Şimdi Ara

Volkswagen'in yeni logosu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen'in yeni logosu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak



    Dizel skandalının etkilerini hala üzerinden atamayan Volkswagen, hem bu kötü günleri unutturmak hem de daha genç bir marka gibi görünmek için yenilenme sürecine girdi. Bu kapsamda Alman otomotiv devinin kullandığı logo da yenilenecek. Volkswagen, yeni logosunu Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.



    ‘New Volkswagen’ adı verilen logo, markanın çok daha genç, dijital ve modern görünmesini sağlayacak. Yeni logo şimdiki gibi V ve W harflerinin bir yuvarlak içine alınmasından oluşacak. Fakat iki boyutlu tasarıma geçilmesiyle birlikte şimdiki logoya göre daha sade görünecek.



    Logodaki harflerin ve yuvarlağın parlak beyaz olacağı, arka planın ise siyah olacağı gelen bilgiler arasında. Fakat renklerde versiyona göre değişiklik yapılabilmesi söz konusu. Örneğin; GTI modellerinde logonun kırmızı versiyonunun kullanılacağı söyleniyor.



    Ayrıca Bkz.İşte Opel'in yeni elektrikli ralli aracı: Corsa-e Rally



    Volkswagen’in yeni logosu, şirketin tamamen elektrikli MEB platformunu kullanan ilk üretim aracı ID 3 ile birlikte tanıtılacak. Elektrikli Volkswagen ID 3, markanın yenilenme sürecindeki kilit noktalardan biri. Fakat yeni logoyu ilk kullanan otomobil, bu yılın sonunda tanıtılması beklenen sekizinci nesil Golf olacak.



    Yeni logonun tanıtılmasının ardından ilk değişiklik şirketin Wolfsburg’daki genel merkezinde yapılacak. Ardından dünya genelindeki 10 binin üzerinde bayiye gönderilecek. Bu kapsamda, önümüzdeki iki yıl içerisinde toplam 70 bin logonun değiştirilmesi ön görülüyor.




    Kaynak:https://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-frankfurt-motor-show/volkswagen-reveal-new-logo-frankfurt-motor-show







  • DSG de bir skandaldır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 22 Ağustos 2019; 21:18:8 >
  • Amme hizmeti.

    Volkswagen'in yeni logosu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETERINARY -- 22 Ağustos 2019; 21:46:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim VAG fanboyları emisyon skandalını unuttular bile. Logo değiştirmek gibi boş işlerle uğraşmak yerine o dandik şanzımanlarına çözüm getirsinler. Tamam performans araçlarında çift kavramayı anlarım da fındık kadar B segmenti arabaya koymaya ne gerek var ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtmosferikV8 -- 22 Ağustos 2019; 22:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük olasılıkla yeni logo:

    Volkswagen'in yeni logosu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak

    Volkswagen'in yeni logosu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak




  • Gayet güzel logosu vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tıpkı araba tasarımında fazla değişiklik yapmadıkları gibi logoda bile fazla oynama yapmamışlar.
  • yanı sloganı da WIR LIEBEN EMISSIONS olacak sanırım
  • Ne kadar önemli bir haber müthiş aydınlandım teşekkür ederim... Daha ortada logo bile yok üstelik bir de yeni logonun görseli olsa heyecandan bayılırdım herhalde... Töbe yarabbim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtmosferikV8 kullanıcısına yanıt
    e ne yapalım emisyon skandalı olduysa oturup ağlayalım mi ? Cezasını kestiler, adalet yerini buldu. DSG de almak zorunda değil, ben vag araci bakiyorsam manuel bakıyorum başka markalarının daha saglam otomatik sanzimanlari varsa onlara bakıyorum yoksa kimse zorla dayatmıyor. 3. dünya ülkesinde 1.6 ve altı motorların vergisi en düşükse bunu tercih ediyorlar, paran varsa 2.0, 1.8 motor ve üstü al yoksa kuru kavramayla devam et ya da alma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlarken hatta kasa değiştirirken bile radikal farklılık yapmamaya özen gösteren bir firma,logonun anca renklerini değiştirir.Daha fazlasını sürpriz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.