.3 cdti astra h aracıma yapılacak işlemler:


    Arka diskler tornaya girecek

    Değişecekler:
    Arka Amortisör çifti
    Yağ
    Arka balatalar
    Yakıt filtresi
    Yağ filtresi
    Polen filtresi
    Ön silecek takımı

    Tüm parçaları aldım. Fiyat alabilir miyim?


    5 ay sonra gelen Edit:

    Yukarıda yazdıklarımı alıp bakımı sorunsuz yaptırdım arkadaşlar. Bu ay da başka bir arıza nedeniyle yolda kaldım. Arabamı çekici ile götürdüm bıraktım kendilerine. Bugün sorunsuz teslim aldım. Yunus Bey güvenilir bir insan ve benim için en önemli şey de bu. Enjektör, turbo vs rahatlıkla ekstra fiyat çıkarabilecek iken temel sorunu tespit edip cüzi bir miktara çözdüler işi.

    Benim için neden güvenilirlik önemli anlatayım.

    İki yıl önce arabadan kuş sesi gibi bir ses geliyordu, opak opel yetkili servise gittim. Baktılar şu parça değişecek dediler tamam dedim söktüler, sökülen parça gerçekten çürüktü(usta arabanın yaşına göre nerenin çürük olacağını çok iyi biliyor) ve yenisini taktılar. Tamam oldu dediler daha servisten çıkmadan baktım aynı ses gelmeye devam ediyor. Çağırdım dedim bak yine aynı. Usta ne dese iyi? Bu ses normal, hava ızgarasının yönünü değiştirirsen kaybolur. Denedik gerçekten kayboldu, ızgara yüze ve ayağa üflerken ses geliyor diğer ayarlarda ses yok. Öyle ayrıldım servisten ama gereksiz bir parça için hatırı sayılır bir para aldılar benden. Üstelik değişen parça hareketsiz bir parça idi. Yani ses yapacak bir şey değildi. Sorarım size, sağlam arabada bunu yapan servis mekanik bir arıza için bıraksanız ne yapmaz? Onun için üçüne beşine bakmam dürüst usta ararım. Pazarlık da yapmam ne isterse onu veririm. Yeter ki işini düzgün yapsın ve arkasında dursun. Yunus Bey'e de verdiğim her kuruş helal olsun. Yamyamlarla dolu sanayide dürüst ustaların sayısının artması dileğiyle.
    Merhaba. Forumdan yaklaşık 100 civarı müşterimiz var. 😀 Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
    Hava filtresini yazmamışsınız. Hepsini 250 tl ye yapabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yunus hocama misafir olduk perşembe günü. elinde çok iş olmasına rağmen bizi bekletmedi ve çayımızı hiç eksik etmedi. tüm işlemler gözümüzün önünde yapıldı ve çok memnun ayrıldık. kampanya devam ediyor. bundan sonra özel servisimiz belli oldu. aracın ufak tefek kaporta işlerini de ücretsiz hallettiler sağolsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warland

    yunus hocama misafir olduk perşembe günü. elinde çok iş olmasına rağmen bizi bekletmedi ve çayımızı hiç eksik etmedi. tüm işlemler gözümüzün önünde yapıldı ve çok memnun ayrıldık. kampanya devam ediyor. bundan sonra özel servisimiz belli oldu. aracın ufak tefek kaporta işlerini de ücretsiz hallettiler sağolsunlar.
    Sevgili dostumuz çok teşekkür ederiz. Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynssk kullanıcısına yanıt
    Hava filtresi de var haklısınız. Konuya ilk mesajı atınca kendimi ilk müşteri sandım Telefonunuzu kaydettim hafta içi irtibata geçerim. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caslantas

    Hava filtresi de var haklısınız. Konuya ilk mesajı atınca kendimi ilk müşteri sandım Telefonunuzu kaydettim hafta içi irtibata geçerim. Teşekkürler
    Diğer konumuz kapandığı için bu konuyu açtık. Bize gelen her müşterimiz ilk müşterimizmiş gibi özeldir. Geldiğinizde daha iyi anlarsınız😀
    Görüşmek üzere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opel Astra sedan j 2017 1.4 turbo 30 bin bakım için gelmek istiyorum. Ne tutar? Hangi yağı kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Opel Astra sedan j 2017 1.4 turbo 30 bin bakım için gelmek istiyorum. Ne tutar? Hangi yağı kullanıyorsunuz?
    Aracınızın periyodik bakımı Castrol magnatec tam sentetik 5\30 yağ ile 330 tl olur. Aracınız 4 litre yağ alıyor diye biliyorum. Onu geldiğinizde net anlarız. Genel kontrollerinizi ücretsiz yaparız. Balata, disk vb parçalarda sıkıntı varsa önceden size fiyatlarını söyleriz. İsteğinize göre hareket ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tam aradığım konu mutlaka pazartesi yanınızda olacağım.

    Aracım 2006 Opel corsa 1.3 cdti essentia

    aracımı yeni aldım 10.000 bakımı ne zaman yapıldı bilmiyorum sanırım geldiğimde hangi parçalar değişmeli ve yağ durumu nedir bunlara beraber bakar eksikleri tamamlarız.

    balatalar diskler ve amortisörler ne durumda onları da bilmiyorum. beraber bakar en mantıklı şekilde herşeyi çözeriz diye tahmin ediyorum.

    sanayi ve servis hakkında pek fazla bir bilgim yoktu sizi bulmam çok iyi oldu benim için.

    konunun açıklamasında yakıt filtresi olmadığını farkettim pakette sanırım herşey dahile o dahil değil onunda değişmesini istiyorum ekstra ne kadar ücret çıkıyor acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesugeiKhan

    Merhaba tam aradığım konu mutlaka pazartesi yanınızda olacağım.

