Şimdi Ara

Bose’den çok yönlü üst seviye akıllı hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı hoparlör pazarının giderek büyümesi üreticilerin yatırımlarını arttırmasına neden oluyor. Üst seviye ses ürünlerinin lider isimlerinden Bose önemli bağlantı markalarına destek sunan taşınabilir akıllı hoparlörünü tanıttı.


    Bose Portable Home Speaker özellikleri ve fiyatı


    Bose Portable Home Speaker adındaki akıllı hoparlör silindirik bir yapıya sahip ve üst kısmındaki kulp ile taşınıyor. Anodize edilmiş alüminyum kaplamaya sahip olan hoparlör daha çok klasik bir tasarım benimsiyor. IPX4 standardı ile su sıçramaları ve yağmurdan da korunuyor.


    Ayrıca Bkz.Yeni nesil LG K50S ve K40S modelleri duyuruldu

    Hoparlörün dikkat çekici özelliği Google Assistant, Alexa, Spotify Connect ve AirPlay 2 teknolojilerine destek veriyor olması. Google Assistant ve Alexa zaten sektörün iki önemli dijital asistanı durumunda. Bu bakımdan geniş bir kitleye hitap ediyor.


    Spotify Connect teknolojisinde Spotify hesabınızdaki listeleri dinleyebiliyorsunuz. AirPlay 2 ise Apple cihazlarınızdan müzikleri aktarabilmenizi sağlıyor. Bu açıdan Bose çok yönlü bir hoparlör geliştirmiş. Tek şarj ile hoparlör 12 saate kadar kullanılabiliyor.


    Bose Portable Home Speaker modeli 350$ gibi üst seviye bir fiyat etiketine sahip. Opsiyonel şarj docku ise 30$.


     



  • Zaten Bose un giriş veya orta seviye çıkarttığını görmedim. Sony ile muadil kulaklıklarda bile fiyatları üst seviye hep.

  • vay emeneke benim bir maaşım.

  • bose ses kalitesi yeter
    Bose soundlink Mini II bunu arkadaşın evinde görmüştüm 2+1 bass kalitesi vardı minicik cihazdan o ses bass nasıl çıkıyo anlamadım adamlar işini biliyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 24 Ağustos 2019; 12:12:32 >
  • 350 birim paraya şunu almak vardı... müzik zevkimiz vardı onu bile elimizden aldılar ya. Nalet olsun cidden şimdi bu cihaz 2K altına giriş yapmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.