    Aracım 2006 Opel corsa 1.3 cdti essentia

    aracımı yeni aldım 10.000 bakımı ne zaman yapıldı bilmiyorum sanırım geldiğimde hangi parçalar değişmeli ve yağ durumu nedir bunlara beraber bakar eksikleri tamamlarız.

    balatalar diskler ve amortisörler ne durumda onları da bilmiyorum. beraber bakar en mantıklı şekilde herşeyi çözeriz diye tahmin ediyorum.

    sanayi ve servis hakkında pek fazla bir bilgim yoktu sizi bulmam çok iyi oldu benim için.

    konunun açıklamasında yakıt filtresi olmadığını farkettim pakette sanırım herşey dahile o dahil değil onunda değişmesini istiyorum ekstra ne kadar ücret çıkıyor acaba ?
    Merhaba. Aracınızı lifte kaldırıp ücretsiz olarak tüm kontrollerini yaparız. Size detaylı bilgi veririz. Aracınızın öncesini bilmiyorsanız bizimle yeni başlangıç yapmış olursunuz. Yapılan tüm işlemleri de servis kağıdına yazıp size veririz. Kafanız rahat olur. Mazot filtresi her iki bakımda bir değişmesi gerekir. O nedenle bakım paketine dahil etmedik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar hocam. 2013 A180 Benzinli 60bin bakımı ne kadar tutar acaba ? (Neler değişmesi lazım bir de )

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Balata, disk, hidrolik sıvılar vb kontrollerinizi ücretsiz yaparız. Değişim ihtiyacı olan parçaları size önceden fiyat vererek söyleriz. İsteğinize göre hareket ederiz. Mesela servis 60.000 bakımında balata değiştirir ama balatalar kullanımınıza göre yıpranmamış ise değişim yapmak size ekstra masraftır.
    Biz tamamen müşteri tarafından bakarız. Sağolsunlar o yüzden de sadece forumdan 100 den fazla bizi seven müşterimiz var.😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynssk

    Merhaba. Balata, disk, hidrolik sıvılar vb kontrollerinizi ücretsiz yaparız. Değişim ihtiyacı olan parçaları size önceden fiyat vererek söyleriz. İsteğinize göre hareket ederiz. Mesela servis 60.000 bakımında balata değiştirir ama balatalar kullanımınıza göre yıpranmamış ise değişim yapmak size ekstra masraftır.
    Biz tamamen müşteri tarafından bakarız. Sağolsunlar o yüzden de sadece forumdan 100 den fazla bizi seven müşterimiz var.😀
    Hocam özel mesaj attım, bakarmısınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2013 Model Otomatik Dizel Skoda Rapid Aracımın 60.000km bakımı için fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan1005

    Merhaba,

    2013 Model Otomatik Dizel Skoda Rapid Aracımın 60.000km bakımı için fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.
    Merhaba. Aracınızın hava, polen ve yağ filtreleri ve Castrol 5\30 dizel partiküllü yağ ile birlikte fiyatınız 340 tl olur. Son bakımınızda mazot filtresi değişmiş mi o önemli. Her iki bakımda bir değişmesi gerekir. Bunun haricinde yukarıda yazdığım gibi balata, disk vb kontrollerinizi ücretsiz yaparız. Sıkıntı varsa önceden size fiyatlarını söyleriz. İsteğinize göre hareket ederiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün sabah arabami yunus abime götürdüm sağolsun çok ilgilendi. Tek tek her parça için beni bilgilendirdi. Disklere balatalara birlikte baktık 10bin daha gider dedi gerçekten çok dürüst güzel bir insan tavsiye ederim herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesugeiKhan

    Bugün sabah arabami yunus abime götürdüm sağolsun çok ilgilendi. Tek tek her parça için beni bilgilendirdi. Disklere balatalara birlikte baktık 10bin daha gider dedi gerçekten çok dürüst güzel bir insan tavsiye ederim herkese.
    Sevgili dostumuz çok teşekkür ederiz. Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa hayırlı geceler ustam aracım 2012 Fluence 1.5 dci edc 140 binde aracım bakımları yapılacak ama ne yapılacak bilmiyorum en son yaptırdığım da balataları değişti 125 binde il dışından geleceğim nasıl yaparız öğrenebilir miyim teşekkürler hayırlı geceler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadas2558

    Sa hayırlı geceler ustam aracım 2012 Fluence 1.5 dci edc 140 binde aracım bakımları yapılacak ama ne yapılacak bilmiyorum en son yaptırdığım da balataları değişti 125 binde il dışından geleceğim nasıl yaparız öğrenebilir miyim teşekkürler hayırlı geceler...
    Merhaba. Aracınızın periyodik bakımı Castrol gtx dizel partiküllü yağ ile ile birlikte 340 tl olur. Hava filtreniz, yağ filtreniz ve polen filtreniz değişir.
    Ekstra olarak Mazot filtreniz geçen bakımda değişmediyse onu da mutlaka değiştirmeniz gerekir. Onu da orijinal mais marka işçilik dahil 190 TL ye değiştiririz.
    Ücretsiz olarak disk, balata, ön takım ve hidrolik sıvılarınızı kontrol ederiz. Herşeyi gözünüzün önünde yapıyoruz. Bizde kötü sürpriz olmaz söz veriyoruz. 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.